Nem lesz a Logan végén extra jelenet

Csak azért nem a kecsöpbe megy majd, mert vicces (számomra, ha neked nem, akkor görgess:), hogy a rendezőt kérdezik “biztos abba, hogy nem lesz, mert megbízható források szerint…”.

human
írta
2017. 02. 23. 04:39
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “Nem lesz a Logan végén extra jelenet” bejegyzéshez

 1. Par interjut megneztem az utobbi napokban, amiben az alkotok beszelnek a filmrol, es szerintem Hugh Jackman beszel rola. Nem konkretan kerdeznek ra, hanem valami kepi megoldas ami korabban van a filmben es Jackman vagy a intejuztato beszurja, hogy ugyanezt a technikat hasznaltak a kredit utani jelenetnel.

 2. Hulyeseget irtam, megneztem az inyerjut megint, a wolverine endcredit scene-t hasonlitjak a logan egyik jelenetehez, szoval az elozo comment vissza.

 3. Ezen mit kell izgulni?
  Ha lesz lesz, ha nem nem.

  Én mindig végignézem a stáblistát, nem csak Marvel filmeknél.
  Ami a mozisokat idegesíti, amikor már percek óta egyedül vagyok a teremben, de egyrészt a mozijegy az egész filmre szól beleértve a stáblistát is, másrészt ha van extra jelent, akkor megnézném.

  Sose értettem, hogy ahogy vége van a filmnek, tódulnak ki a népek.

  Egyébként tévé sorozatoknál is előfordul, pl. a BBC-féle Sherlock esetében is előfordult.

 4. 6.

  Azért, senkit nem érdekel a stáblista. Engem se. Nem fogom végig olvasni. Ha van a végén extra jelenet, akkor is szenvedés végig ülni és bizony nem mindig éri meg.

 5. Ezt én se értettem sose! Bár mostanság már nem járok moziba, de régen én is megvártam a stáblista végét, főleg a zenék miatt, mert sokszor az original main theme-ek ott mentek le fullba zörejek és VFX hangok nélkül, csak a tiszta zene.
  Egyébként Mivel elvben ez egy korszak (Jackman – Wolvarine korszak) lezárása, így szerintem érthető lenne, ha nincs stáblista utáni jelenet, mivel azok ált. valami folytatást vezetnek fel vagy ilyesmi… Szóval jól van ez így…

 6. Más helyeken azt mondják, csak a kritikusoknak vetített változatnál nem volt, a mozisnál lesz.

 7. Elég rosszul hangzik, hogy ne legyen stáblista utáni jelenet – ennél már csak az hangzik rosszul, hogy sehol nem vetítik felirattal. Ez most komoly???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.