The Discovery másodszor: vár a túlvilág?

Mi értelme itt élni a Földön, ha van bizonyítottan van valami a halál után? Ezt a kérdést feszegeti a Netflix filmje, amiben kísérletekkel bebizonyítják, hogy ez a létezés csak a kezdet. Nem meglepő módon az emberek elkezdenek öngyilkosok lenni, hogy minél előbb túl legyenek életük ezen szakaszán. A főbb szerepekben Robert Redford, Jason Segel és Rooney Mara.

Ez az új trailer talán még jobb is, mint a múltkori, a Netflix nagyon belehúz. Kifejezetten várom.

8 hozzászólás a “The Discovery másodszor: vár a túlvilág?” bejegyzéshez

  1. Az ötlet tetszik, az előzetes szerintem szörnyű, és roppantul sajnálom, hogy beletették Jason Segelt, ugyanis rettenetesen irritál az a fickó.

    Van egy Neil Gaiman novella egyébként, ami arról szól, hogy az emberiség felfedezi, hogy a halál után mindenki a Vénuszra jut, és ott folytatja az életét. Erre aztán sorban elkezdenek tömegesen “exitálni”.

  2. vár vár, nagyon vár, nagyon bejön az alapfelvetés, és nagyon örülök, hogy komoly szerepben láthatom jasont

  3. Az első trailer nagyon rossz volt. Ez már sokkal jobb így, lehet tudni valamit a történetről is. Remélem lesz valami csavar benne.

  4. Nem értem, a nagyobb vallások követői elvileg már most is “tudják”, hogy van élet a halál után. Számukra ez min változtatna??

    Vagy valójában nem hiszik el teljesen amit a vallásuk mond…? ;)

  5. @GedPin: az öngyilkosságot mind a zsidó, keresztény, hindi és az iszlám is elítéli, az iszlám kifejezetten tiltja. Szóval, igazából pont nekik változtat(na) meg kb. MINDENT ;)

  6. Csak Jason Segel ne lenne… Egyszerűen számomra komolyan vehetetlen.
    Viszont a film várós és nézős. Kíváncsi vagyok mit hoztak össze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.