DC fejlemények: a The Batman rendezője és Nightwing hír!

Úgy tűnik nem kreatív dolgokról ment a vita Matt Reeves-szel, hanem még több pénzről és kreditről, hiszen végül csak aláírt a The Batmanhez. Viszont nem csak rendező, hanem producer is lesz – elvileg az ügynöke szivárogtatta ki, hogy lelép, ezzel csikarva ki a több pénzt és ezzel kreditet. A PR szöveg semmi extra infóval:

We are thrilled to have Matt Reeves taking the helm of Batman, the crown jewel of our DC slate. Matt’s deep roots in genre films and his evolution into an emotional world-building director make him the perfect filmmaker to guide the Dark Knight through this next journey.

A rendező is a szokásos “régóta szeretem Batman történetét” dolgokat nyomatta. Viszont mivel a csávó tehetséges blockbuster készítő, így valamennyire megnyugtató, hogy őt szerződtették.

Viszont ha már DC, akkor muszáj megemlíteni, hogy kiderült: Nightwing is filmet kap. Akkor lehet a The Batmannel vezetik fel, hiszen egy felnőtt Robinról szól (leegyszerűsítve). Rendezőnek Chris McKay-t szeretnék megnyerni, aki a The Accountant írójának forgatókönyvéből dolgozhat majd.

11 hozzászólás a “DC fejlemények: a The Batman rendezője és Nightwing hír!” bejegyzéshez

  1. Miért ne szerethetné már régóta Batman történetét? Batmant mindenki ismeri és a legtöbben szeretik is. Nem egy ismeretlen karakter.

  2. Jó hírek vidékről. Egy normális Nightwing sztorit megnéznék Batman cameoval.

    Egyébkén én ha a helyükben lennék, nem csinálnék solo Batman filmet. Beletenném a Justice League-ba, mint kvázi főszereplő, a többi filmben pedig mint mellékszereplő használnám. PL. csinálnék egy Gordon felügyelőre koncentráló filmet, ami a lánya tragédiáját dolgozza fel. Nem kizárt, hogy akár 30-40 percet is kapna benne a denevér, de a főszereplő Gordon lenne és a Barbara. Aztán itt ez a Nightwing film is, adja magát, hogy összedolgozhatnak, de a főszerep Nightwingé lenne. És így tovább és így tovább, kismillió szereplője van az univerzumnak. Egy csomó új aspektust, szemszöget láthatnánk, és rá lehetne szabadítani a kreatív írókat, hogy a valami baromi jó végeredményt hozzanak ki belőle.

  3. Az Arkham elmegyógyintézetet is feldolgozhatnák 18 karikás horrorfilmként. Két időszál futna szépen, Amadeus Arkhamot játszhatná Christian Bale, ezzel rádobva a filmre egy negyedik falas plusz réteget és értelmezést.:D

  4. Rajzfilmeken kívül eddig nem nagyon találkoztam Nightwinggel, mármint szólóban, mert a Batman képregényekben igen, de így a rebirthöt kihasználva (bár le vagyok maradva 4 héttel legalább) a saját sorozatába is belekezdtem és egészen erősen megkedveltem a figurát szóval még inkább örülök, hogy akkor ezek szerint legalább a Batman filmhez nagy eséllyel csatlakozik, a külön filmet meg majd meglátjuk, hogy alakul.

  5. Itt érződik, hogy a netes nyomás hatott a Warneren szerintem.. ha nincs az egész “süllyedő hajó” effektus, akkor megmondják Reeves-nek hogy ennyit kapsz, nemtetszik akkor heló, de mivel mindenki kétségbe esik már -jogosan- minden DC rosszhirnél, nem engedhették el

  6. Nightwing az egyik kedvenc szuperhősöm, már csak a sztori arc-ja miatt is, meg hát a Blüdhaven képregények…:) szóval igazából számomra öröm, hogy nem feledkeznek el Dick Graysonról (ugye volt még anno az a temetős kép a Grayson felirattal a BvS előtt, és hát végig azon izgultam, hogy benne ne legyen a filmben)
    Viszont nagyon remélem, hogy ez nem egy ilyen B terv arra ha Affleck dobbantana, hogy hogyan legyen Batmanjük recast nélkül.

  7. Claire8310: “Viszont nagyon remélem, hogy ez nem egy ilyen B terv arra ha Affleck dobbantana”

    Nekem is pont ez jutott eszembe!

  8. Na végre jó hírek a DC tájáról. :D
    Nightwing-nek különösen örülök és meg kell mondjam, egyszer úgyis eljön az idő mikor Affleck dobbant akkor pedig nem hülyeség, hogy elővegyék Nightwinget. Ez nyilván nem a közeljövőben fog megtörténni de mivel idős Brucet alakít eléggé egyértelmű hogy hamarosan leköszön.

  9. Szerintem ne Nightwing vegye át Batman pozícióját hanem Terry McGinnis. Egy Batman Beyond film biztos kiemelkedne a szuperhős filmek közül.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.