Patrick Stewart is kiszáll az X-Menből, Hugh pedig egy módon folytatta volna

Patrick Stewart is felfedte, hogy számára a Logan volt az utolsó X-Men film. Annyira nem meglepő, ő is móta tolja már, és ha Wolverine kiszáll, akkor az öreg prof is lepihenhet.

Elvileg mostanában döntötte amúgy el, hiszen még nemrég is utalgatott további szereplésre, viszont most azt nyilatkozta, hogy az újranézések során egyre jobban hatott rá a Logan. A Berlini vetítéskor Jackman és ő is könnyes szemekkel távozott, és ennél szebb búcsú nem lesz a karaternek úgysem.

I was so moved by it, much more moved than I had been the first time of seeing it…[After the screening,] we were going to be taken up on stage, but not until the credits were over. We had some time to sit there and, as I sat there, I realized there will never be a better, a more perfect, a more sensitive, emotional, and beautiful way of saying au revoir to Charles Xavier than this movie. So, I told [Hugh] that same evening, ‘I’m done too. It’s all over.’

Reméljük ez nem csak sima PR a filmnek, hanem igaz (jó kritikákat kap amúgy), és tényleg a csúcson hagyják abba. Legalább nem egy Wolverine Origins után… Nemsokára kiderül, hogy a fentit mennyire gondolta komolyan az öreg.

És ha már szóba került Hugh Jackman, aki ugye most tűnik fel utoljára Wolverine-ként (bár egy Deadpool 2 vagy 3 cameót kinézek belőle, mert látszólag jóban vannak Reynolds-szal) azt mondta, hogy csak egy módon maradna: ha Wolverine és az X-Men az MCU, avagy a Marvel Cinematic Universe része lenne. Vagyis ha a jövőben lenne rá esély, hogy egybeolvad a két franchise, akkor elgondolkozna a maradáson. Jackman szavaival:

If that was on the table when I made my decision, it certainly would have made me pause. That’s for sure. Because I always love the idea of him within that dynamic, with the Hulk obviously, with Iron Man but there’s a lot of smarter people with MBAs who can’t figure that out [laughter]. You never know.

(Mondjuk ha a Disney-vel való közösködés lenne a cél, akkor R besorolású Logan és Deadpool nem készült volna:)

human
írta
2017. 02. 25. 06:07
megjelenés
16
hozzászolás


16 hozzászólás a “Patrick Stewart is kiszáll az X-Menből, Hugh pedig egy módon folytatta volna” bejegyzéshez

  1. Ok ilyen feltételekkel viszlát és kösz Hugh, nem kell maradni, legalább a film amivel lép úgy tűnik tetszik majd az embereknek. Amúgy is ideje lenne Rozsomákot félretenni kicsit.
    Stewart bácsi hiányozni fog, dehát már a nagy haver se nagyon mutánsozik, és valószínűleg igaza van a minőségi búcsúval kapcsolatban. Ha meghúznák az esetleges pénzügyi siker után, hogy hát megggondoltuk magunk, akkor tuti nem nézném meg a következőt moziban…

  2. Jackman jól jönne a Marvel filmekbe, én vevő lennék rá. Ő már akkor wolverine volt, amikor Robert Downey Jr még dutyiban volt.

  3. Akkor miért is ült egy asztalnál McAvoy-jal meg az új rendezővel a napokban az Apocalypse folytatása kapcsán?

  4. catchke def: Miért az X-men franchise Rozsomákon, X profon, Magneton és Mystique-en kívül mozgat valamilyen karaktert?

  5. Huskar : egy filmre boven elég ez is. Ehhez meg ha hozzá vesszük az mcu arcokat..
    Egyébként sem gondolom, h ez a jo film kulcsa. Minél több, minél nagyobb.. Persze idovel meg lesz ez valósítva, ha fogy az ötlet, jön az univerzumok keverése.

  6. Sajnálom, hogy kiszáll Stewart. Remélem a film végén még egyszer láthatjuk az Enterprise hídján, mellette a Supermannel.

  7. catchke def : Hát egy X-men filmre k*rvára nem elég. A bosszúállók sem csak vasember, amcsi kapi és Thor körül mozgott.

  8. Avengers vs X-Men vs Batman vs Superman vs Judge Dredd vs Predator vs Aliens filmet akarok, most rögtön!

  9. Mammut, megkapod, de az Asylumtól :D

    Xmen-Avengersnek idővel örülnék.Az Apocalypse viszont nagyon megfeküdte a gyomromat.Mert a legjobb sztorit meggyalázták és mert az elöző X-meneket szerettem.

  10. Huskar: most komolyan, képzelj el egy arcmászót king kong bajszába csimpaszkodni… nem cool, haver, nem cool :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.