Bright-előzetes: Will Smith és az ork zsaru

David Ayer (Suicide Squad, Fury) Max Landis (Chronicle) forgatókönyvéből dolgozott a Netflix egyik blockbusteréhez. A történet a fantasy és a valós világ keverékében játszódik, ahol két zsaru, az egyikőjük ork, egy olyan varázspálcára teszi a kezét, amit sok gonosz akar magáénak tudni.

A videó rövid, de baromi hangulatos. A főszerepben amúgy Will Smith, míg az orkot Joel Edgerton alakítja. Decemberben nézzük.

Backup.

human
írta
2017. 02. 27. 06:51
megjelenés
18
hozzászolás


18 hozzászólás a “Bright-előzetes: Will Smith és az ork zsaru” bejegyzéshez

  1. Kár, hogy nem veszik meg inkább valamelyik jobbfajta Shadowrun regény megfilmesítési jogait inkább.

  2. Ez a recept lehet, hogy sorozatban jobban működne (á’la Grimm, vagy a szépemlékű Special Unit 2). Meglátjuk, még a végén lehet, hogy lesz belőle spinoff is.

  3. Ayer-nél valami nagyon félrecsúszott mostanában. A Fury még jó volt, aztán jött a rémes Sabotage és a nézhetetlen katyvasz SS. A Bright-ból még bármi lehet, mondjuk így elsőre a Földönkívüli zsaru és a Predator 2 ugrott be.

  4. Hydro: Igazából eddig egy sormintát követett a karrierje az End of Watch óta. Az állat volt, aztán jött a Szabotázs (az annyira nem), utána a Fury (ez megint ütött) és az utolsó állomás a Suicide Squad. Szóval ha marad ez a lendület, akkor a Bright talán megfogja hálálni a nézők figyelmét és idejét.

  5. Nekem a Szabotázs bejött, míg pl Az utolsó műszak nem. A Harag és az Öngyilkos osztag olyan felemás lett. Szóval ez a film tényleg olyan kétesélyes.

  6. Nekem Szkander Graun, és a rothadó tyúkbél szígú köpenye ugrott be elsőnek. De én már öreg vagyok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.