A Power Rangerek akcióban

Még egy adag TV-spot jött a filmhez, amiben pár tini emberfeletti képességekre tesz szert, miközben egy aranybányát kell legyőzzenek. Az akciót emelik ki a tovább mögötti videókban.

human
írta
2017. 02. 28. 03:15
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “A Power Rangerek akcióban” bejegyzéshez

  1. Egyébként nincs ezzel a filmmel semmi baj. Az előzeteseket elnézve, ha 7-12 éves lennék, akkor rohadtul várnám. Magyarul irigylek most minden 7-12 évest. :D

  2. Látom,hogy bugyuta lesz és kb. Transformes színvonal,de mégis itt ülök a nosztalgia vonaton és úgy érzem erre megyek majd.
    Annyira nem lesz gáz mint a 95-ös film,bár gyerekknt az ütött rendesen. :)

  3. Én csak a betétdal miatt megnézem moziban, mert a libabőr végigfut tőle a testemen a gyermekkorom felidézése miatt xD
    Szóval eladnak nekem egy kalap kakit a retro miatt, koszi…
    Nembaj azért sok ilyen jöhetmég :D

  4. Anno nagyon szerettem az élőszereplős sorozatot, amikor még fiatal voltam. Tudjátok miért? Főleg az élőszereplős rész miatt. Ahogy látom, minden harc CGI lesz. Mondjuk eddig sem érdekel, nem én vagyok a célközönség… de azért sok éve mennyivel jobbat csináltak.

  5. Gyerekkoromban imádtam a Fox Kids-en a sorozatot, bár mai fejjel belenéztem valamelyik héten…hát…sokszor éreztem magam kínosan :D De egy esti kikapcsolós filmnek megteszi :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.