Oké, vágtak egy baromi jó trailert az Alien: Covenant-nek

Kijött az új anyag, és a békés bevezető, a párok mennek kolonizálni után jön az első döbbenet: nincs élőlény a kiszemelt bolygón, hiába tűnik teljesen lakhatónak. Aztán találnak egy patkó alakú űrhajót. Aztán pár tojást. Aztán elszabadul a pokol. Ahogy már megszokhattuk?

Úgy tűnik az első 3 film mindegyikéből merítenek, miközben patakzik majd a vér. Úgyis megnézzük, a friss előzetes pedig a tovább mögött látható.

89 hozzászólás a “Oké, vágtak egy baromi jó trailert az Alien: Covenant-nek” bejegyzéshez

  1. Ütős ez az előzetes! Megfogadtam, hogy nem nézem meg, nem bírtam ki. Végre újra egy igazi Alien filmet kapunk, amiben a dögök halomra ölnek mindenkit és fröcsög a vér! Tudom, hogy Prometheus folytatás is egyben, de azt a filmet nyugodtan elfelejthetjük. Ezzel indul újra az Alien univerzum.

  2. Hát sose voltam nagy Alienes, de ez jobb trailer már mint az elöző. Na de hol a JL trailer?

  3. Tenyleg fasza a trailer , vegre valami biztato , de ez a cgi alien ez elszomorit meg mindig .

  4. Semmi olyat nem láttam ami valami új, vagy érdekes lenne, amiért meg akarnám nézni. Az előző film (már a címére sem emlékszem) akkora csalódás volt, hogy ez kevés ahhoz, hogy moziban megnézzem.

  5. wááá. Én meg akarom nézni :D azt hiszem, a főszereplő hölgyet gyűlölni fogom végig, roppantul irritáló, de nyilván nem ő a lényeg. Mutassák csak a bejáratott koncepciót, én a moziban szeretnék rácsodálkozni, nem egy trailer előtt ülve.

  6. Azt hiszem idén max a SW8 amit jobban várok. Nekem ez a trailer ütött, meg fogom nézni még vagy hányszor. A meleg párt is sikerült velem kicsit feledtetnie ennek a videónak.

  7. “Úgy tűnik az első 3 film mindegyikéből merítenek”

    Tehát SW7 recept. Csak itt nem az első, hanem az első 3 forgatókönyvet porolták le és adtak hozzá napjainknak megfelelő dizájnt. De majd a moziban kiderül.

    “ahol a dögök halomra ölnek mindenkit”
    Nekem az már nagyon unalmas, hogy egy maréknyi ember válik trancsír alapanyaggá. Ez nem a Péntek13 epizód. Ha már halomra gyilkolás a cél, akkor gyilkoljanak le benne az élienek több száz, ezer, millió csókát. Legyen zúzás. Ez nem az lesz.

  8. ja hogy újraforgatták az elsőt 21. századira? oké.
    majd itthon blueray-en biztos, de moziban köszönöm szépen, nem

  9. ebben nem volt semmi új. és továbbra is olyan hülyék hogy maszk nélkül kimennek egy idegen bolygóra amin élet van. eztán inkább azért szurkolok hogy megpusztuljanak egytől egyig, ha már ekkora hülyék. otthon torrentezős lesz, moziba csak új élményért megyek, nem rebootért:)

  10. Ezek szerint lemondhatunk arról, hogy jobban megértsük az engineerek világát? Vagy csak én vagyok itt egyedül, akit érdekelne a prometheus valódi folytatása?

  11. Ez már valami, amint látom merítettek a ihletet a prometheus képregényekből is, ki a fasz az a csuklyás alak, a másik david, a velük utazó david kattan be?

  12. Ez a film most a Prometheus folytatása lesz? Vagy a Prometheus 2 után játszódik majd? Vagy egy sima Alien film? Valaki tudna adni egy gyorstalpalót? Előre is köszönöm.

  13. Ezek szerint mégis benne lesz a filmben legalább a beszéd a bulizós prologueból.

  14. Most csak én nem értem a spórás dolgot? Abból is alien lesz meg a tojásból is? Wtf

  15. Chimera: a Prom. folytatásának én is örülnék, nem kellett volna egyből élienre kanyarítani az egész vonalat.

  16. Az Alien CGI kicsit érdekes volt…és szokásos trancsírozásnak néz ki.
    Kevesek egyike vagyok akinek tényleg tetszett a Prometheus, és vártam is a folyatatást, remélem merítenek valmit át abból is.

  17. Remélem lesz benne valami a tervezökröl is! Amúgy igaz, h újrafeldolgozásnak tűnik de legalább igényesen.

  18. Én szerettem a Prometheust és vártam nagyon a folytatást is. Remélem ebben a filmben lesz pár dolog, ami valamilyen szinten kötődik hozzá, mert így hirtelen egy első rész újrázásnak tűnik…

  19. Akkor ez a David sértetlen verzió nem tudja mivan, és vhol ott a fejes változat is a bolygón? Noomi Rapace meg gazdálkodik csuklyában aztán visszamegy a fejéhez búvóhelyükre? Nem emlékszem mennyi maradt Davidből a Prometheus végére, de szerintem teljesen megjavítani úgy se tudta a testét.

  20. Credits szerint benne lesz Naomi Rapace, engem is az érdekel inkább mi történik vele a Prometheus után. Akiket a trailerben látunk azok mind csak tölteléknek vannak, legyen mit aprítsanak az alienek, de ez a része már elég uncsee.

    Közben az jutott eszembe, hogy Sean Bean tanulhatna Fassbendertől, és játsszon ezután ő is androidot, és akkor meghalhat akárhányszor höhö.

  21. Az első részben senki nem értette, miért néz úgy ki az alien, mintha csövekből lenne. Így könnyen el tudott bújni az űrhajóban, és nem tudtad, vajon “szándékosan” ilyenre fejlődött-e ki, vagy mi az isten az valójában. Az alien kulcsszava a “rettegés” mellett a “rejtély” volt. Az alien egy sötétben bújkáló, az utolsó pillanatig észrevétlen, sejtelmes, csendes gyilkos volt, aki egyenként vadászta le az embereket a sötétben. Ehelyett most megérkezett a fényes nappal ablakot befejelő, erdei redneck vadbarom. Gratulálok.

  22. 1:57nél van egy elég érdekes képsor egy mp-re… egy kisebb település, nagy szobrokkal, és rengeteg hullával előtte.. az ott wtf? Csak nekem piszkálja a fantáziám?

    Btw remélem én is, hogy többet megtudunk az engineerekről.

  23. Az Alient szerettem de később már eléggé unalmassá vált a sorozat… Amikor a Prometheus kijött, teljesen lenyűgözött, és barmira kíváncsivá tett, hogy végül Elizabeth Shawnak mit sikerült megtudnia… Nagyon remélem, hogy ez ebből a részből kiderül és nem csak két mondattal meséli el, egy megtalált hajónapló!

  24. Tetszik nagyon az új előzetes. Csak azt furcsállom, hogy miért mennek ki szkafander nélkül egy idegen bolygóra?

  25. Az előzetes mindenkit megetet? Csak annyit mutatnak amennyi az érdeklődés felkeltéséhez szükséges. Kettő képkocka van ami alig látható, de kulcsfontosságúnak tűnik számomra. A csuklyás szerintem David lesz (a film remélhetőleg majd megmagyarázza, ahogyan a spórákat és az egyéb földidegen dolgokat) és a szobrok közötti engineer épület (tippelek) a sok döglött alien mellett. Úgy gondolom ezek lesznek elsődlegesen a kapcsok a prometheussal és Nyomi Repesz meg Guy Perce cameoi csak hab a véres tortán. :)

  26. A csuklyás figura Noomi Rapace, aki lezuhant az űrhajóval, és megtanulta, hogyan éljen túl az alienek között.

  27. Valamelyik régebbi hír között szerepelt hogy Noomi karaktere csak rövid ideig kerül említésre valamilyen formában, szóval én is Davidre tippelek:P

  28. Hihetetlen milyen sok negativ hozzászólás van. Sokan elkönyvelitek az első rész remakejének, pedig semmit sem tudunk még a konkrét történetről. Egyenlőre annyi a közös az első résszel, hogy rábukkannak a tojásokra és rábasznak. De ez igaz volt a második részre és az AVP filmre is.
    2017-ben pedig ne várjátok el, hogy CGI nélkül csináljanak meg egy Alien filmet. Mellesleg abszolút nem biztos, hogy minden jelenetben CGI lesz.

  29. Kis sztereotipikus multikulti csapat pipa, izzadós anyuka-típus főszereplő pipa, android pipa, megérkezünk az ismeretlen helyre pipa, búza van-egyéb nincs logikátlanság pipa, u-alakú űrhajó megtalál pipa, sötét barlangban tojások közt lámpával kóválygás pipa, facehugger jumpscare pipa, fertőzés talán minimális evolúciós változtatással pipa… folyosókon kergetőzés… valaki bezárja az egyik szereplőt… landolni/felszállni próbáló pilótát megtámadja a lény…stb.

    Ezen a ponton azért megkérdezném a sok kommentelőt, hogy mégis minek kéne most örülni?

    Legyen már igazi folytatás vagy ha már előzmény, akkor ne valaminek a középébe csöppenjünk már megint, ettől a falra mászok. Rendes történet és újdonságok nélkül semmit sem ér ez a már sokszor látott jól bevált hatásvadász jelenetekre épülő sablon-forgatókönyv. Franchise megújulás helyett megint egy klón.

  30. Hát ez pont olyan alján néz ki mint amilyen a Prometheus volt. Nyugger Ridleynek sincs már sok eredeti ötlete úgy látom. CGI alien borzalom.

  31. írtam egy hosszút, inkább kitöröltem. megnézem, de ha az lesz amitől félek, akkor örökre elvágta magát nálam az Alien/Engineer világ.

  32. Tényleg jól lett vágva a trailer, kár, hogy túl sokat elárul, de legalább kiderült, hogy ugyanaz a blődség lesz, mint a Prometheus volt. Már előre sajnálom azokat akik nagy reményekkel menne a moziba.

  33. Most nem értem miért csalódnánk, mindenki egy szörnyhorrorra megy moziba, amit meg is fog kapni. Vérrel belekkel.

  34. Újraforgatták az eredetit a mostani “Z generációnak”(mai tinik = zombik).

    Semmi újat nem hoz a film. Fel kellene fogni, hogy az ilyesmi sztorik, mint a Predator, az Alin vagy a Terminator mind egyfilmes ötletek. Nem sorozatnak való témák.

    Talán az atmoszféra miatt lenne nézős moziban, de a sztori annyira nem megfogós már.

  35. Összemixelték az Alien 1-2. részét. Mekkora ötlet. Egyszer majd letöltöm, ha nem lesz éppen semmi jobb dolgom.

  36. Kobretti: Egy filmes ötletek mi? Amikor az Aliens és a Terminator 2 nem csak a sorozaton belül, de talán a müfajon belül is a legjobb filmek lettek. Persze a rosszat bármiben meglehet találni, ha az ember nagyon akarja.

  37. itt nem arról van szó, hogy jó, vagy rossz. a Prometheus sem volt ANNYIRA rossz, talán ez is elmegy egynek. de az istenfáját, hányszor nézzük meg még tökugyanazt? a Weyland odaküld egy csapatot a lezuhant űrhajóhoz (mert senki ne gondolja, hogy véletlenül vetődtek éppen oda, lásd eddigi ÖSSZES RÉSZ – kivéve az első), a gyanútlan emberek ahelyett, hogy az első rémisztő nyálkás tojás látványa után hanyatt-homlok felperzselnék a környéket, belekukkantanak a tojásokba, FELVISZIK A HAJÓRA a nyilvánvalóan fertőzött/beteg/akármilyen tagokat, ott pedig kikel az élien és egyenként kibelez mindenkit. ja, és ott van még az android, aki megint a Weyland érdekében gecizik majd egy kicsit. hát ennél még a 3-4 is jobb volt, mert legalább új környezetet, helyzetet láttunk bennük. börtön, rabokkal és izgi karakterekkel, meg a kutatóbázis a teljesen király kalózlegénységgel.

    mondom: bolygó-lezuhant hajó-Weyland-gyanútlan legénység-android-tojások-balfaszkodás-alien-belek. honnan ismerős ez, hm, nem tudom, hol láttam már ilyet…

    mindegy, csak nem bírtam ki. szóval volt egy remény bennem, hogy végre valahogy merészebben előrébb rugdalják a történetet, de mi lesz megint? semmi. semmi nem lesz. teljesen, tökéletesen ugyanarra az ezerszer elcsépelt vázra felhúznak egy kicsit más sztorit, más arcokkal, de mondjuk a főszereplő csaj azért hasonlítsok Ripley-re, mert az fontos. és látunk majd új épületeket, és talán valami izgalmas barlangrajzok, vagy kurva szobrok is lesznek majd, amiből mindenki azt szűr majd le, amit akar, és ha ott lesz Shaw, akkor majd titokzatoskodik egy kicsit, vagy esetleg ő uszítja a legénységre az alieneket, nehogy bárki visszatérhessen velük a Földre, áh. olyan merész. annyira új. hű.

    blöh.

  38. 53.

    Kérlek mesélj még. 😃
    Majd elolvastad az összes Alien, Predator, Terminátor könyvet, akkor rájössz, hogy ezej nem egyfilmes ötletek. Kb évente lehetne egy új filmet csinálni mindből.

  39. Egyre jobban lelomboztok srácok.. mert valahol tudom, hogy okkal vagytok mérgesek. Mondjuk én ettől függetlenül beülök majd rá, nem tudnék várni a letöltésig.

  40. én is megnézem, naná. mondom, egynek szerintem jó lesz, csak… én azt vártam, hogy a Prometheus után akkorát odacsapnak, hogy az zörög. ahogy elindult a végén a hajó az Engineer bolygóhoz, hát az ígéretes volt. ez van.

  41. Same old shit! Nem igaz hogy ennél nem tudnak továbblépni. Annyi lehetőség van még ebben.

  42. Ez az önismételgetés legalább nem évente 2 filmmel van… 2012 se most volt, én konkrétan már szomjazom erre nagyvásznon és a Kongra is

  43. “Malachi says:
    2017. March 1 at 13:49

    én is megnézem, naná.”

    De azért előtte meg halálba fikáztad a még NEM is látott filmet.

    Bár csak megoldható lenne valahogy, hogy az előre fikázódó, sírós “filmesztéták” soha a büdös életbe ne tudják megnézni.

  44. De most akik azon sírnak, hogy úgy megnéznék a Prometheus folytatást, és közbe linkelik és mondják, hogy benne Lesz E. Shaw, hajó és csomó halott Engineer és a városuk és Alien, akik hasonlóak a régiekhez (hisz az Engineer DNS megegyezik a miénkkel), nos akkor ez nem annak a folytatása????? …gondolom, ami majd átcsap Alien filmbe.

  45. 1:56nál a sok térdelő valami, az vagy Engineer vagy a belőlük kikelt alien. Vagyis ha tippelnem kéne.. Egyedül a spórás dolog ami nekem fura.
    Wháá de várom, ezért szerettem a Prometheust is. Órákon át tud rajta agyalni az ember.

  46. Jo lesz. Remélem bemutatják vagy utalnak arra, hogy a tojáskák hogyan fejlődtek ilyenné meg a bennük lévő kis face attacker. :)

  47. És íme láthatjuk hogy az ALIEN Felírat megint mennyit fog behozni a soha nem látott történetből….

  48. a prometheus bár tényleg hemzsegett a logikai bakiktól, de hangulatilag nagyon szeretem. nekem tetszett, hogy próbálkozott valami újjal (és a mai napig tartom, hogyha a végén nincs a beleerőltetett xeno-vonal akkor sokaknak nem is lenne ekkora baja vele)
    erre most nézzük meg ezt… most komolyan ezt akarja inkább a nép? fogjuk a biztonsági alien 1-2öt, és megint leforgatjuk?
    ami ezzel a filmmel kapcsolatosan a legszomorúbb számomra, hogy láttuk a forgatás kezdeti hírekkor, hogy a forgatókönyv és a cím is kb hetente változott, nem is volt koncepciójuk mit akarnak csinálni, valszeg akkortájt dobta be valaki, hogy húzzanak egy fél-remake-et mint a star wars, mert ez a biztonsági játék és a fix suska ahelyett, hogy valami eredetit lépnének.
    (ui: sebaj, legalább regények tekintetében lehet szemezgetni)

  49. Én inkább nézném a Prometheus közvetlen folytatását,valaki előttem írta, hogy tényleg elég fejetlenségre utal,hogy megint ugyan azt látjuk, ahelyett, hogy folytatnak az előző sztorit. Pedig ígérgették,hogy válaszokat kapunk ebben a részben,de megérzés, hogy megint csak több kérdés merül majd fel. Nincs egy video amelyben összevetik a prometheus és ennek a traileret?! Mert kb ugyan azok a jelenetek láthatóak más köntösben.

  50. Még ilyen unszimpatikus, retard szereplőgárdát mint ebben van… már a 10. sec után azért szorítottam, hogy az összes dögöljön meg a francba… rémes. Egyedül FaszBlender a normális a többi ZS kategóriás között.

  51. Remélem kipurcan mind :D
    Tényleg nagyon kíváncsi vagyok, hogy is fog összeállni ez az egész. Jobban érdekelne engem is közvetlen a prometheus folytatása, de egy kis retro gyilkozáslásra is vágyom. Mondjuk pont emiatt marad inkább itthoni házimozisnak. Az őrjöngő alien a fülke tetején picit vicces nekem.
    Jól néz ki egyébként az egész anyag de na, valahogy mégsem jöttem annyira lázba tőle.

  52. Remélem tényleg egy Prometheus és Alien keverék lesz ahol meg is magyaráznak sok mindent ami a Promban nem.
    Egyébként most Izland helyett Új-Zéland a helyszín! :)

  53. Hihetetlen, hogy sok ember még mindig nem fogta fel vagy nem tudja, hogy ez a Prometheus folytatása. Csak itt már lesznek xenok is. Nem csak ezen a fórumon, máshol is olvasni, hogy emberek full nincsenek képben az egésszel, csak fossák a szót.

  54. Hihetetlen, hogy sok ember még mindig nem fogta fel vagy nem tudja, hogy a The Force Awakens a Star Wars sorozat folytatása. Csak éppen mindent összeollóztak az előző részekből, amitől egy közepes fanservice lett az egész. Nem csak ezen a fórumon, máshol is olvasni, hogy emberek full nincsenek képben azzal, hogy miért nyűglődik, aki nyűglődik. Szét lehet nézni a YT kommentek táján is, van néhány kellően higgadt arc, aki talán ennél is világosabban elmagyarázza, miről pofáztam pl. én.

    Na, májusban találkozunk Human írása alatt, ha egyáltalán beengednek a terembe, mert kételkedni merészeltem abban, hogy valami igazán jót mutat majd végre Scott papa.

  55. Még szeretném látni egy párszor, ahogy az űrbarmok fegyvertelenül bemennek a patkó alakú ismeretlen szarba, ahol közelről bámulják egy ismeretlen létforma szétnyíló tojásait. Tanulékonyak ,ezúttal már szkafander nélkül teszik, megspórolván az arctámadónak, hogy át kelljen olvasztani az üveget…

  56. Aki tud angolul az olvassa el: http://www.ign.com/articles/2017/03/01/4-things-you-need-to-know-about-alien-covenant

    Pár lényegesebbet azért kiemelek belőle:
    “[Alien] is a formula that works,” says Special Visual Effects Supervisor Neil Corbould. “I think Star Wars has proved that. They put the old X-wings back and the old cast, and Ridley’s doing the same.”

    Magyarul beismerik, hogy követték az SW7 formulát!

    “There was a resistance from people to [the David 8] model,” says Fassbender, “because he was demonstrating a lot of human qualities and his programming was veering towards human characteristics. And they found that to be not so much useful as opposed to making people feel uncomfortable. So they designed the following models with fewer of those human traits – well none of them really. So Walter is just a very straightforward, logical synthetic.”

    Az új android okkal nem lesz olyan mint az előző részben lévő!

    “Ridley really wanted to keep to the natural world,” says Creatures Supervisor Conor O’Sullivan. “They’re possible in a natural kind of way. They could be a real beast, where the mechanical version was something a little bit more in the fantasy world.”

    A régi Xeno nem volt elég természetes, ezért kaptuk ezeket az újakat!

    “[Scott] did listen to the criticism, if you like, of Prometheus” says Corbould. “People wanted more ‘Aliens’. He listened to the audience that wanted more aliens. They’re going to get a lot more aliens, more than they probably anticipated.”

    Azért nem lett Prometheus 2, mert mindenki lehúzta és Alient akart helyette, hát tessék hallgatott mindenkire aki fanyalgott.

  57. Amúgy 2:00nál van egy érdekes jelenet.. terem felülnézetből, és egy alien.. a falakon a mutáció/átalakulás különbőző formáiról képek, valamint a boncasztalon egy felnyitott ember.. és mégvalaki.. ők nem David és Shawn lesznek véletlenül?

  58. Egyszer egy Shaw nevű űrhajós elindult egy űrhajóval, hogy megtalálja az alkotóinkat. A hajó tele volt valami furcsa fekete löttyel, a bolygóra érve a fekete szarral ráömlött a búzamezőre és bumm..így lett a chocapic.

  59. Nem is lehet Prometheus hiszen az a hajó neve volt és mint tudjuk belenyargaltak a végén a patkó alakú
    Eenginer járműbe így az megsemmisült!
    Voálá

  60. Na most ha vannak tojások lenni kék királynőnek is….vagy nem :)?
    Na majd egy nagy popcorn meg egy 1 littyós kóla mellett kiderül nem soká.

  61. 82. MrVenomJr
    Igazából megnyerted a beszélgetést.
    @Roli én sem vágtam, hogy most akkor ez mit folytat eleinte, na és akkor?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.