A Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales új előzetese

Befutott ez is. Vagyis behajózott. Javier Barden a tenger utolsó zugát is felkutatja Jack Sparrowért, aki fiatalon jól kibaszott vele. Látványos, kalandos, Effy melle felpolcozva, mi a fene kell még? Berumozott Depp? Ott van az is. Szellemcápa? Nem gond!

Fiatal Depp? Na hagyjál már.

37 hozzászólás a “A Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales új előzetese” bejegyzéshez

 1. A kevesebb néha több…itt meg tuti. Nagyon erőszakosan nyomják a kampányát. Én még mindig úgy gondolom, hogy fele ekkora költségvetésből kellett volna megcsinálni,fele ennyi, hát túlnyomott akcióval.

 2. Nem tudom, lehet egyedül vagyok ezzel, de engem ez a film érdekel. Nagy hiány van manapság a kalandfilm témából. Keira viszont hiányzik, de úgy tudom Orlando Bloom játszik a filmben.

 3. Az mennyire gáz, ha nekem pont Depp az, aki kilóg ebből az egészből? Mármint nem feltétlenül a fiatalított verzió, hanem a felnőtt. Minden más egész jól néz ki, de Depp..

 4. Nagyon rejtegetik Orlando Bloomot, úgyhogy vagy rövid mellékszerepe lesz csak, vagy… lövésem sincs, de remélem az utóbbi :D
  Keira Knightleyt nem sikerült visszahozniuk? Nem tudtam, kár érte.

 5. Ja igen, még valami: Dead Men Tell No Tales magyar fordításban annyit tesz Salazar bosszúja? Ooookééé…

 6. Kifolyik a szemem a sok animációtól. A régi filmek sokkal inkább igazinak tűntek.

 7. nemzetközi forgalmazásban a Salazar bosszúja alcím megy inkább. De mindkettő helyes…

 8. Azért be kell látnom, hogy nem néz ki rosszul és talán még valami szórakoztató kisül belőle. Így is hiányozni fog a két női főszereplő, mert azért velük lett volna tökéletes a kép.

 9. lehet hogy szórakoztató lesz, de hogy láttuk már háromszor(négyszer), az is biztos
  uncsiiiiiii

 10. már kezdtem aggódni, h ehhez majd senki nem fogja írni, h totál önmaga ismétlése. :D amit sajnálok, mert az 1. (najó 2, nagy szájhúzással még a 3 is) marhajó volt, de ma már ők is a jól bevált receptre támaszkodnak. Nem tudom amúgy se, mi egyebeket vártam

 11. Önmaga ismétlése.
  Ahogy a képregényfilmek nagyrésze.
  Vagy a LotR és a Hobbit (egy szedettvedett, reménytelen csapat útnak indul egy távoli hegy felé.)
  Vagy Az ébredő erő.

  Az első három nagyon jó volt, a negyediket felejtsük el.
  Ez hátha megint jó lesz.

 12. Am fasza ez az “univerzum” ahol minden második ember aki meghal, az valamiféle elátkozott szörnyként tér vissza. Never ending story. Ettől függetlenül (4 meh) szeretem a szériát, meg ezt is megnézem, de hát na.. akkor már inkább legyen előzmény film. Vagy ne.

 13. Az első 12 másodperc olyan, mint egy Total War cinematic trailer, de ennek ellenére várom :)

 14. @Abu: nem is akarom megvédeni.

  Lehet fanyalogni, de semmivel sem rosszabb “frencsájz” mint a (túlzottan) istenített Marvel filmek vagy a (túlzottan) lehúzott DC filmek.

  Az 1. rész zseniális csavart hozott a halottnak hitt kalózos zsánerbe, a 2-3. rész szórakoztató volt, a 4-t felejtsük el.
  (Valójában eddig ez is trilógia mint az Indiana Jones, a 4. részt egyikből sem bírom a sorozat részének tartani.)

  Akiknek fontos lenne szerepelniük, de csak részben teljesül:
  – Elizabeth és Will,
  – Pintel és Ragetti (a két kalóz)
  – Murtogg és Mullroy ( két katona)
  – a kutya.

 15. Aki fiatal Depp-et akar, az nézzen Elm utcát.
  A fiatal Depp különben sem így nézett ki.

  A film viszont Bruckheimer karrierjének csúcsa.

 16. Kobretti: Ezt komolyan igy gondolod? Bruckheimer olyan filmeknek volt a producere, mint a Top Gun, Beverly Hills-i Zsaru, Bad Boys, Con Air, A Szikla, Armageddon, Black Hawk Down. Hol van ezekhez képest bármelyik Karib Tenger Kalózai rész? De ha csak vicceltél akkor oké.

 17. @zocso: amiket felsoroltál, azok – a Beverly Hills-i zsaru kivételével – hulladékok, legalábbis szerintem, függetlenül attól, hogy kasszasikerek voltak.
  A Fekete Gyöngy átka messze jobb azoknál.
  Nem vicc.

  @deni: pl. engem.

 18. Bobojsza: a Black Hawk Down-t hulladéknak nevezni, enyhén szólva is merész. A többi pedig egyszerű blockbuster. Bruckheimer ehhez ért.

 19. @Flyvik: én ilyen merész vagyok. :)
  Annyira, hogy a Magányos lovast is jó filmnek tartom, szemben a B.H.D-vl.

 20. @bobojsza: a B.H.D. nem egyszerűen befogadható, ez igaz, de akkor is az egyik legjobb háborús film, amely 2000 után készült el, szerintem. Nekem a legnagyobb bajom manapság, hogy ezek a nagy költségvetésű, nagy filmek, nagy vásznon nagyon hosszúak. 140 perc alatt nincs egy sem. Több bajom nincs, mert egyébként ízlések és pofonok. (fej vagy gyomor? :-)))
  A posztban említett filmmel kapcsolatban pedig sajnos a kreatív szakmát végzők legnagyobb ellensége győzött nálam: a közöny. Nagyon nem izgat ez a film.

 21. Ha ennyi idő eltelik 1-1 új rész között akkor felőlem jöhet még ez után is. Azért annyira nincs tele a TÉKA kalóz(mese)filmekkel. Nekem pl. “unalmasabb” az, hogy x szuperhős film-sorozat készül/év és ezek univerzumozgatása. (Oké, nem is nézem őket.) :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.