Joseph Kosinski a Tron 3-ról beszél

A Collider szerzett új információkat a nem teljesen halott projektről. Elvileg csak le van fagyasztva, nem lőtték le végleg, de jelenleg nem folyik aktív munka rajta. Ugye a Disney első körben berendelte a TRON: Ascension-t, és csak utána fújták le. Kosinski szerint ebben az is közrejátszott, hogy a Tron: Legacy körül a stúdió még kereste a helyét a piacon, de utána felvásárolták a Marvelt és Lucasartsot Lucasfilmet, így már nem volt annyira szükségük saját franchiseokra.

És az anno tervezett történetről is beszélt kicsit:

The movie was called, “TRON: Ascension”, I think that’s out there. I think we got the script to about 80%. We were in good shape. We were probably eight or nine months out, which is still a good amount of distance from being ready to shoot it, but I think the script was in good shape. What I’m excited about is the concept, which is an invasion movie from inside the machine coming out as opposed to one we’ve usually seen. So we hinted at that at the end of Legacy with Quorra coming out, but the idea for Ascension was a movie that was, the first act was in the real world, the second act was in the world of TRON, or multiple worlds of TRON, and the third act was totally in the real world. And I think that really opens up, blows open the concept of TRON in a way that would be thrilling to see on screen. But there’s also a really interesting character study in Quorra and a “Stranger in a Strange Land,” trying to figure out where she belongs having lived in the real world for a few years, and where does she fit in.

I don’t see them having superpowers. I don’t see them being able to shoot lasers from their eyes or do what I would consider to be a superhero-type movie. But in her DNA itself, her being the first digital-human hybrid, there’s something in her being that allows objects from inside the Grid to exist in the real world and makes them permanent, so that was the idea. So I think the idea is strong, it’s just a matter of the right time and the right place and the stars aligning as they have to do for movies.

10 hozzászólás a “Joseph Kosinski a Tron 3-ról beszél” bejegyzéshez

 1. Nekem tetszett a Legacy igazán nosztalgikus volt a hangzás és a zene meg kiváló volt a story első harmadával sem voltak gondjaim de a vége nagyon összecsapott lett. Tőlem megkapná az esélyt a haradik film is nem bánám ha elkészülne.

 2. Anno volt egy olyan hír, hogy Kosinski leforgatná a ’79-es Black Hole-nak a remake-jét. Amikor ezt olvastam rohadtul örültem neki, mert nagyon szeretem azt a filmet. Eszméletlen jó hangulatú kis sci-fi gyöngyszem szerintem. És ha valamihez Kosinski nagyon ért, akkor az a hangulatteremtés. Ez az újradolgozás tökéletes alapanyag lenne neki, hogy egy remek atmoszférájú sci-fivel álljon elő, csak nem hallani semmit se arról, hogy lenne belőle esetleg valami.
  Most lesz idén neki a Granite Mountain című elvileg drámája, és azon túl nincs semmi beírva neki imdb-n. De ha esetleg Tron 3-ra áldozná magát, azzal se lenne bajom, én személy szerint tök jól elvoltam a Legacy-val.

 3. Hát végül is nem bánná senki sem és hátha harmadjára nézhető lenne. A hangulattal eddig se volt gond pl.

 4. Felőlem is jöhetne a harmadik rész, de csak és kizárólag akkor, ha megint a Daft Punk szerezné a zenéjét, mert kevés jobb muzsika létezik a Legacy soundtrackjénél!

 5. Anno IMAX teremben néztem karácsony estéjén – hatalmas élmény volt. Látványvilág, zene, hangulat. Imádtam az első részt is amit újra szoktam nézni a másodikkal együtt. Ott virítanék a moziban ha lenne harmadik rész :)

 6. Jó lenne ez, de nem a Disneytől. Rogue One esetén is kiderült, hogy nem mernek igazán sötét hangulatú filmet készíteni. Ja és ahogy Happy Zoidberg írja, jó lenne megint a Daft Punk zenéje… vagy legalábbis egy hasonló nagyágyú.

 7. Sajnos a Tron 2-ből a látványvilág és a zene volt értékelhető.
  Ha csak a trailert nézed, kiváló, de mint film borzalmas volt…sajnos.
  Viszont én adnék esélyt egy 3. résznek, mert van a Tron világában potenciál.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.