11 hozzászólás a “Alien: Covenant kicsit véresebben” bejegyzéshez

 1. Igy is pofas es erdekes , meg is fogom nezni valoszinuleg nem 1x mert ALIEN , tegnap ejszaka daraltem be az Alien/Aliens -t 985.x probaltam Prometeus es a Covenant trailer alapjan nezni picit . Az Alien -ben a tojasba bamulos resznel akkor is magyarazat hogy rajta van a maszk , az Aliens -ben nem latjuk ezt a reszt (valoszinuleg pont emiatt) a Alien3 -ban a kutya az mar csak olyan , hogy kozelebb megy megvizsgalni . Viszont ami itt van a tojas jelenetnel es a Prom kigyokukacpunci jelenetnel akkor is irritaloan kilog a sorbol es most finom voltam .

  meg mindig nincs benne nem CGI jelenet :(

 2. Szeretem ezt a stilust, de ezt a filmet már láttam vagy 3* csak más szereplőkkel :( Na majd itthon a sötétben jó lesz ez

 3. Akárki akármit mond, én várom… de nagyon.. és remélem, hogy folytatják az engineerek történetét valamennyire

 4. Scott továbbra is ragaszkodik a kvázi keresztény szimbolikához (lásd karácsony a Prometheusban, utolsó vacsora/húsvét a Covenantban). Ezek szerint az előző részben megszületett a megváltó/xenomorph, most pedig új életre kelnek és “a mennybe mennek” az idegenek.

  Az aktuális trailerben a nyúzott ember Michelangelo Dávidjának pózában látható. David ezekben a mozikban ugye az android neve. Akit a keresztény hagyomány szerint megnyúztak, Szent Bertalan, ő pedig az ikonográfia szerint saját bőrét hordozza a kezében – a nyúzott Dávid is valószínűleg a bőrét tartja a vállán. Szent Bertalan utazó hittérítő volt: terjesztette az igét/fertőzte meg az embereket. Az android itt is ide-oda utazgat, és láthattuk, ahogy david a Prometheusban szándékosan megfertőzi a társait, Walter pedig asszisztál az idegen tojás felnyitásához.

  Szent Bertalanról még: “Az embereknek gyógyszert adott a betegségek ellen, kitépte a tudatlanság töviseit, kiírtotta a hitetlenség őserdőit, és a hittételek köveiből oltalmat adó házat épített nekik.”

  Walter valószínűleg egy rakás idegent elszabadít majd ebben a filmben. Nevének jelentése pedig a seregek vezére, a hadak ura.

  Lehet tovább agyalni, srácok. Hogy értelme mi van, azt nem tudom – szerintem csak annyi, mint a Mátrix filmekben az ősi neveknek, ami után sok idióta azt hitte, valamiféle filozófia húzódik meg a háttérben.

 5. Valóban nem sok mindent mutatnak, de ha a film alapból R-es, mi értelme a korábbi előzetesnek? Kapásból ezt kellett volna kinyomni.

 6. Ez a trailer egyetlen jelenetben más, mint az előző, véresebbnek nem mondanám.

 7. Ahogy gondoltam a prometheus képregényekből s lesznek dolgok kiemelve e filmben

 8. De a Promethesuban Davidet vagyis a fejét elvitte a csaj, akkor most ehhez a csapathoz hogy csapódott? Én ezt nem értettem… ha valaki felvilágosítana megköszönném! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.