23 hozzászólás a “Egy klasszikus Van Damme pillanat” bejegyzéshez

 1. Mostmár tesztoszteron folyik a telefonom minden nyílásából :) a csicskapofon mekkora már :))

 2. Nemár :D nekem ez az egyik kedvenc régi akciófilmem John Woo-tól nagyon állat fegyveres akciók vannak benne és még a tárakat is cserélgetik keményen.

 3. Imádom a filmjeit, egy vag ykét kivétellel, amel yelkerülte a figyelmem, mindne filmjét kívülről tudom. :) Ma már nem ilyenre tervezik a hősöket, az ő idejük, sajnos, a mozivásznon legalábbis lejárt. Nekem lenne erre igényem, de ma már nem ez a stílus a jellemző. Mily kár.

 4. Ez a film nekem is a kedvenceim közzé tartozik.
  Szerintem sok embernek lenne ilyen filmekre igénye.Köztük nekem is:)

 5. Nekem is az egyik kedvenc van Damme filmem. Ez a jelenet meg egyenesen odabasz! :D :D :D
  De a végén a galambok… Motoros akrobatika… Csomó alapvető Woo elem volt ebben a filmben, amiket aztán átemelt pl a Mission Impossible 2-be, vagy épp a Broken Arrow-ba, persze a legjobb hollywoodi Woo film a Face/Off, de az valahol teljesen más szint.

 6. A jó öreg Chance Budro :D …emlékszem ez volt az első olyan akciófilm amit tátott szájjal néztem, imádtam a rengeteg slow motiont :)

 7. Ez futott anno Hiába Futsz (ami nem is rossz cím) néven itthon. Mert akkor a Bástya moziban láttam, de nem sokra emlékszem már belőle, lehet újra kéne nézni :)

 8. @flanker

  Az egy másik Van Damme-film. Ez a “Tökéletes célpont”.

 9. Nagyon jók ezek a régi akciófilmek.

  Pont a héten néztem meg az Erasert Schwarcitól.Moziban láttam gyerekként,de alig emlékeztem valamire.
  Az is működik még.Ott krokodillal izmozik a Mester.

 10. Alapmű, amit a mostani tizenévesek túlnyomó része nem látott, mert a létezéséről sem tud…és mennyi ilyen van még…
  Azok még vérbeli akciófilmek voltak és a saját kis hibáikkal együtt megeszik reggelire a mostaniak 99%-át még 20-30 év elteltével is :)

 11. Jó kis film, tavaly kikölcsönöztem a magról és megnéztem, pedig annak idején megvolt eredeti vhs-en is és rongyosra néztük a tesóimmal.

  Ahh, gyerekkorom egyik plátói szerelmeme lett ez a nőci annak idején, aki a filmben szerepel.

 12. Aztakurva…….. fejjel lefelé fordított Beretta M92-vel is lehet ám aprítani…..istenem mekkora király jelenet volt. Jut eszembe az M93 R tárral,hogy több skuló férjen bele :D Wick 1-1 headshot,tal terít de az öreg Van Dame átlag 9-16 golyót küld bele mindenkibe. Vagy a fazon akit szétlyuggat……ugró forgó fejrúgás és utánabelenyom még 5-6 golyót …….. És tele van ilyen fasza jelenetekkel :) basszus meg is nézem mindjárt.

 13. Hát, én előtte már ismertem Wo ázsiai filmjeit, így nagyon vártam, moziban néztem, és finoman szólva sem jött be, sehol nincs pl egy Hard Bolied-hez képest.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.