Jöhet a következő Alien film?

Még be sem mutatták az Alien: Covenant-et, de Ridley Scott azt mondja, hogy készen állnak a sikerére, avagy a forgatókönyv már megvan és 2018 elején akár forgathatják is. Mellesleg a Prometheussal indított 4 részes saga szerinte pöröghet ezerrel, még egyszer nem fogja sok időre magára hagyni a franchiset:

If you really want a franchise, I can keep cranking it for another six. I’m not going to close it down again. No way.

Májusban minden kiderül, mármint a Covenant minőségéről.

21 hozzászólás a “Jöhet a következő Alien film?” bejegyzéshez

 1. Ha a Covenant nem megy félre, mint a Prometheus, akkor részemről is jöhet. Igazából évente jöhetne egy Alien film (Predator is), akkor se unnám meg.

 2. Scott nyilatkozatait olvasva mindig is volt egy olyan érzésem, hogy egy politikus veszett el benne.

 3. Készen állnak a sikerére? Ki hitte volna… Ez a pali már szenilis. Szerintem nem is ő rendezi a filmjeit, akkora stáb van mögötte, hogy egyszerűen a film összerakja magát. Azért olyan semmilyenek.

 4. Scott azt is mondta, hogy a Prometheus a stúdió meg a producerek miatt lett olyan, amilyen… hát ha most kicsit szabadabb kezet kapott, lehet nem lesz olyan szar a Covenant. Mondjuk nekem a Prometheus is tetszik, bár ennek a filmnek az előzetese abszolút nem fogott meg.

 5. Ássatok el, de én imádtam és mai napig imádom a Prometheust:D Ugyanakkor való igaz, h a nagy szavakon túl Scott bácsi bizonyíthatna is vmit..de majd májusban meglátjuk, mennyire mondható el az öregről, h zárt osztályra való (én borzasztóan reménykedem, h egyáltalán nem..)

 6. Scott mikor csinált utoljára jó filmet?! Hát örülhet,ha kihozzák 0-ra a filmet, nekem már nem adják el ugyan azt a story-t harmadjára….vagy negyedjére?

 7. Egy 80 éves emberről beszélünk…szerintem megújulást már ne várjunk tőle.

  Leslie Nielsont idézve, már ahhoz is dublőr kell, hogy felálljon egy székből.

 8. A prometheusnak csak szerintem volt az a legnagyobb hibája, hogy nem működött egymagában? Nem túl biztató ez a franchise epiteses dolog, jobb helyeken azzal reklámozzák a terméket, hogy magában is koherens egész

 9. Akkor ezek szerint ennek a filmnek a végén se lesz kapocs a Nyolcadik utassal. Pedig én azt várnám már rohadtul, hogy egy értelmes, koherens kapcsolat legyen az első Alien filmmel.

  Amúgy felőlem jöhet egy következő rész, viszont nagyon megnézném ezt más rendező kezében is. Igaz hogy be van már rendelve 1-2 komolyabb projekt Denis Villeneuve-nek, de basszus. Annyira, de annyira megnéznék tőle egy Alien filmet!

 10. k.karas: A prometheusnak az összes hibája egyenértékűen főbenjáró. A vágás pocsék, a zene borzasztóan nem odaillő, a cselekmény teljes mértékben logikátlan, a történet végső konklúzió és válaszok nélkül dobálja fel a kérdéseket, etc. A prometheus egy rossz film.

 11. Akkor Blomkamp filmje végleg kuka? Mert én inkább arra volnék kíváncsi, dacára annak, hogy szerintem szar rendező.

 12. 11.

  A negyedik rész lesz a közvetlen kapocs az Alien 1el. De hogy odáig eljussunk kell a Covenant sikere, illetve a folytatás sikere is. Bár ha gyengébben hoz a Covenant mint amire számítanak, nem húzzak el a negyedik részig a közvetlen előzmény filmet. Szerintem.

  13.

  Scott megfúrta azt a projectet. Amig ő Alien filmet csinál más nem fog.

 13. Naná!! Végre ráébredtek, hogy mekkora lehető$ég van az Alien univerzumban? Ezaz! Jó hírrel indul a nap!

 14. Scott tud jó filmeket csinálni néhányszor már bizonyította(Alien, Gladiator, BHD) legutóbb szerintem a Martian is jó volt tőle… szóval benne van ,hogy jó lesz reméljük nem cseszte el.

 15. Mi ez a hülyeség itt a lent, hogy nem Scott rakja össze a filmjeit? Nézzetek meg egy werkfilmet, vagy olvassatok a neten a stábtagoktól. Eszméletlen munkamorállal dolgozik. Minden munkafolyamatba belefolyik. Ennyi év után persze lehet is profi, de tényleg nagyon tud. És a nagy stáb meg azért kell, mert ő nem kis filmekkel gurigázik.

 16. A kérdés csak az, hogy megint igazából csak-horror lesz mint az Alien brand filmek, vagy viszi tovább a Prometheus kérdéskörét. Én attól félek, hogy a siker záloga az előbbi, viszont nekem az utóbbira van igényem.

 17. Biztos megoldható, hogy úgy vigyék tovább a Prometheus történetét, hogy közben a szar is megfagyjon a nézőben.
  Többször kifejtettem már, hogy személy szerint engem csak a Space Jockey-k elbaltázása fordított el a Prometheustól. Aztán kissé lenyugodva újra néztem és a többi hiba nem zavart túlságosan. Pedig moziból kifelé legszívesebben leköptem volna az összes plakátot. És lehet folytatni Alienekkel is úgy, hogy közben a “Tervező” szál is haladjon előre na és persze jópár választ is beleszőve a storyíba.
  Szerintem ha a forgatókönyvírók nem kúrták el, akkor egy jó és jobb folytatás jöhet.
  DE a Space Jockey-t sosem bocsátom meg Scott ….. érted? SOHA!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.