Marianről is egy film!

Ki az? Mondjuk úgy, hogy a Sony Robin Hood továbbgondolást tervez. Pete Barry forgatókönyvében Marian az erődlakók élére áll Robin Hood halála után, hogy tovább raboljanak a gazdagoktól és adják a szegényeknek.

A főszereplővel talán érdekesebb lehet a projekt, hiszen Margot Robbie-t akarja a stúdió. Fura, hogy pont Robin Hoodot kapták most fel ennyire, és komolyan mondom, szerintem ez a terv el fog halni (bár a Sony idióta döntései..), hiszen épp készül egy film róla. Értem, hogy itt folytatásról beszélünk, vagy Marion Origins (haha), de ez sok lesz már.

human
írta
2017. 03. 07. 04:02
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “Marianről is egy film!” bejegyzéshez

 1. Értjük, női Robin Hood. Kösz, de kösz nem… Folyamat buktavári a nőiesített vonal de azért tolják…

 2. Robin Hood univerzum. :D Az kell még! Várom már a Die Hard univerzum kiteljesedését is John McClane anyósával. De kaphatna egy külön filmet John első társa is a rendőrségnél egy CGI McClane cameoval.

 3. Az Állj vagy lő a mamám-at kéne rebootolni, Dane Dehannal a főszerepben, és persze a szexi Margot Robbie játszaná a muterját. Vagy Melissa McCarthy, mert mit tudom én épp ki vonzza be a közönséget ezekre a szarokra :D

 4. Fricsi, tudom hogy viccelsz de egy “Die Hard” univerzum olyan formában kurvajó lenne, ha mondjuk McClane, Rambo, Schwarzi bármelyik hőse stb lenne egy filmben :)

 5. Ezernyi sziporkázó ötletem támadt ettől a hírtől…

  Cobra origins, avagy honnan ered M. Cobretti gyufarágása, vígjáték Sullyval a Kommandóból, Jerry Lee eredettörténet, szigorúan cgi állatokkal, a felnőtt Kevin (Reszkessetek betörők) kalandjai, ez lenne a phase 1. Aztán összeterelni őket és egy filmben megtámadni velük a Krull bolygót.

  Napestig folytathatnám, ezek meg vért izzadnak ilyen baromságokon…

 6. Tőlem lehet szar is amíg ő lesz benne. :D
  De akkor jöjjön HBO stílusban. “If you know what I mean!” :D

 7. Ez olyan ötlettelen. Nem igaz, hogy nem tudnak más mitológiai vagy történelmi témához hozzányúlni…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.