A Fox talán a jó leckét tanulja meg a Deadpool és Logan sikeréből!

Tessék, másokat is foglalkoztat a tegnap taglalt téma. Legalábbis bizonyos szinten hasonlókról beszélt Simon Kinberg producer. Konkrétan azt, hogy a X-Men univerzum zsoldoscsapatával foglalkozó X-Force-film R besorolású lesz. Hozzáfűzte, hogy nem minden témához illik a felnőtt korhatár, nem kezdik potyogtatni az ilyen X-Men filmeket, viszont az említettel más nem is érné meg becélozni, mint az R-t.

Persze bullshit duma, hogy a PG-13 az kreatív, nem pénzügyi döntés kell legyen, viszont a két film sikere lehet tényleg felbátorította őket a témájukban és előadásukban bevállalósabb szuperhős filmekre amíg nem bukik vagy kettő.

Should a story be readily told in a PG-13 fashion, it should be for creative, not business reasons. The success of ‘Deadpool’ and ‘Logan’ have bolstered our confidence to make edgy, more daring, provocative bold movies that audiences will embrace. More than that, we feel a responsibility to make bold and provocative movies.

Persze már ő is elejtette, hogy érdekes lesz ezeket a különlegesebb filmeket összefűzni az X-Men univerzumban.

11 hozzászólás a “A Fox talán a jó leckét tanulja meg a Deadpool és Logan sikeréből!” bejegyzéshez

 1. “érdekes lesz ezeket a különlegesebb filmeket összefűzni az X-Men univerzumban”

  Mi lenne ha nem csinálnának univerzumokat, hanem mint a régen lennének egy-egy sztoriból trilógiák stb…. Összedőlne a világ?

 2. Azt nem tom mennyire hihető pletyka, de állítólag a Warner is kiakar adni most már tényleg egyből a mozikba egy R besorolásút.

 3. Huskar…nem ez lenne a Warner első R besorálú képregényfilmje -.- szóval az a pletyka kikövetkeztette, amit a stúdió párszor már megcsinált tényleg. Mi akadályozná őket, hogy megint megtegyék, amit amúgy is megtettek már többször?

 4. Gondolom arra gondol, hogy a DCEU-ban eddig még nem csinàltak R-filmet, de mint làtszik Warnerék szeretnek random felugràndozni éppen arra jàro “bandwagon”ökre, szoval nem lepne meg, ha gyorsan a Batman filmet mondjuk még àtirnàk, hogy R legyen. JL-el valszeg nem merik meglépni, az most marveles-vicces kell legyen, aztàn ha azzal is beszedik a milliàrdot akkor leht agyalni hogy hogyan tovàbb.

 5. Valószínű, de azért 8 éve is csináltak egy R rated Watchment ( még azelőtt Constantine, V for Vendetta, 300…) pl, amikor sehol nem volt az a bandwagon, szóval ez egy kicsit zavaró, mert akkor megmerték kockáztatni és sajnos rossz volt az időzítés, mert most meg sokan összetennék a kezüket azért a filmért is, akik akkor nem értékelték…és akkor most akiktől abszolút nem karakteridegen a dolog…azok bandwagon jumperek…oké
  JL nem lesz “marveles-vicces”, nyilván lesz benne vicc, de ne írjuk már annak a számlájára, elég csak ismerni Flasht, de abból is jön poént ahogy olyan karaktereknek, mint Batman vagy Aquaman együtt kell dolgozniuk először, duh. Majd lesz R mondjuk egy Justice League Dark pl…ahová illik

 6. Mekare

  Szerintem egy Watchmen ma se szaggatna szet a penztarakat. Egyaltalan nem konzonsegbarat se az alapanyag, se a karakterek.
  Eszak-Amerikaban nem is nyitott rosszul a film, csak ugy zuhant mint a ko. Nemzetkozi vizeken meg keveset szamit az amcsi korhatar (bar ott azert valszeg tobbet hozott volna).

 7. max-pain:
  Az is lehet, de szerintem még akkor is nagyobb esélyekkel indulna most, mikor elvileg mindenki egyedibb, érdekesebb képregényfilmekért sír. Most már úgy se tudjuk meg…

 8. Vitto: nehéz kérdés. Nekem pl életem álma vállt valóra, amikor láttam Iron mant és spidermant egy képernyőn, szintúgy Batman és Superman. Nekem ezek a közös jelenetek megérik azt az áldozatot, hogy a film rovására megy egy-két névemlités

 9. @Mekare: a Watchmen egy unikum volt. Annak annyira egyedi a sztori, a karakterei, meg minden benne, hogy az azért működött. Ma valószínűleg jobban hasítanak, de annyival nem, max. megduplázná a bevételeit. De akkor 185-t szakított világszinten, most ha elmenne 500-ig az reális lenne, de manapság ez már egy átlagos siker.

  Az a baj, hogy lenne itt még jó sztori bőven, csak ki vannak lúgozva a filmek. Attól félnek, hogy az emberek nem értik vagy nem kedvelnék, ha nem szól mindenkihez egy-egy film. Mikor pont az a lényeg, hogy mivel képregényfilmekről beszélünk, egy csomó embernek, nem fog tetszeni így sem. Így is sokat keresnek rajta, mit akarnak még? Nekem volt nem egy moziba járó munkatársam, akinek fingja nem volt erről a DC-Marvel dologról. Egy-két fontosabb karaktert ismertek, de ennyi. Most, ha ezt vesszük alapul, hogy mindenkit nem is kell becsábítani, mindjárt bátrabb filmeket lehet csinálni, hiszen így is van már egy tábor, egy nagy tömeg, aki úgyis megnézi ezeket.

  Saját példám, hogy elmentem a Loganra most, mert érdekel, de A galaxis őrzői 2 például már nem érdekel annyira. A WW már megint izgat kicsit, de ennyi. Ha a stúdió nem akarná mindenkinek eladni a filmet, a Logan szintű komolyabb sztorik és a Vasember féle könnyebb mozik lennének az átlag.

 10. Ahogy én látom még mindig nem értik. Nem az R besorolás a lényeg nem ezért volt jó a Logan, bár a Deadpool totál átlagos film volt szerintem de ez most mindegy. A Logan azért volt jó mert nem volt erőltetett és nem akart többet adni mint amennyit tud. Ha ezt ugyan úgy eladták volna sima 12-es karikával akkor sem lett volna vele semmi gond. Nem a vérengzés meg a sok fuck miatt volt fasza.

  Erre kéne rájönniük. De sajnos most csak annyit látnak hogy ami R besorolású az sikeres egyelőre. Aztán majd az első buktánál eldöntik hogy ez mégse jó ötlet és maradnak a szokásos szappan Marvelnél. :D

 11. DarkEagle: Szerintem erre már rájöttek régen. Épp arról volt szó, hogy a Deadpoolhoz, a Wolverine-hez és az X-Force-hoz illik az R besorolás. Ezért is vállalták be. És ugyanúgy illene egy Batman/Joker filmhez is. Viszont egy Flash filmnél már furán nézne ki.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.