Ha valaki belenézne a Life-ba

A mozikba március 23-án érkezik itthon a Ryan Reynolds és Jake Gyllenhaal nevével fémjelzett sci-fi, amiben a marsi élettel ismerkedik meg pár űrhajós. Most itt egy jelenet belőle.

human
írta
2017. 03. 08. 03:34
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “Ha valaki belenézne a Life-ba” bejegyzéshez

 1. nane :D, ennyi persze egy medúza majd eltöri a kezét/ujját…totál hitetlen az egész nem nézős

 2. Azt nem értem, hogy ezek az A listás színészek mit keresnek egy Asylum szintű fosban.

 3. #totoro: na na na, hello , hello hello
  nézd már meg kik az alkotók! plusz a Columbia filmstudió készítette nem az Asylum. lehet közepes lesz de még így is bőven A és nem Zs kategória.

  @kaito: valószínű, hogy egy idegen létforma pont úgy működik, mint a földi és a nap forog a lapos föld körül. csak ne menj el a széléig mert lezuhansz.

 4. @dexike3: “valószínű, hogy egy idegen létforma pont úgy működik, mint a földi”

  Izom- és idegsejtekről beszélnek, nem? ha konyítanál egy kicsit is a biológiához, tudnád, hogy kaito egyáltalán nem írt hülyeséget.

  Na, érik már az új Prométeusz, látom. Sokaknak jó lesz ez így is :)

 5. “dexike3” #funfact: igazából nem zuhansz le, a gravitáció olyan hatással lenne rád, ha távolodsz a középpontból, (álló helyzetben) egyre kisebb szöget zárnál be a talajjal, míg a a korong legszélén már olyan mintha hasalnál a talajon, de nem zuhansz vissza hanem, átlépsz a korong oldalára.

 6. @BigMan: szerintem egy rövid montázs vagy kivágott jelenet, még nem fedi a valóságot. plusz HA tanultál volna normális angolt, vagy olvasnál tudományos irodalmat, akkor Te is pontosan tudnád, hogy nem hangzott el erős állítás (Indeed (alap), In fact, etc.) a lény morfológiáját, élettanát illetően. pusztán spekuláció, ami elhangzik. mint mikor látsz valami zöld szálat a tetején színes fodrozott valamivel és rábököd, hogy “De szép virág”. közben lehet, hogy nem is virág vagy, ha az akkor lehet mű is meg élő is! szóval hátrább az agarakkal vagy megnézed vagy nem, de rögtön elvetni valamit mielőtt megismernéd, ne haragúdj de úgy hangzik mintha egy lennél az inkvizítorok közül.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.