11 hozzászólás a “Igazi CGI és odavetítés az Airforce One-ban” bejegyzéshez

  1. Pont pár hete néztük újra a haverokkal,mert gyerekkori kedvenc volt mindenkinél,ezt a jelenetet alig hittük el,egyikünk sem emlékezett,hogy ilyen gagyi volt.Azért jó sok mindenen lehet röhögni ennél a filmnél,de a majdnem leszállós jelenet viszont még mai szemmel nézve is viszonylag oké volt.Végül mindannyian arra jutottunk,hogy szebb volt a gyerekkori emlék,mint amilyen valójában a film.

  2. Ennek a Wolfgang-nak kevés filmje van viszont kb az összes emlékezetes. “mindenki” hallott már róluk legalább….Tengeralattjáró. Végtelen történet, Célkeresztben, ez a film, Trója.

  3. Bazmeg, emlékszem, hogy már annak idején is milyen vérgagyinak számított ez az effekt, visítottunk rajta. Ne feledjük, hogy ez ugyanabban az évben volt, amikor kijött a Jurassic Park második része.

  4. Azt se feledjuk el , par ev mulva majd a mai cgi csodakat is ugyan igy fogjuk kirohogni .

  5. Dachande: egyáltalán nem, ahogy az akkoriban jól használtakat sem. A Jurassic Park milyen öreg már, és senki nem röhögi ki. A rosszul használt CGI lesz mindig a nevetség tárgya, korfüggetlenül.

  6. JP -t Stan Winston es a practical efektek vegyitese a CGI -al menti meg inkabb nem ?

  7. @Dachande

    Pont ezért írtam, hogy a JP2-vel egyidőben jött ki. Az egyik szar, a másik meg oké.

  8. Egyik legjobb akció film volt a 90-es években. Ez a jelenet tényleg gáz. de csak mai szemmel. Én még akkor láttam ezt a filmet, amikor kijött. És eszembe sem jutott, hogy szar lenne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.