Thor: Ragnarök az EW címlapján

Nem csak Thor látható rajta, hanem Hela és Valkyrie is. Yep, az ott balra Cate Blanchett.

frissítés: közben az újságban levő képek is befutottak. A tovább mögé tettem őket.

30 hozzászólás a “Thor: Ragnarök az EW címlapján” bejegyzéshez

 1. Amennyire szeretem lelimonádézni az MCU-t, megmondom őszintén, hogy én ezt az egészet, a lehető legjobb értelemben, nem igazán tudom hová tenni.

 2. Az eddigi Thorok itthon nézősek voltak, ez a Hulk miatt lehet kap egy esélyt a moziban, ha látnék róla valami kedvcsinálófélét…

 3. Háhá vicces, másnak Hulk miatt kezd érdekes lenni, nekem meg az ő betétele volt az utolsó szög. Nekem tetszik, ahogy Chris H. kinéz,hot hot hot, csak nem Thornak, de mondom már mindegy mert nem néztem volna meg amúgy sem már.
  A rendezőtől láttam eddig 2 filmet és azok tetszettek, de most egyrészt kétlem, hogy ez olyan lenne, mint azok… másrészt meg, én pont azt szerettem volna ha megkomolyodik a Thor egy pg13hoz mérhetően durva űrtörténetben, mivel ez nincs az utolsó MCU film ami érdekelt volna ilyen formában is úszott..és mondom jött a HULK, és bevégezte.
  Hogy valami jót is mondjak azon kívül, hogy Chris szexi, tetszik Cate ruhája, de a maga egyszerűségében.

 4. Cate Blanchett helyett én Jaimie Alexanderre tippeltem volna kissé megkattantabb változatban, de így is jó. Legalább emeli a film minőségét. :D

 5. Szerintem a 2 Thor a marvel univerzum 3 legunalmasabb filmje közt van (Viszont Asgard kivitelezése nagyon király). De a rendező miatt ez iszonyat várós.

 6. Bejönnek a jelmezek, Goldblum azért meredek, de lehet szombat estéken is így ül otthon. Taika Waititi-től bármit megnéznék alapból, az hogy Thort rendez csak még inkább érdekel, hogy mennyire fog átjönni a stílus. Szurkolok egy jó Thor filmért, nekem anno az első nagyon bejött, a második már kevésbé. Az hogy Ruffalo és Cumberbatch is benéz csak hab a thortán. Gondolom hamarosan jön valami mozgókép is. Na meg még kéne egy kép Karl Urbanról is, ha lehet :)

 7. hú nekem ez nagyon színes, azt hittem, hogy ha küzdeniük kell gladiátor szerűen (vagy valami ilyesmit olvastam) akkor az piszkos homokos lesz. nem tudom miért gondoltam igazából de érthető amúgy hogy ilyen fejletteb színes az egész csak nekem más volt az elképzelésem.

 8. New hair soron jót röhögtem.
  Cate Blanchett meg letagadhat így 10 évet. Sokkal fiatalabbnak néz ki, mint az Indy 4-ben.

 9. Ez a rövid haj szar egy az egyben. Még jó, hogy nem a teljes film alatt lesz ilyen a haja, gondolom majd a közepétől. Ugye lejönnek Lokival a Földre megkeresni Odint, ott még 100%, hogy hosszú a haja. Forgatási fotók is voltak erről. Cate szexi. Valkűr röhejes, nála meg kellett volna hagyni, hogy egy szőke amazon maradjon, ahogy a képregényekben. Heimdalnál nem zavart, hogy fekete, de itt most valamiért nagyon. No mindegy. Szerintem a Galaxyis Őrzői 2 előttre teszik az első trailert. Addig várnunk kell.

 10. Amikor a borítóképet elsőre megláttam én frankón azt hittem Blanchett-ről, hogy Oona Chaplint látom :D

 11. Thor külseje egy az egyben olyan mint az Unworthy Thor képregényben. Valkyre nekem sem tetszik.

 12. Juj, ez tényleg Thor film? Elsőre azt hittem oén és valami Asylumos feldolgozás.

 13. Sparrow: Hela fél arca elvileg el van rohadva (ő a halál istennője), szóval a smink még egész könnyed megjelenítés

 14. Kate Blanchett szrintem iszonyat dögös így. Goldblum dílerének meg kéne a telefonszáma.

 15. Ezzel a rendezővel ez simán az eddigi legjobb MCU film lehet! Ki nem szarja le milyen a haja?

 16. Taika Waititi miatt várom, az hogy Thor végre fodrásznál volt ki nem szarja le? :D Max azoknak fáj akik rá voltak buzilva a srácra.
  Nekem már ebből is látszik hogy a rendező újra reformál és magasról tesz az elvárásokra, imádom!

 17. wúúú..
  Ha már asgardi / aka. viking isten / vagy, basszus, akkor a cuki, rózsaszín hellókittys pajzsod legalább lehetne egy viking- jellegű pajzs. Ők sosem szíjazták így az alkarukra. Középen volt belül “fogó” rész (emiatt pl. nem csak védekezésben, hanem támadásban is roppant hasznos fegyver volt, mivel sokkal mobilisabb, mint az alkarszíjas darabok.)

  Cate B. pedig gyönyörű, és meglepően visszafogott Hela. ( nála vagy tradicionálisan rohadó fél arcú vagy zöld-neoncsíkosruha, fél arcot betakaró fekete smink és póklábszerű sisak vagy visszafogottabb arc és prostis ruci a sztenderd)

  Goldblumot meg formalinba áztatták.

 18. Mi a tököm az a csöcsös bőrpáncél? Honnan a susnyásból cumizták azt a jelmeztervezők? Tudom, hogy képregény film, meg minden, de banyek. Mennyire fájna, ha egy páncél praktikus legyen? (A fegyverek mitológiai hűségéről már nem is beszélek, mert akkor egész nap itt gépelhetnék, eh.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.