“Who are you?”

A részvényesek találkozóján a Star Wars: The Last Jedi-ből vetítettek részletet, és Luke a fenti elmés mondattal szólalt meg benne, miközben átvette a lézerkardot az EP VII cliffhangerjét folytatva. Ezen kívül még sok helyszínt és egy harcban levő X-Winget láthattak a résztvevők, na meg Csubit és Leiát.

41 hozzászólás a ““Who are you?”” bejegyzéshez

  1. Eh, pedig valahol mélyen reméltem, hogy meglépik a “Nem volt egy kéz is ott, ahol ezt találtad?” poént.

  2. Fénykard..tudom a Prequel szinkron átka de Fénykard..de ha szőrszálhasogató akarok lenni akkor Fényszablya.

    Amúgy lassan április és trailer. =)

  3. Szóval ha úgy kezdődik, hogy pont ott folytatja ahol abbamaradt, akkor hogy a rákba fog kinézni a nyitányszóvége? Le lesz írva, a hetedik film vége 5 mondatban?

  4. @Huskar: Valahol olvastam hogy a Rian kicsit szakítana a hagyományokkal és úgy kezdődne a film *SPOILERHESS* hogy lepörögne a Lucasfilm logo és akkor folytatodna ott ahol az EP VII véget ért..1-2 perc jelenet és utána jönne a réges régen meg STAR WARS TUDUDUDUUM az arcodba. :) *SPOILERHESSEND*

    Fentiek nem kőbe vésett dolgok.

  5. Miért? Rogue One-nál se sírt senki hogy nem volt opening crawl stb. Szerintem teljesen adta. :)

  6. De sokan sírtak. Köztük én is. Talán azért mert ez egy Star Wars? A nyitány a legendájához fűződik. De mindegy fiatalságnak lehet erről beszélni úgysem fogja fel.

  7. 28 vagyok és a Klasszikus trilógián nőttem fel. :D Just sayin. Nem hiszem hogy feltétlen rossz ha egy icipici újdonságot visznek be a nyitásnál. Lehet más fanoknak meg az lenne a baj hogy esetleg nincs újdonság. Rosszul csak nem sülhet el. Majd meglássuk. De az is lehet hogy nem lesz semmi a fentebb írtakból. Majd Mickey Mouse eldönti…haha!!!

  8. Azért ennyire nem hittem volna, hogy nincs képben a Luke. Ha még a kardja hívja is magához Reyt, akkor Skywalkernek is tudnia kéne, hogy mi a helyzet. De ezek szerint nem ütötte fel a galaktikus telefonkönyvet a megfelelő betűnél.

  9. Oké, klasszikus a szöveg az elején, de már akkor is untam, első alkalommal is. Legalább gyorsabban pörögne, nem úgy, hogy tíz másik mondatot is el tudna olvasni mellette az ember.

  10. Huskar, az első három rész bevezető szövegén nem sírtál? Bírom a távolba homályosodó szövegfolyamot sárgával, de az első három szövegezésnél konkrétan lekapartam a tapétát :D

  11. Nem picit ütne, ha ezúttal a főhős nem egy Skywalker lenne a main line-ban. Plusz a twitteres butthurt jó nagy PR visszhangot adna…

  12. Watchmen: De hát pont ez a lényeg! :D Tippre még legalább 2-3 különböző trailer után fog a potenciális közönség véleményt változtatni, ennek az egésznek ez volt a célja!

    Amúgy elképzeléseim szerint az a jó, ha Luke tényleg nem tudja, hogy kicsoda Rey. Az első trailerekben ez a párbeszéd már szerepelt amúgy.

  13. @Wierzbowski szerintem minden olyan ember, aki szereti a star warst tudja, hogy fenykard es nem lezerkard, de amugy is mindegy, szoval tenyleg nem kell a szorszalhasogatas. Ja ha star wars az intro kell, olyan nincs higy az nincs!:D

  14. “28 vagyok és a Klasszikus trilógián nőttem fel”

    Ez egy paradoxon, ebben a mondatban az egyik szó sántít :D

  15. Miert is? En is 28 vagyok es szinten ezen nottem fel. Video kazin neztem. Nem azt irta, hogy akkor jott ki a film amikor gyerek volt. Van kulonbseg…. :)

  16. Én is a nyitószöveg miatt aggódok, ha onnét folytatják akkor mi lesz leírva mégis? A spin off filmeknél okés hogy nincs felirat, oda nem kell… de itt 7 filmnél egyformán volt, hiba lenne most megváltoztatni.

  17. Szerintem meg kell a nyitó szöveg az hozzá tartozik a star wars-hoz, nekem nem tetszet ,hogy a Rouge One-nál is kihagyták. Még a leggagyibb játékokban is van és sokat hozzáad a feeling-hez.

  18. A Rogue One-nál kifejezetten jó, hogy kihagyták, az nem SW film, csak egy ócska kis spinoff.

  19. Ez a hír mindent elmond arról hogy milyen igénye van az embereknek mostanság. Lassan ha nem adják ki a teljes forgatókönyvet, stroyboardot, első 15 percet, 50 figurát, zenét, 10 előzetest, akkor az emberek fel vannak háborodva. És mi lesz belőle? Két tipikus példa, Iron-Man, BvS. Nagyon nagy kár, szinte kikerülhetetlen.
    (Nem a te érdemeidet ostorozom human, hiszen ez egy hír, amit meg kell osztani a hír léte miatt, csak a tényt, hogy ennek hír értéke van.)

  20. Hát pedig Rey se nagyon tudja, hogy ki is ő. Azt hittem, hogy majd Luke fogja felhomályosítani. Akkor megy majd a kínos értetlenkedés, jóvan.

  21. Jézus, kaptatok egy ilyen hírt és már sokan szinte leírják a filmet… mi a sz@r van veletek?

    Attól még, hogy megkérdezi, “hogy ki vagy te?”, az jelenthet bármit, ismerheti is meg nem is… Az is lehet, hogy nem érzi, mert feltámadt benne az Erő és már más “kisugárzása” van Reynek… Az is lehet, hogy a büdös életben nem találkoztak…

    Majd kijönnek a trailerek, teaserek és abból szűrjetek le valamit, bár az se minden, majd a film, az eldönt mindent! Tudom decemberig kell min nyavalyogni, de akkor már egy rendes trailer alatt tegyétek :D

    A nyitójelenet sem eldöntött, bár volt egy kép, ahol vágták a filmet és ott volt kúszó szöveg, nem?

  22. Ezt a kard átadás az egyik legkinosabb jelenet volt, amit az utóbbi időben láttam. Elég gáz, hogy még a következő részben is folytatják.

  23. Rogue One is Star Wars film, a nyitány pedig kötelező. Ahogy írták már előttem, ez hagyomány. Ne ilyen dolgokban újítsanak, hanem a storyban. Félve várom, viszont okulva az elmúlt 2 évből, szinkront hanyagolom ezentúl SW filmeknél. (nem csak ott kellene, de ez egy másik téma már..)

  24. jó de RO-nál ezer éve lehetett tudni, hogy nem lesz kúszószöveg. direkt azért, hogy megkülönböztessék a “nagy” sorozattól, ti is tudjátok, “a Star Wars story” ennyi.

    a spoilerről annyit, hogy nem örültem most, ahogy elolvastam, viszont gondolom ezek a jelenetek lesznek az előzetesekben is, VISZONT az sajnos már nem jelent semmit, ki tudja mivel etetnek majd a film előtt, lást RO direkt az előzetesbe forgatott jelenet(ek?). szóval majd a moziban kiderül.

  25. Basszus, még mindig a nyitányszövegen megy a vita? Hát abban a filmben pont az volt a lényeg, hogy úgy akartak SW-filmet csinálni, hogy egy csomó konvenciót megtörnek. Mondjuk így is túl sok volt az utalás más filmekre (hogy a fő cselekményszálról ne is beszéljünk), de eleve az, hogy olyan karaktereket mozgatott, akiknek csak ebben a filmben volt szerepük, a kameramunkát, a vágást, egy sor technikai dolgot meg az egész fílinget megújították. Ez nem fért volna bele egy “hagyományos” SW-filmbe.

    Meg különben is, pont azért spnioff, mert a Skywalker-dráma (merthogy erről szól a saga) enélkül a film nélkül is teljes.

  26. mSO says:
    2017. March 8 at 21:17

    Wierzbowski : sugárpallos! :P

    sőt, egyenesen sugárphallos. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.