Az első kép a Jurassic World 2-ből

A filmet rendező J.A. Bayona osztotta meg velünk az alábbit. Chris Pratt és Bryce Dallas Howard marad, bár utóbbi a magassarkúja nélkül, de a történetről még nem tudni semmi fontosat és konkrétat.

7 hozzászólás a “Az első kép a Jurassic World 2-ből” bejegyzéshez

 1. Én bírnám, ha az első visszatekintős film után valami új irányba indulna el. Egy dinós háborús film érdekes lenne. :)

 2. Sajnos nagy a valószínűsége, hogy eljutunk az eredetileg Jurassic Park 4-ként beharangozott mutáns-fegyveres dínós vonalhoz. A JW megalapozta ezt a genetikailag baszkurált dínókkal, és a hadsereg terveivel, mely szerint fegyvert csinálnának belőlük. Ráadásul a film végén is ők lopják el az embriókat Dr. Wu segítségével…meh..
  Kár ezért a franchise-ért. Én sokkal szívesebben láttam volna egy-egy ütős remake-et az első két filmből, kicsit modernizálva (pl azóta némileg változott pár tudományos elképzelés magukkal a dínókkal kapcsolatban is, és Crichton, a regények szerzője azért merített ebből anno) és jobban ragaszkodva a regényekhez, főleg a Lost World esetében.

 3. Akkor meg az lett volna a baja a többségnek, hogy remake. Szerintem jó irányba viszik el, olyat kapunk amit még nem láttunk.

 4. Scorpion82: elvileg azt nyilatkozták, hogy a harcászati dínó dolog nem olyan érdekes számukra, szóval majd meglátjuk. Nem mellesleg a JW egy cinikus remake volt, nem? :)

 5. human: az volt igen, csak éppen éppen ezért örültem volna egy nemcinikusnak :)
  Ami a JW-ben jó volt, az megvolt az eredeti sztoriban is, a többi nekem nem hiányzott.
  Bár az ilyen klasszikusokhoz nem nagyon szoktak hozzányúlni, én meg a Star Wars-szal is úgy vagyok, hogy folytatás helyett az egészet reboot-oltam volna az előzménytrilógiákkal együtt…amiért a fan-ok nyilván elevenen beleznének ki :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.