Fate of the Furious-előzetes: ez már…

Hahahaha. Ha szar a kedved akkor nézd meg ezt az előzetest. A Rock félrerúg egy torpedót, amit egy tankot üldöző tengeralattjáróból lőttek ki. És ezt nem én találom ki! A Fast 8 új előzetese befutott, és láthatjuk milyen őrültségeket találtak ki, miközben Statham is csatlakozik a családhoz, hogy Domot visszatérítsék a jó útra.

Hova tudják még emelni a képtelen tétet?? Videó a tovább mögött.

human
írta
2017. 03. 09. 20:25
megjelenés
75
hozzászolás


75 hozzászólás a “Fate of the Furious-előzetes: ez már…” bejegyzéshez

 1. Oké, mondjuk ez az önvezető autós ötlet kurva jó, kicsit olyan zombifilm hangulata lett abban a jelenetben, pont olyan mint amikor a WWZ-ben a jeruzsálemi akció. Jason Statham trikós poénján meg felröhögtem.

  Szerintem a 9. rész az űrben fog játszódni.

 2. @human

  Elmondanám hogy a helyi moziban alig voltak emberek a star wars 7 kivételével kb minden filmen. A filmek egyrészének a vetítését sem kezdik el érdeklődés hiánya miatt.

  De ennek a filmnek az előző részén telt ház volt minden előadáson!

  És ezt halál komolyan írom.

 3. Hát, a távolról irányított gyilkos autók egy héttel ezelőtt még röhejesnek tűntek volna… :D

 4. A beharangozott mű által beharangozott cselekmény egyre inkább egybevág az aláfestő zene fő üzenetével (Buuuuullshit!)

 5. Ha nem tudtatok eddig mikor jon a “Jump the shark” momentum ennek a franchise-nak, hat most.

 6. Macilaci: Mint (majdnem) mindenre, erre is egyszerű a magyarázat. Pszichológiai megközelítésből az ilyen filmeket ún. male fantasy-nak, maszkulin önmaszturbációnak is nevezhetjük, melyet az alacsony intelligenciahányadossal rendelkező vidéki [ és hasonló értékrenddel (értékrendtorzulással) bíró városi] hím egyedek közkedvelten részesítenek előnyben. Belemerülhetnénk még az értékrendtorzulásba, státusz szimbólumokba és fétisekbe, de az nagyon hosszúra nyúlna… :) Hozzáteszem semmi bajom a vidéki élettel, ez sajnos egy statisztikailag alátámasztott tendencia.

 7. @alex

  Az megvolt már a harodik résznél. Egyértelműen az ötödik volt a csúcspont. Abban sikerült összetrombotálni az összes korábbi rész szereplőjét, elvarrták a szálakat és nem mellesleg lényegében egyetlen, baromi jól kigondolt és bitang látványos akciójelenetben puffogtatták el a filmkészítők összes kreatív tudásukat.

 8. Jó….Lesz….. Ez!!!! :D Nem félrerúgja csak félretolja! :DD
  Már nézném is!!!

 9. A világ megérett a pusztulásra, ha ilyen filmekkel lehet manapság “sztárokat gyártani”.

  Tinimozi a javából. Viszont hogy hozzájárulhassak KURT RUSSEL nyugdíjalapjához, valamint Johnson miatt akár még moziban nézős is lehet.

 10. Csak simán vedd ki az agyad, tedd bele a táskádba és nézd meg a filmet, ez arra van, nem arra, hogy a valóságalapokon rugózzunk :D

 11. Most megnéztem tüzetesebben a trailert, minden valóságos, sőt megtörtént események alapján történt, szóval mostantól senki nem szólhat semmit :D :D

 12. Azt meg kell hagyni hogy mindig tudnak nagyobb baromságot húzni. Pedig már eddig is azt hittük, hogy mindent láttunk. (Dubai felhőkarcoló ugratás, kocsikkal ejtőernyőzés, széf végigvonszolása a városon stb) :D

 13. Ehhhehhhehhheheeeeeheeeheeeeeee.
  Aztatelibevertkurvaistenit.Megnéztem a trailert és kisült a retinám, továbbá kérném vissza a 30ezer agysejtem,ami elpusztult.

 14. Mushmushi: ezek a kisujjból szopott elemzések :D az 5. egy jól összerakott blockbuster volt, a Fast széria szereti tényleg megcsinálni a trükkjeinek nagyját, ééés máris megfejtettük a bárki által élvezhető előnyeit.

 15. Erősen ajánlom, hogy a kilencedik részben legyen már egy-két Taxis cameo, sőt nem is! Crossovert akarok inkább! :D

 16. Gabor Vajda: egyetertek de a 7. jol let megcsinalva es Paul Walker sajnalatos halala visszatette a filmet a terkepre. Innentol cask lefele vezet az ut, szerintem a 9. lesz a vege mert ez meg valamekkora profitot hoz majd.

 17. Elnézést előre is a nyelvezet miatt, tudom Human törölni fog és meg is érdemlem, de mi a retkes faszom ez a film? És mi a szart keres benne Charlize Theron? És ez a gyönyörű nő miért ilyen kurva ronda ebben az előzetesben? És amúgy hogy a picsába van ennek a ganéj szarnak 8 része?

  Köszi és bocs :D

 18. human: Te sem gondolhatod komolyan, hogy a Macilaci által említett közönség nagyobb hányada számára CSAK azért élvezett ez a film előnyt a többi blockbuster hátrányára, mert a széria szereti megcsinálni trükkjeinek nagyját (bármit is jelentsen ez). Szerintem ez a széria trükkök terén semmivel sem tett le többet az asztalra, mint bármelyik más blockbuster, valamiért mégis jobban kajálják a népek. Miért? Én a választ nem a trükkök megvalósításának szeretetében, sokkal inkább a fent írt fogalmakhoz (autók, csöcsök, fegyverek, magas élet, etc.) való lelki kötődésben látom. Sosem írtam, hogy az 5 nem volt egy jól összerakott blockbuster, ezért ezen érved semmis. Figyelmedbe ajánlom a szociálpszichológiát. Ps: Én sem vagyok ám feddhetetlen, asszem az 5 számomra is guilty pleasure volt, de pénzt sosem adnék ki rá, a széria nagy becsben tartása pedig mindig is távol állt tőlem.

 19. Agymenés a köbön… :D A CGI-on még jó lett volna dolgozni, a kanyarban 30 autó driftel és borul egymásra kicsit Maya Dynamics – Basic tutorialnak tűnik.
  A franchise már direkt nem veszi magát komolyan, mindig magukra licitálnak egy nagyobb baromsággal, a következőben valszeg majd egy csillagromboló elől fognak menekülni…
  Mindfuck közeli állapothoz tökéletes film lesz… :D

 20. Kakarotto

  Azért ronda, mert gonosz. Mert ez a Halálos iramban. Mert még egy nekromorf-stompolás is visszafogottabb ennél a sorozatnál! :D

 21. Amúgy meg azon vagyok kiakadva, HOGY azon vagyok kiakadva, hogy Statham karaktere mit poénkodik már itt össze-vissza, amikor kurvára kinyírta Han-t! :D

 22. Kakarotto: Teljesen elveszíted a hited a világban, ha elárulom, hogy Helen Mirren is szerepel a filmben? (Nem viccelek, komolyan ott lesz.)

 23. Minden színésznek megvan az ára, a színész a pénz egyik legnagyobb kurvája :) De nem azok vagyunk mind? :D

 24. Azért látom egyesek még mindig zsigerből utálják a film szériát. Pedig még mindig nem akar több lenni mint ami. Család, akció, autók és kb ennyi. :D Aki azt mondja nem tud rajta szórakozni az nem képes felfogni a film lényegét. És itt most nem a mondanivalójára célzok mert most gondoljuk át rendesen hogy mi az a 100 film ami megérdemelné a poklok poklát de ez még a legrosszabb 1000-ben sincs benne.

  Nekem nem hiányozna a széria ha vége lenne, elvileg a 10. résszel vége is lesz. No de kérem, mennyivel rosszabb ez mint bármelyik Transformers vagy igazából bármelyik akció film. Semennyivel csak ennek jó a hangulata. EZ adja el a filmet. Sztárokat nevelnek vele? Ugyan kérlek. Nem az Oscarra gyúrnak. Ha annyira szar lenne nem hogy 8-at de még 4 részt sem élt volna meg a széria. Innentől pedig nincs miről beszélni.

  Értelmetlen? Az! Van mondanivalója? Nincs! Kell, hogy legyen? Egy ilyen feelgood akciónak rohadtul nem kell! És ezt a készítők is tudják különben nem vinnék az “autóversenyt” az égbe, az említett felhőkarcolókba meg most az északi sarkra. :D

  Egyébként nem akkora mutatvány ám amit Rock csinál a rakétával. Siklott az amúgy is csúszós talajon kicsit meglökte az meg elment oda ahova kellett. Szimpla fizika semmi fikció nem volt benne csak elég erő kell hozzá, neki meg van bőven. :D

  Egyébként azoknak akik nem értik Human milyen trükkökre gondolt elmondom. Az akció jelenetek többségét, lásd a csomó autó a kanyarban, meg az autók zuhanása az épületekből és így tovább mind valódi, kaszkadőrökkel elkészített jelenet. És ez manapság azért nem kis dolog! Főleg egy olyan szériánál ahol ennyire fellövik a szintet baromkodásban. :D De egyébként ahogy mondtam a bevétel miatt szavazza meg állandóan a cég nekik a bizalmat nem azért mert nyertek 10 Oscart.

  Ez az alap színészeknek már nem munka hanem életstílus kb. A vendégeknek mint Theron mami meg a nagyobb színészek meg jó kis szórakozás semmi több.

 25. Mushmushi: hagyjuk már ezt a sznob dumát. Azért szeretik az emberek mert szórakoztató és kész. A legképtelenebb akciók is profin vannak kivitelezve, poénok jók stb. Ennyi erővel akkor egy filmbe csak “autók, csöcsök, fegyverek, magas élet” kell és kész a kasszasiker, de ezen a szérián kívül valahogy még sincs ilyen film ami ennyire népszerű.

 26. Nem lenne ezzel semmi baj, ha nem venné magát komolyan a film.
  De nem marad más utána, mint a sok fehér szemét a pláza parkolóban, akik anyutól kapott berlingóra ragasztgatják a monster matricát és nyomják a macsót. Jahaj , ne is beszéljünk a sok 1-es fizika témazáróról, amit majd a film fog előidézni.

 27. Sznob duma? Mert logikus érveléssel normális hangvételben leírom a véleményem és utalok egy tudományágra? Nem hiszem. Igen, szórakoztató (számomra ugyan csak 1 rész erejéig) és sikeres, de én már arról beszéltem, hogy miért szórakoztat jobban nagyobb tömegeket, mint más bb széria, mert az akciók profin vannak kivitelezve és jók a poénok? Ez tán nem lenne elmondható a többi bb sorozatról is? Pontosan erről írtam le részben a véleményem, szükségtelen visszakanyarodni arra a tényre, hogy MERT szórakoztató. Be is baszna, ha minden film kasszasikeréhez “autók, csöcsök fegyverek, magas élet” recept kéne, így is van elég bb, amiben ez a témakör, csak más tálalásban, árnyaltabban, visszafogottabban, ezért is írtam maszkulin önkielégítést. Ezt kifelejtettem a korábbi magyarázatból, ezért most kijavítottam magam. A magyarázat többi részéhez még mindig tartom magam. Az apró sértegetést (sznob duma) pedig mellőzhetnénk.

 28. Mushmushi: miért semmis azaz érvem, hogy a sorozat a saját szabályait betartva logikusan összefüggő jeleneteket hoz, hiszen látjuk, hogy sok blockbusternek még ez sem megy, avagy jobb náluk. A kaszkadőrökkel elkészített jelenetek pedig egyszerűen jobban néznek ki, ami szintén előny a film és a széria mellett – nézd meg a Point Break remake-et ellenpéldának. Igen, a Dubai cucc mögött is volt tényleges ugratás, bár nyilván nem a helyszínen. Ezért is szerethetik sokan, hiszen már rég nem az izomagyak és az éjszakai versenyek benne a lényeg.

 29. Én végig vigyorogva néztem a trailert…nálam baromi várós. Az előző rész már milliárdos lett, már jócskán kinőtte magát a franchise. Nekem nagyon tetszik,hogy kreatív újdonságokkal jön minden egyes rész,és bár a szokásos receptet követi,a mindenből többet,ez kell, és erre van igény. Aki meg a transfomershez hasonlítja,meg asylum minőséghez….hát képzelem miket nézhetnek…de azért írják be minden ezzel foglalkozó cikk alá.

 30. @Kobretti

  …és ez csak a nyolcadik film környékén fogalmazódott meg benned? :D

 31. Figyuzz má Próféta. Épp azt pofázzuk, hogy a film meg sem próbálja magát komolyan venni. Mégis miből szűrted le, hogy komolyan akarja venni magát? Az egyetlen direktbe komoly rész az volt amit Paulnak szenteltek, teljesen jogosan és az ott is volt a szeren de nagyon!

  De az hogy dobálóznak a családdal meg árulással most is pl abban semmi komolyság nincs. Olyan egyszerűen lesz feloldva mint az egyszeregy. A család fogalma meg az 1. rész óta vagyis 16 ÉVE ugyan az. Ahogy Human is mondja. A sorozat nem változtat a saját szabályain. Sokan fikázzák mert már nem az autóversenyről szól. De, nagyon is arról szól. Oké nem az illegálisról de arról nem is csinálsz 10 részes filmet. Nyilván ahogy mindennél valamikor emelni kell a szintet és ezt minden egyes résznél megtették, nem is akár hogy. Ezt pedig nem lehet elvitatni tőlük, hogy amit csinálnak azt maxon kipörgetik.

  Aztán, hogy ez tetszik-e valakinek vagy sem az már egyéni szoc problem! :D

 32. A macsók meg a matek témazárók meg pláne nem értem hogy jönnek ide. Ez mekkora gagyi érv már. Ne a filmekre fogjuk már ha valaki sík hülye. :D Aki normális azt egy gagyi film se fogja lebutítani és gyilkost se csinál belőle meg száguldó idiótát.

 33. hát, majd itthon megnézem egyszer, csak annyit akartam, hogy a trailer alapján megakadt a szemem valamin. azt írja valaki: “lásd a csomó autó a kanyarban” mint igazi kaszkadőrös jelenet. szerintem az a jelenet akkora CGI, mint ide a Skywalker Ranch. de mindegy, csak feltűnt.

 34. Malachi: az szerintem is az, mert furán mozognak, de pl a potyogó autókról videó is van ahogy felveszik a jelenetet.

 35. Lehet, hogy autópornó de ez már már a bűnősélvezet határain is túl megy….így én is moziba megyek :D

 36. Csak ne fogjuk már arra a sikert, hogy csöcsök vannak benne és a prolinak ez kell, mikor millió másik dolog van ami közrejátszik. Az ember bonyolultabb annál mint, hogy egy kommentben meglehetne fejteni a siker titkát.

 37. Sajnos vannak fiatalok, akik szerint ez a film jó. Ők nem láttak még jó filmet, így ilyen szarkupacokat szeretnek. Egészségükre.

 38. @mindenki:
  Ez a film igenis jó, ha a guilty pleasure kategóriába teszed. Agy kikapcs, kóla-popcorn arcbatol, GO!

  Amúgy kíváncsi lennék, hogy a negatív kommentelők – szándékosan nem fikázókat írtam – mekkora hányada NEM fogja megnézni. Mert oké, moziban talán nem, de a torrentsite-ok sok mindent elbírnak :D

 39. Már pedig a széria vérkomolyan veszi magát ismét DarkEagle. Csak nem magadra ismertél “figyuzz má” ?
  ” hogy a sorozat a saját szabályait betartva logikusan összefüggő jeleneteket hoz, hiszen látjuk, hogy sok blockbusternek még ez sem megy, avagy jobb náluk.”
  Ettől függetlenül az 5. rész után kezdett korcsosulni a dolog és erre a jó öreg Diesel a legjobb példa.
  Javítson ki Human ha tévedek.
  Részről részre egyre komolyabban próbálja tolni a dolgot. És ez már a “léc alatt van” kategória. Az előző részt is azért nem szidják, mert az volt a “búcsú”, pedig az inkább bucsus volt.
  Válaszolva 2. kommentedre, fizikát írtam nem matekot, és cinikus humor volt. Azt viszont nem cáfolhatod, hogy a filmek igenis kihatással vannak az emberekre. Minden F&F rész után megy a parkolóban a rögtönzött “tuning” találkozó vagy csak Pécsett van ez?

 40. 55. Hatis
  Kevesen, filmbuzik vagyunk, ha rossz, hanem megnézzünk. Már csak azért is , hogy kiderüljön, kinek van igaza :D
  Személy szerint ez nálam már hagyomány, mint ez RE széria. Minden részt moziban láttam, ezek után is. Ha már lúd, legyen kövér.
  Bocsi a dupla posztért

 41. Szerintem van humora a készítőknek. Nem véletlenül üvöltik az előzetes trackjében, hogy buuuuuullshit XD

  Biztos szórakoztatóak ezek a filmek, de nekem olyan nagy szükségem nincs rájuk. Azt hiszem az 4-es óta talán egyet sem láttam. Találok elég agykikapcsolós filmet ezen a sorozaton kívül is. A károgók szerintem ne vegyék komolyan ezt. Ez egy szórakoztató műsor, ami mellesleg egy aranybánya. A színészek szerintem baromi jól szórakoznak a forgatáson xd

 42. Tőlem kib***tul távol állt ez a sorozat mindig, EGY részét SEM láttam még SOHA…ami nem baj, de Charlize Theron mi a ló***szt keres egy ilyen filmben??

 43. A 21.század Bud Spencer filmjei??? :D Még ekkora faszságot rég olvastam. Ezekre a hulladékokra sokat mondok… 2-3 év múlva a kutya nem fog emlékezni.
  Humort meg ez a “széria” annyiban tartalmaz mint a coca cola nyomokban földi mogyorót. Mondjuk kinek mi… Bár Dvéjn Dzsonzon és Dízel arcjátéka már néhol börleszkbe fullad de minimum vetekszik Steven Seagal-éval. Értem miben próbálsz analógiát vonni de a humorost ne keverjük már a röhejessel.
  Persze Ha egy asylum filmbe próbálnák bármelyiküket is leszerződtetni kikérnék maguknak de gyanítom ,hogy az ügynökeik az ajtóig nem jutnának pedig a színvonalbeli különbség részemről már tényleg nem szembe ötlő a körítést leszámítva.

 44. Ez a mai tiniknek valami olyasmi lehet vásznon mint nekünk volt 90-ben a szőnyegen való matchbox tologatás. Vrrrrrrm Ugratás a konyhaasztalról a gáztűzhelyre. Aztán bekommandózott a G.I Joe-m is ,hogy az üldöző kocsit berúgja a cipős szekrény alá Dzsssssssss Kabummm.

 45. AZ első részt szeretem az még visszafogott volt, sima utcai versenyzés semmi évszázad bankrablása. A tokyo drift se nézhetetlen nekem a helyszín és a hangulat miatt. A többi trash.

 46. 67. Gann
  Tokyo driftben 2 baj volt, a főszereplő 30 éves tag, 17 éves karaktert játszott.
  Izom autóba, te nem raksz turbós motort, főleg nem egy japán motort. Csak a szívó V8, sőt, driftre egyre többen használják.

 47. Volt egy Mustang kasztnijuk + egy használható RB26 motor azzal főztek ami van, ha nem is megszokott. Ennél sokkal gázabb volt, hogy a jakuza főnök hagyta, hogy versenyzéssel rendezzék az összezörrenést:D

 48. ez is igaz, de japánban az RB motor olyan , mint itthon a lada. :D Az minden fán terem.

 49. “A világ megérett a pusztulásra, ha ilyen filmekkel lehet manapság ‘sztárokat gyártani’.

  Tinimozi a javából. Viszont hogy hozzájárulhassak KURT RUSSEL nyugdíjalapjához, valamint Johnson miatt akár még moziban nézős is lehet.”

  Azaz gyökér mindenki, aki megnézi, csak te nem. Nájsz bró

 50. Azért titkon még mindig reménykedek, hogy egyszer folytatják az első részt. Csóró utcagyerekekkel, akik DVD lejátszókat lopnak, hogy megvehessék sufnituningolni a (szintén lopott) verdát, de egyébként kenyérre is alig futja azon kívül. Ott még volt súlya a dolgoknak, itt? Percenként gallyrabasznak egy tucat luxusautót? Többmilliós kémfelszerelések mindenkin? A család – összetartás – csak egymásra számíthatunk téma meg hol hiteles úgy, hogy akármit megtesznek, pár hónap után garantáltan kiengedi őket a hatóság a börtönből, és kezdődhet a pusztítás előröl, full büntetlenül?

  Na nem mintha az első rész olyan komoly értékekkel rendelkezett volna, de azt a kis drámát bőven elbírta. Nem biztos, hogy jó ötlet volt ennek a nyomait is eltüntetni a folytatásokban.

  Egyébként képmutatás amit írok, mert többnyire élveztem a folytatásokat. De eszembe nem jutna újranézni őket.

 51. “Hozzáteszem semmi bajom a vidéki élettel, ez sajnos egy statisztikailag alátámasztott tendencia.”
  mi a tendencia? mármint tudom, hogy a szó mit jelent, de te itt ebben az esetben, mi a faszról beszélsz? csak azért kérdezem, mert az előző mondataidból nem derül ki

 52. Ostoba film, akár a többi. Ez a csakádisdi kabaré, olyan lazavagyokhazadzsalok szövegeket nyomnak végig, ahogy ember nem beszél, még a legtrógerebb feka rapper se.A jelenetek meg nyilván direkt ilyen elszálltak, azon már nem akadok ki.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.