Naked-előzetes: azért a Sandler minőséget sem hagyja a Netflix

Elég sok remek filmet jelentettek mostanában be, szinte egy külön blogot lehetne csinálni a felhozatalukból. Viszont a kritikai elismerésre célzottak között bizony az Adam Sandler agymenések közelébe célzott Marlon Wayans film is befut majd. A cím onnan ered, hogy amolyan Idétlen időkig módra újra meg újra ugyanazt a napját éli át a főhős. A poén elvileg az, hogy ez meztelenül ébredést jelent minden reggel, méghozzá egy liftben ragadva.

Wayans legénybúcsúja sült el így, és már csak 1 órája van az esküvőig. Gondolom addig ismétli a napot, amíg tökéletes nem lesz a szertartás. Ez akár jó is lehetne, de a rendező Michael Tiddes (A Haunted House, Fifty Shades of Black). A videó a tovább mögött.

human
írta
2017. 03. 09. 13:13
megjelenés
5
hozzászolás


5 hozzászólás a “Naked-előzetes: azért a Sandler minőséget sem hagyja a Netflix” bejegyzéshez

 1. Hát ennek is adok egy esélykét :D

  Mi is volt még eddig?

  The Do-over
  True Memoirs of an International Assassin

  Ezek jók voltak? Érdemes bepróbálni?

 2. Attól eltekintve, hogy mennyire rossznak tűnik ez a film, honnan jön egyáltalán az ötlet, hogy az esküvő előtti éjszaka legyen a legénybúcsú? Van ember, aki tényleg így csinálja?

 3. MONDJUK ILYEN FALUVÉGI TV2-NEK MEG FILM+ OKNAK EL TUDJA MAJD ADNI, ABBÓL VÍGAN BEJÖN A BEKERÜLÉS ÉS NÉMI NYARALÁS IS A FEJESEKNEK

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.