Thomas Jane is a The Predatorban

Az új forgatási képen az öreg Jane is megnézhető. A rendező ugye Shane Black, szóval alapból várós ez az R besorolású folytatás.

19 hozzászólás a “Thomas Jane is a The Predatorban” bejegyzéshez

 1. Thomas Jane-t nagyon megkedveltem a Punisherben, az az egyik kedvenc Marvel-filmem. Persze, nem egy jó film, de akkoriban nyírta ki a Mátrix az akciófilm műfaját és ez meg olyan régivágású, 80-as éveket idéző oldschool-alkotás volt.

 2. Tulajdonképpen minden akciófilm elhasalt, amiben Thomas Jane valaha is akcióhőst formált. Sajnos nagy valószínűséggel így lesz ez a Predator újrával is. Kár érte.

 3. Végre, ez jó hír. Tetszik,ahogy idáig a Predator alakul. Black biztos kihozza Thomas Janeből a survivor-t. :) a Mist-ben is jól játszott szerintem és a The Punisher sem miatta lett felejthető. Ez számomra moziban nézős, remélem visszarepít 90-be amikor az elsőt láttam VHS-en :) 9 éves voltam és remélem a nagyvászon előtt ismét 9 leszek arra a pár órára. ;)

 4. Gratula a sasszemeteknek, én ezt nézhettem volna órákig, akkor sem jönnék rá, hogy Thomas Jane is a képen van. :)

 5. thomas jane-nek orulok, nagyon jo szinesz. expanse-ban is odatette magat. the mist nekem is nagy kedvenc. shane black az egyik kedvenc forgatokonyv irom. aki meg szot erdemel szerintem, az a logan fogonosza boyd holbrook, aki hosszu ido utan az elso ismeretlen szinesz, akire elismeroen csettintettem. roviden: alakul a film:D

 6. Thomas Jane nagyon jó fej, sokkal jobb sorsra lenne érdemes, mint mondjuk Vindízel vagy a Rock. Szorítok ennek a filmnek.

 7. Ez nagyon jó hír végre valaki ismerős a stábból Black-en kívül. Én bírom Jane-t. Az Expanse meg nagyon király sorozat ;)

 8. A credits-ben ott van a Predator két írója is. Thomas Jane-t is bírom!
  Szóval jó úton halad a dolog:) Mulatok egy jót ma éjszaka:)

 9. Az mit tudna, ha betolnák Van Dame-ot egy szerepbe :D:D:D ha már az eredetiből kimaradt :D

 10. Életem alighanem első pozitív hozzászólásaként be kell valljam én is kedvelem Thomas Janet :D Remélem most már tényleg megkapja az őt megillető lehetőségeket.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.