Itt van Wonder Woman

Legalábbis befutott a szombatra, ezek szerint odakinn estére ígért Wonder Woman-előzetes. A DC/Warner utolsó esélye? Áh dehogy, a Justice League a sok hős miatt tuti kap majd még lehetőséget sokaktól. Jaj, eltértem a témától, főleg mert egy ilyen trailer után miért is temetnénk a filmet.

Persze eredetsztori, de az akciójelenetek ütni fognak. Reméljük az azokat összekötő sztori nem csak szétszabdalt valami lesz, mint a tavalyi DC felhozatalban.

human
írta
2017. 03. 12. 03:15
megjelenés
55
hozzászolás


55 hozzászólás a “Itt van Wonder Woman” bejegyzéshez

 1. Barni : elsőre csak a rossz jött ki, nem tudhattam a WB meddig üldözgeti youtubeon azért azt tettem ki indáról. De ahogy látod frissítve amint kijött rendesen.

 2. amúgy nem vagyok jártas ww-ben, itt ki/mi lesz a fő ellen, csak embereket ütöget majd végig?

 3. Hmmm itt azt éreztem végig,amit a Charleze+Sophia jelenet alatt az Atomic Blonde előzetesében XD
  Dr Poison elég keveset volt azt hittem őt majd túlmutatják azért, hogy Árészt meg ne kelljen, de nem így lett …őt szeretném a moziban kiismerni leginkább a gonoszok közül, úgyhogy jó volt…majd még a kockáról kockára átnézést várat magára, meghogy ne 3 óra legyen, hanem emberi idő, mert csökkentett módban néztem. Ez, hogy mindig Ettaval zárul, ez jó hagyomány. Nagyon úgy tűnik a végén Gal elröhögi, de nem hibáztatom :D

 4. +10 kiló kéne a csajra, mer így nagyon illúzióromboló. 60 kilós “csodanő”, egy termetes biztonsági őrtől kap 2t azt megfekszik. csak a férfi szuperhősöket játszó színészeknek kell kigyúrni magukat? egy 70 kilós fitnesz modell csaj sem néz ám ki rosszul. csak hát gondolom lekérdezték, hogy melyikre áll jobban a cerka azt csá.

 5. 7.

  Rohadt sokat edzett a szerepre, még korábban a BvS ellőtt voltak képek, videók a felkészülésről. Nyilván nem tömegelt, inkább az álló képességén fejlesztettek. Szerintem teljesen rendben van. Amúgy meg nem ütné ki egy termetes biztonsági őr, de még kettő sem. Nem lenne esélyük.

 6. Kedves Pali :

  From the age of 20, Gadot served for two years as an enlisted soldier of the Israel Defense Forces. There, she excelled in a grueling three-month boot camp that prepared her to serve as a combat trainer.

  Sok sikert a kiütéshez. XD

 7. te pali, azért mégnézném a reakciódat, ha egy 120 kilós NDK-s Helga játszaná el…
  ez így perfekt!

 8. Amúgy is a képregényben meg a rajzfilmekben is WW egy vékonyka csajszi, szerintem tökéletes a casting :)

 9. Szerintem is tökéletes casting. Warner/DC Elég jók a castingban, 10-ből 9 teli találat.

  Jó lenne moziban nézni, de esélytelen, mert éppen júniusban hozzánk is érkezik egy saját kis Wonder Woman :) Szóval mozi helyett majd éppen pelenkázok vagy valami ilyesmi. :D

 10. Hűű gyerekek ez gyönyörű! :O
  Amúgy jézusom még mindig az izmoknál tartunk??egy félistennek? :-D:-D

 11. Osztan mégis mióta kéne egy félistennek kigyúrtnak lennie? Ha egy 60 éves néni cseszerint szét egy tankot és közben Zeusz csinálta a világra az is működik.

  bëiz:Gratula!Kívánom a legjobbakat vele. Szép név a Diana btw :D

 12. Barni: Nem fog csak embereket ütögetni, bár ahogy elnézem azt jól csinálták meg, de Wonder Woman ahhoz túl erős, a kreátor és felesége/élettársai mind nagyon vonzódtak a görög mitológiához, Szapphó költészetéhez, és abban az időben, mikor ők jártak egyetemre nagyon ütősek voltak az amazonokról szóló történetek. Már ha megnézed a korábbi előzeteseket is hallhattad Zeusz nevét pl, tehát lehet számítani bárkire. Árész nagy ellensége WWnek, sokszor és jól használt. Benne lesz a filmben, ami az első világháború alatt játszódik legnagyobb részben, és annál erősebb minél nagyobb a háború az öldöklés stb, szóval nem kell félni nem embereket vereget.

  Bocs, hogy így egymás után külön komment sikerült.

 13. pali: Én konkrétan elhányom magam az olyan nőktől. Nem minden képregényben volt amazon testalkata lásd a Rebirth-ben. De szerintem Gadot igazán jól kidolgozta a testét. Scarlett Johanssonnál biztos, hogy jobb lett szerintem.

 14. ez annyira bíztató, hogy még az is lehet, hogy moziban nézem meg. ha már az Supereket, meg a BvS-t is ott láttam… fura ez, mert a Marveleket egy ideje már csak itthon nézem, viszont összességében jobbnak tartom a sorozatot – a WB filmeket pedig moziban, kivéve a Suicide Squadot, mert szerencsére már elmúltam 13.

 15. Az érvelés, hogy egy félistennek minek izom egyáltalán nem állja meg a helyét, mivel ennyi erővel Supermannek sem kéne, aztán Cavill mégis ki volt gyúrva rendesen. És nem, mind a képregényben, mind a rajzfilmben is sokkal kidolgozottabb teste van, inkább olyan vállakkal ábrázolják, mint amilyen Jessica Bielnek van. Gadot viszont az edzései ellenére is még mindig jobban hajaz egy kifutó modellre.

 16. Laslo: Ezek szerint nem nézted meg milyen példát írtam. De ha már mindenképp kötekedünk, a legelső képregényben sem volt olyan vállas.

 17. Tudom, hogy ebben a filmben tilos a hiteles történelmi dolgokat keresni, vitatni, de komolyan mondom falra mászok már a(z) “evil german” karakterektől. Ettől függetlenül engem megvettek a mozira.

 18. Laslo: Superman nem félisten, Superman alien, aki a sárga napból nyeri az erejét, a sejtjei isszák stb van olyan Sups, aki évekig elvolt zárva a naptól és egy kis gizda testű, de azért megvan az ereje. WWnél ez mágia, isteni erő akármi mambó jambó lehet, mert egyik se igazi.
  Dehogy Grant Morisson szavaival éljek:
  “Kids understand that real crabs don’t sing like the ones in The Little Mermaid. But you give an adult fiction, and the adult starts asking really fucking dumb questions like ‘How does Superman fly? How do those eyebeams work? Who pumps the Batmobile’s tires?’ It’s a fucking made-up story, you idiot! Nobody pumps the tires!”
  :D

 19. 8/ “állóképességén fejlesztettek” – minek? a film 50%-a zöld háttár előtt játszódik, és az állóképességet igénylő mozdulatokat dublőrrel vették fel, a másik fele meg animált, kb annyit fog csinálni, hogy a sütiszaggatós: szerelmi jelenet, meg slow mo-ba jön be. Inkább tömeget kellett volna növelni szerintem
  9/ attól hogy valaki kap egy 3 hónapos alap kiképzést (izraelben minden nő kap) az már kiüthetetlen. ikszdé
  10/”te pali, azért mégnézném a reakciódat, ha egy 120 kilós NDK-s Helga játszaná el…ez így perfekt!” legközelebb ha tanulsz olvasni ne betűtésztából próbáld
  14/ “Osztan mégis mióta kéne egy félistennek kigyúrtnak lennie?” először azt hittem ez irónia akar lenni, azt, csak komolyan gondoltad. a legközelebbi supermant Jeremy Davies fogja játszani. denevérember:flashpoint paradoxban meg is csodálhatod.

 20. te pali, azért mégnézném a reakciódat, ha egy 120 kilós NDK-s Helga játszaná el…
  ez így perfekt!

  Heheheheh :-D :-D :-D

 21. pali:
  Ha az animációsra gondolsz az Justice League:Flashpoint Paradox,nem Denevérember… ha magára a képregényre az simán Flashpoint. De ne zavarjon, hogy ott van a vézna Superman a hozzászólásomban. Egyáltalán nem szükséges ez a szerepéhez, ha Zeusz átváltozna a film alatt hattyúvá te abba is belekötnél, hogy a hattyú nem elég izmos, ugye?

 22. Ennek a nőnek nincs tehetsége , még szépnek sem mondanám , a film meg teljesen átlag alatti lesz ,

  komolytalan az egész !

  Planet of Hulk – na az kéne a népnek !

 23. Igen! Végre megvett! Juhú! EZ kellett már nagyon! :) Bár az életben nem fogom megérteni, hogy miért kell mindig azt a zenét berakni a végére, de a többi műkszik :)

 24. minkhunter

  a nevedből ítélve te biztos a milfhunteres oscar díjas színeszek alakításához vagy szokva…

 25. Látom még a legtöbben mindig ott tartanak, hogy milyen jól néz ki a csaj… A trailerek alapján nekem egyre kevésbé tetszik a film. Már az előző trailerben is és ebben is borzasztóan idegesített a rengeteg szuperlassítás és az azt váltó kamerarángatás. Enélkül is tudnak szép képeket csinálni, nem értem, hogy miért kell ezt erőltetni. Akkor tűnt fel a dolog mikor az előző trailert moziban láttam, nagy vásznon. Kimerevített, lassított képek… Na mindegy. Csak remélni tudom, hogy a film nem lesz tele ezzel.

 26. Huskar: Olvastam a Rebirth-öt, ott sem Gal Gadot-szintű teste van.
  http://www.readcomics.tv/images/manga/wonder-woman-rebirth/1/12.jpg
  http://www.readcomics.tv/images/manga/wonder-woman-rebirth/1/17.jpg
  Persze dönthettek volna úgy, hogy a korábbi – nem túl izmos, de nőies – testalkathoz ragaszkodnak, de Gadotnál ez sincs meg, kismellű, lapos seggű. Az arcán kívül nem passzol semmi.

  Mekare: Nem is mondtam, hogy Superman félisten lenne. Superman, ahogy Wonder Woman is egy eszményi férfit, nőt testesít meg, benne is van a nevükben, és ennek megfelelően is ábrázolják őket. Superman emberfeletti erejéhez sem szükséges a kidolgozott fizikum, az Acélember film mégis ezt az utat választotta, ezért is ellentmondásos, hogy Gadotnál ezt nem tartották annyira fontosnak. Ha az Acélemberben olyan tök átlagosan nézett volna ki Superman, mint pl. most a Supergirl tévésorozatban, akkor egy szavam nem lenne.

 27. Én eddig szinte minden képregény filmet moziban néztem, szóval trailer ettől eltántorítani nem tud. Én inkább attól félek, hogy túltolják az “erős nő” és 5 percenként betolnak valami girlpower mondatot. Plusz a sok cgi nekem zavaró, a kültéri jelenetek totál műnek hatnak.

 28. Már az első trailerből egyértelműen lejött, hogy ez megint egy szokásos DC film lesz, de tényleg, ahogy írták előttem is ez előzetesről előzetesre egyre rosszabbul néz ki. Nekem a lassításokkal nincs bajom, azzal van bajom, hogy írtó érzékeny a szemem az effektekre és itt írtóra kiszúrja a szemem minden 2. jelenetben. Kell csak jól kellene használni, meg nekem olyan Thor és Amerika Kapitányos koppintásnak tűnik eddig, persze tudom, hogy semmi közük hozzá, de valahogy volt ihlet.

 29. mm úgy értve, hogy látványra, tehát nem a Thor-os vagy Amerika Kapitányos sztorira és mitológiára gondolok

 30. Laslo: Tipikus, lol… Wonder Woman nem azért maradt meg ennyi évig mert jó a teste és Superman sem. Wonder Woman nem attól Wonder hogy nagy a bögye, vagy mennyire izmos vagy milyen a fenékjátszmája.
  Gadot teste pedig egyébként igenis nőies, max nem passzol azzal, amit te nőiesnek találsz és izgatónak. Amikor színészt választanak nemcsak testet választanak, amit majd robot módjára irányíthatnak. Gadotból egyszerűen sugárzik a “Wonder Womanesség”, amit persze nehéz érzékelni, ha annyit jelent valaki számára a karakter hogy egy jó testű csaj, aki harcol.
  Másrészt Supermanhez nem úgy áll a világ, mint egy nőhöz…bár szanaszét lettek volna kritizálva ha vékonyabb, így is magukat rajongóknak gondoló, a karaktertől átlag kétpercenkénti mosolygást elváró emberkék lepik el a netet, hátha még Superman egy vékonyabb valaki ugyebár. Henry Cavill így is feltud venni egy öltönyt és eladható vele a film, Gal Gadot pedig igenis fittnek néz ki, de közben felveheti az estélyi ruhát is anélkül hogy a nézők fele azon rinyálna, hogy de “undorító” izmos, mint egy férfi, mert lássuk be jóval többen lennének, mint azok, akik most rinyálnak. Plusz az átlag női néző számára is egy elérhetőbb, inspiráló cél. 75 év alatt elégszer rajzolták már különböző módokon különböző művészek. LoL ez a karakter lenne a legelső, aki teljesen kiakadna ezen a tök felesleges nem jó a teste dolgon, amúgy se fogják lecserélni, de ha ennyire zavar ne nézd meg a filmet. Ha csak a teste fontos nézegess képeket róla.

 31. Nna, ez meglepően látványos!
  Csak kár hogy (nagy valószínűséggel) ugyanakkora baromság lesz mint a képregényfilmek döntő többsége (beleértve dr Stange, csak hogy a legfrissebbet említsem). Kicsit visszakötve a legutóbbi podcasthez, Nolan Batmanjében az volt a bravúr hogy át tudott értelmezni úgy egy képregényes szuperhős-alapanyagot hogy közben normális filmként is működni tudott.

 32. Egy valamiben nagyrészt azért a két nagy stúdió vagy legyen akkor három, nem szokott melléfogni és az pedig a főszereplők választása. Általában abba tényleg nem tudok belekötni egy-két kivételtől eltekintve és eddig itt sem, meg szerintem a megtekintés után se fog változni a véleményem.

  Előzetest pedig eddig is tudott gyártani a warner :D

 33. Superman: Félreértetted, azt írtam, ha az Acélember filmben azt az utat választják, hogy Supermannek nem kellenek nagy izmok, átlagos testalkatú is lehet (mint jelenleg a Supergirl sorozatban) mert az erejét amúgy is a földönkívülisége adja, akkor passzolna, hogy Wonder Woman is kinézhet bárhogy, hiszen erejét a félisteni léte adja. Így viszont, hogy az Acélemberben úgy döntöttek, hogy a szuper férfi testalkatában is tökéletes legyen, gagyi, hogy Gadottal csak félmunkát végeztek.

  Mekare:
  Most belefutottam valami elvakult Gadot rajongóba és/vagy önérzetes feministába? :(
  „Wonder Woman nem azért maradt meg ennyi évig mert jó a teste és Superman sem”
  És ilyen én sem írtam, de ha nem tartják meg a jellegzetességeit a karaktereknek, akkor ne lepődjenek meg, ha a képregény rajongók megjegyzik. Igen az alkatuk náluk fontos szempont, korábban le is írtam, hogy miért.

  „Gadot teste pedig egyébként igenis nőies, max nem passzol azzal, amit te nőiesnek találsz és izgatónak.”
  Nem mondod! A saját véleményemet írom le az oldalon és nem a nagyanyámét? Mik vannak!
  Gadot teste pedig egyébként nem is nőies, max te találod nőiesnek és izgatónak. Látod, ennyi erővel a mondatod megfordítása is ugyanannyira igaz.

  „Gadotból egyszerűen sugárzik a “Wonder Womanesség”, amit persze nehéz érzékelni, ha annyit jelent valaki számára a karakter hogy egy jó testű csaj, aki harcol.”
  Akkor légy szíves írd le, hogy mi az a WW-re jellemző dolog, ami Gadot olyan jól tud és a többi színésznő nem, akiknek esetleg még a teste is passzolna. Az biztos, hogy ő nem a színészi képességei miatt került kiválasztásra. XD

  „de “undorító” izmos, mint egy férfi, mert lássuk be jóval többen lennének, mint azok, akik most rinyálnak”
  Szóval most egy olyan dolgot kezelsz tényként, amit csak te képzeltél el. Aranyos. :) Ha ilyet játszunk, akkor az is lehet, hogy a jelenleg elégedetteknek ugyanúgy jó lenne a kidolgozottabb test, és akkor a most elégedetlenek sem szólnának egy szót sem. Jessica Biel testét nem mondanám ’undorító izmosnak, mint egy férfi’, pedig közelebb áll WW-hez.

  „Plusz az átlag női néző számára is egy elérhetőbb, inspiráló cél. 75 év alatt elégszer rajzolták már különböző módokon különböző művészek.”
  Akkor döntsd már el, hogy akkor most egy ’fogadjátok el a testeteket olyannak, amilyen’ propaganda film készül, vagy azt akarjuk, hogy a filmbéli karakter alkatilag is hasonlítson ahhoz, ahogy jellemzően ábrázolták (Gadot nem hasonlít). Nekem az előbbivel sincs bajom, csak akkor ne hangoztassuk az utóbbit.

  Puffin: Szintén egy Gal Gadot fan? ;(

 34. “She has featured as the covergirl on Cosmopolitan, Glamour, Bride Magazine, Entertainment Weekly, UMM, Cleo, Fashion, Lucire, FHM.”

  Laslo és Mekare : vajon melyiktek véleményét osztják a fenti vezető divatmagazinok?

 35. Laslo:
  “Most belefutottam valami elvakult Gadot rajongóba és/vagy önérzetes feministába? :(”
  Nem vagyok elvakult Gadot rajongó, csak tetszett az a Wonder Woman, amit eddig tőle láttam, és tetszik ahogy egyértelműen érzékelhető, hogyha megnézzük a BvS-t, hogy az ott egy “beért” nő és ha megnézzük ezeket az előzeteseket, hogy itt még nem, és ez többek között az ő alakításának is köszönhető. Szerintem teljesen rendben van a teste, szép tónusos a karja, magasság ügyileg nem üt ki durván a fiúk közül, tetszik, amit az arcával csinál, szerintem jól reagálja le a dolgokat vele a filmben. Feminista vagyok-e, igen annak mondanám magam, ugyanúgy felszólalok az ellen ha férfiakat erőszakolnak meg, vagy őket bodyshamingelik stb stb. Tudod ki még feminista és ultimate SJW? Wonder Woman és a kreátorai, meg kb a legtöbb szuperhős.

  “Gadot teste pedig egyébként nem is nőies, max te találod nőiesnek és izgatónak. Látod, ennyi erővel a mondatod megfordítása is ugyanannyira igaz.”
  Igaz, de szerintem akkor is nőies a teste, tudod miért? Mert nő. Nem egyfajta női test típus van, attól hogy minden kornak van egy adott ideálja. Innentől kezdve neked nyugodtan lehet egy preferált típusod, nem ezt mondtam, hogy ne legyen. De ezen úgy sem tudsz változtatni, akármit csinálsz Ő lesz Wonder Woman.

  “Akkor légy szíves írd le, hogy mi az a WW-re jellemző dolog, ami Gadot olyan jól tud és a többi színésznő nem, akiknek esetleg még a teste is passzolna. Az biztos, hogy ő nem a színészi képességei miatt került kiválasztásra. XD”
  Tudod voltak vele együtt vagy hárman-négyen még a shortlisten, őket tudjuk, hogy kik voltak, a többieket még azelőtt soha nem tudjuk meg. De részemről kétlem, hogy Jessica Biel valaha is fontolóra lett volna véve, elismerem sportos teste van, de ez nem elég. Merthogy a casting az nem annyiban merül ki, hogy megnézik 75 év különböző képregény ábrázolásait és kiválasztják a testileg legmegfelelőbb adottságú nőt. Mire Gadot odajutott, hogy chemistry testre vitték Ben Affleckhez, addigra már kb majdnem mindenki neki szurkolt. Ahol nyilván nagyon összepasszolhatott Affleckkel hiszen sikeres lett a dolog számára. Azt hiszem Deborah Snyder mondta, de ebben nem vagyok teljesen biztos bocsi, hogy olyas valakit kerestek aki nem feszeng egy ilyen fickó mellett, hanem van mellette kiállása, kisugárzása, és Gadot olyan volt aki rögtön szembenézett vele, és többek között ez is része volt a döntésnek. A színészi képességeiről már írtam fentebb, de még ha nem is lenne neki, elnézve a filmen kívüli viselkedését interjúk, Comic-con panelek…hát simán adhatja magát is. Egyszerűen árad belőle ez az iszonyúan kedves, pozitív, érzékeny kisugárzás, de tudja árasztani ezt a komolyabb, bölcsebb érzést is magából. Ez azon is látszik szerintem, ahogy írtam fentebb érzékelhető rajta az időugrás, a tapasztalatszerzés. Ott van a szintén shortlisten szereplő Elodie Young, aki kétség sem fér hozzá, egy gyönyörű nő szintén, de egyszerűen más jön le belőle, mint Diana, és nem is lepődök meg, hogy végül Elektra lett belőle.

  “Szóval most egy olyan dolgot kezelsz tényként, amit csak te képzeltél el. Aranyos”
  Aranyos, vagy nem…sajnos tapasztalat, de jó legyen. Nem konkrétan Jessica Biel testére gondoltam, de ha azt nézzük a tank összetörése az ő testével sem hihetőbb, ha testkidolgozáskénti munkát nézzük és hogy Henrynek mit kellett tenni, azt a típusú nőt így fogadnák. Gadot ahogy látom 8 centivel magasabb, és még neki is olyan cipő kell, hogy felérje Ben Afflecket vagy Jason Momoa-t.

  “Akkor döntsd már el, hogy akkor most egy ’fogadjátok el a testeteket olyannak, amilyen’ propaganda film készül, vagy azt akarjuk, hogy a filmbéli karakter alkatilag is hasonlítson ahhoz, ahogy jellemzően ábrázolták (Gadot nem hasonlít). Nekem az előbbivel sincs bajom, csak akkor ne hangoztassuk az utóbbit.”
  75 év alatt elégszer rajzolták már különböző módokon különböző művészek,ezt írtam, erre reagáltad ezt..75 év, rengeteg művész… tehát az az alatti idő alatt nyilvánvalóan bőven van olyan testalkatú WW, akinek Gadot pont, hogy megfelel…ha már csak a legelsőt nézzük már az elég.

  De részemről itt befejeztem, úgy is Gadot Wonder Woman, én megnézem a filmet, neked nem hiszem, hogy érdemes lenne, ha ez ennyire zavar, de majd eldöntöd.

 36. nekem ez a trailer már semmit nem adott hozzá, ahhoz amit a kong előtt vetítettek ….

 37. Szép szép Gal Gadot is… de izraeli innentől nem kell tovább magyarázni miért ő kapta a szerepet :D

  Sokaknak nem jön be, de nekem pl. Gina Carrano is tetszik, persze erre a szerepre nem illik az arca, de a testalkatra mindenképp hozzá hasonló nőt választottam volna :(

 38. bááár ha jó filmet kapok, izgalmas egybe van és végig leköt akkor Gal Gadottal is ki vagyok békülve :)

 39. mSO: Az enyémet, mivel írtam is feljebb, hogy a teste jobban hasonlít egy kifutó modellére. Csakhogy tisztába tegyük a dolgot a nőies testet annak ellenérveként hoztam fel, hogy Gadot azért nem izmos, mert a régebbi képregényeket vették alapul, ahol még nem ábrázolták izmosnak. Ott viszont nőiesebb volt (bár az akkori rajzok kidolgozottsága össze sem hasolnítható a maiakkal), azt a kinézetet a ’70-es évekbeli sorozattal jó el is kapták:
  http://www.gstatic.com/tv/thumb/tvbanners/184038/p184038_b_v8_ab.jpg

 40. tök mindegy milyen a film, a nő, a szereplők… ez a WW zenetéma még mindig feltolja a libabőrt a hátamon…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.