Jó kezekben a Suicide Squad 2, vagyis “”

Tudom, hogy még sok kézen átmegy majd az a forgatókönyv, de a Warner/DC első körben Adam Cozadra bízta a megírását. Lássuk csak, hogy a csávó miket villantott mostanában: The Legend of Tarzan, Jack Ryan: Shadow Recruit. Hahahahaha. Konkrétan ez a teljes munkássága. Hogy is mondjam, és a DC fanok mindjárt leharapják a fejem, de ez nagyon gyenge bejelentés.

Rendező még nincs, bár elvileg Mel Gibson (Hacksaw Ridge), Ruben Fleischer (Zombieland), Daniel Espinosa (Safe House) és Jonathan Levine (50/50) is részt vett már tárgyaláson a stúdióval.

17 hozzászólás a “Jó kezekben a Suicide Squad 2, vagyis “”” bejegyzéshez

  1. MadWolf: Akkor szerinted jobb volt, mint a Man of Steel és a BvS ? A hastáncos boszi és az égbe lőtt lézer jobb gonosz volt, mint pl. Zod?

  2. Se a Legend of Tarzan-t se a Jack Reacher Shadow recruitot nem láttam még, az utóbbit tuti nem pótolom be, de a Tarzan-t lehet bepróbálom. Mondjuk igazán az sem számít, mert azt, hogy milyen is pontosan az, amit ő írt, rendezői változtatás stb nélkül, csak akkor tudnám meg, ha valahol fenn van és elolvashatom. Fenn van? Bár igazából mindegy, részemről úgy is megnézem majd a folytatást aztán majd kiderül, bár a DCEUből a SuSq filmet ítélem egyedül gyengébbek, és még így is voltak élvezhető részei bőven. Remélem Killer Frost bekerül az osztagba.

  3. Miért nem kérnek fel egy marveles írót,akkor még talán lehetne belőle valami…

  4. Szerintem ha Gibson rendezné – és békén hagynák, és elég ideje lenne – bármelyik Marvel filmnél jobbat csinálna az öreg mester. Még ha ez az író annyira nem is acélos, akkor is még kipofozhatná maga Gibson, hiszen, amiket eddig írt mind kifogástalan (Konkrétan: A passió, Apocalypto, Get the gringo).

    Szóval, ez még nem egy veszett fejsze nyele, Gibson bácsival ez a DC új Sötét lovagja lehetne!

  5. Érdekes, azt már felfogta a WB hogy nem ártana rendes rendezőket alkalmaznia, valamiért a forgatókönyv íróig még nem jutottak el.

  6. DonMaros: Ayert én nem nevezném se rossz rendezőnek ( Fury, Street Kings ), se rossz irónak ( Training Day ). A Suicide Squad esetében a stúdió hibázhatott. Gyorsan összedobattak valamit a stábbal és ez lett belőle.

  7. Én egyelőre ezt semleges hírnek ítélem………. megvárom, hogy ki lesz a rendező és majd az író + rendező páros ismeretében próbálok jósolgatni. Én Gibsonnak örülnék a legjobban. Remélem bevállalja.

  8. @movieblonde Én is ezt akartam írni, némi gúnnyal, hogy amíg WB addig nincs jó kezekben, addig leshetjük, hogy jó film jön a DCtől

  9. Hát pont hogy Gibson az aki életébe még egy képregényt se látott kb. :D Lenézi meg megveti a műfajt… hogy a francba kerül ő a képbe egyáltalán? Ha valaki nem ismeri jól az alapokat akkor honnan tudja milyennek kell lennie? :D Ja hát majd a forgatókönyve ami van az alapján biztos. Ha Gibsonnak adják, ő meg még el is vállalja, na az lesz kegyetlenül gáz.

  10. Akos: Rendezőtől, alaptól függetlenül mindegyik kap egy baszott nagy csomagot a DCtől a szükséges képregényekkel.
    Az tuti, hogyha Gibson lesz a rendezö végül, a kijelentései miatt, és most itt nem a botrányokra gondolok, biztos hogy nem lesz egy “drága” film

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.