A The Batman-dráma folytatása

Úgy tűnik nem csak a rendező elfoglaltsága miatt nem forgatják idén a The Batmant. A legújabb pletykák szerint nem toldozzák-foldozzák tovább forgatókönyvet, hanem az alapoktól újraírják. Ez a mostani helyzetben konkrétan jó hírnek számít szerintem, hiszen Matt Reeves nem más vízióját kell megvalósítsa, hanem egy sajátot dolgozhat ki.

human
írta
2017. 03. 17. 04:14
megjelenés
23
hozzászolás


23 hozzászólás a “A The Batman-dráma folytatása” bejegyzéshez

 1. ebből mi fog kisülni te atya ég :D következő az lesz hogy az alkesz Affleck is bedobja a törölközőt.

 2. Ez jó hír!
  Remélem Afflecket nem engedik a forgatókönyv közelébe. Ki az a Géza amúgy?

 3. Benjamin Géza Affleck a teljes neve. Először én se tudtam, és nem is hittem el…

 4. Mikor becastingolták Gézát, nekem az volt a legnagyobb pozitívum, hogy úgy esélyes volt egy Affleck rendezte-írta Batman. Baromira megnéztem volna. Hát ebből már nem lesz semmi soha, és ez valahol azért nagyon szomorú.

  De egyetértek, hogy Matt Reevesnek újra írják a forgatókönyvet, ha már ő rendezi, akkor ne más elképzelését foltozgassa, akkor szedjék össze egybe. Idejük van rá a csúszás miatt. (Persze itt feltételezem, hogy remélhetőleg nem arról van szó, hogy a WB kénye-kedve szerint történik az átírás, hanem tényleg Reeves víziója körvonalazódik)

 5. Lassan odáig tolják a filmet, hogy addig bemutatják a Gotham City Sirens, Nightwing kettőst. Bár nem tudom, hogy ezeknek mikori bemutatót jósoltak. De ha ezek a filmek lepörögnek, akkor igazán össze lehetne hozni egy ütős Batman filmet, akár 160 percben is, ahol van egy Deathstroke, egy Red Hood, egy Joker, és akár több Suicide Squad szereplő.
  Bízok Reeves-ben. Meg remélem a WB is összekapja magát. Ezt a filmet tényleg nem szabad elrontaniuk… Minden adott…

 6. Engem ebben a pillanatban veszett el a film.
  Ben jól tud írni, rendezni meg még jobban. Előbb lemond a rendezésről, majd kukázzák a forgatókönyvét is? Hát ez nem hiszem, hogy jó jel.

  Matt Reeves egy iparos, semmi több. A kedvéért semmit sem kellene újraírni. Ő random lecserélhető lenne szinte bárkire. :( Szomorú vagyok. Bár, a Marvel forgatókönyveinél még ilyen körülmények között is jobb fog születni, ebben szinte biztos vagyok. A Marvel kb. olyan mint a McDonaldsos kaja. Sokan zabálják, mert olcsó, édes, állandó – középszerű – minőség, de mellette totál ugyanolyan mindegyik és minimális egyediség sem szorult szinte egyikbe sem. (Kivétel a Vasember I. része és kb. ennyi.)

  Szóval, szaporodnak a rossz hírek a DC háza táján, de még mindig inkább ők, mint a Marvel Studio “hamburgerei”.

 7. Egyszerűen nem tudnak mit csinálni, bármit tesznek nem lesz jó a “szakértőknek” akik között rengeteg a stúdió főnök mint az már kiderült… ha a WB elkezdte volna idén a Batmant azért rossz jel, mert nyilvánvalóan mindent siettetni akar, ha nem és átadták a rendezőnek a kreatív utolsó szavakat, és az szeretné azért a saját cuccaként végigvinni, akkor meg azért. Döntsük már el, hogy a WB akkor most ráerőlteti mindenkire az akaratát, nincs kreatív szabadság semennyire vagy mivan…
  Matt Reeves író is nem csak iparos rendező, nyilván szeretné a saját ötleteit, látásmódját átvinni a forgatókönyvön.

  Justin Kroll cuccok adaléknak:

  “With BATMAN likely shooting in 2018, WB still would like one more DC property to shoot this year other than AQUAMAN”

  “The 5 films being considered are SIRENS, FLASH, LANTERN, SQUAD 2 and DARK UNIVERSE.”

  “That said if scripts aren’t ready to go, studio is content just shooting AQUAMAN this year till films are ready to go”

  Ebből én a GCS-t látom így egyéb infók ismeretében a legmegvalósíthatóbbnak. Persze nem tudjuk melyik project hogy áll, de annak a forgatókönyve már állhat nagyon jól és ha valóban utcai szintű a dolog, tehát Black Mask és egyebek, akkor kevés cgi kell meg ilyen utómunkálatok, talán csak Ivy lenne effektes.

 8. nagyon-nagyon érdekelt volna egy teljesen Affleck Batman. mióta rendez, sokat nőtt a szememben, jó filmes. szóval szomorú vagyok.

  de, de, de… lehet ám, hogy ha hozzátesszük most az elvonós hírt, akkor összeáll a kép, hogy más bajok is vannak ott a háttérben. nem feltétlenül csak a stúdiót kell anyázni.

  mindegy, hát sajnálom nagyon. ez a vonat elment, a filmet meg… meglátjuk.

 9. Géza jó Batman lett, és rendezőnek se rossz.
  De a Live by Night minden tekintetben elcsúszott, a BVS-t fikázták, azt se tűrte jól, megtalálta a poharat…a studió kivette a kezéből a dogot.
  Azt gondolom hogy jelen helyzetben ez nem rossz döntés. Nyilván ezt így nem lehet lekommunikálni.
  De számomra pont most lett hosszabb idő után biztatóbb a dolog.

 10. Szerintem még mindig jobb így, mintha gyorsan leforgatnának valami cafatokra szedett forgatókönyvet. Gézának amúgy se árt egy kis szünet így elvonó után.

 11. Zoli:
  Lehet, hogy igazad van. A DC pedig gondolom olyan, mint a Wellington bélszín.
  Csak tudod az a baj, hogy Gordon Ramsay Kevin Feige álnéven jó tíz éve a Mekihez igazolt és nem hagyta ott a DC-nél a bélszín receptjét. Ezért a DC-nél azóta is keresik azt a szakácsot, aki ebből az első osztályú alapanyagból megbízhatóan élvezetes minőségű Wellington-szeletet tudna készíteni.
  Személy szerint komolyan drukkolok nekik, hogy végre eltalálják a jó receptet, de addig amíg ez nem sikerül, szívesebben fogyasztom a Ramsay által alkotott, stabilan élvezetes Mekis kaját, mint a DC tűrhető, elvétve már egész jó, de néha sajnos kifejezetten rossz Wellington próbálkozásait. (Nolan-t nem számolom ide. Ő egy Ramsay volt. Kár, hogy nem maradt.)

 12. “Kevin Feige álnéven jó tíz éve a Mekihez igazolt és nem hagyta ott a DC-nél a bélszín receptjét. Ezért a DC-nél azóta is keresik azt a szakácsot”

  Hogy hagyhatsz ott valakiket, akiknél sosem dolgoztál és ők, hogy keresik a pótlékod?

 13. Mekare:
  És mekkora képtelenség az, hogy Ramsay egy gyorsétteremben dolgozik. Igaz-igaz. Ilyenek ezek a fránya hasonlatok.
  A lényeg viszont az, hogy igen szívesen kóstolnék már egy valóban remek bélszínt. Például alig várom, hogy Wonder Woman-be jóízűt haraphassak és remélem, utána nem marad majd fanyar íz a számban.

 14. zmax: nyilván a hamburgeres dolgot okkal hagytam úgy, mert ott a hasonlat mibenléte egyértelmű… viszont okkal lehet úgy vélni, hogy valaki, vagy éppen te, még komolyan gondolja hogy valaha nekik dolgozott, mert nem volna egy hihetetlen dolog.
  Mindenesetre a hasonlathoz… így lehet egy életre ráunni a hamburgerre…

 15. Mekare:
  Teljesen egyetértek. A legfinomabb falatok is eltöltenek és unalmasak lesznek, ha hosszú távon és tömény dózisban kapja az ember. Nekem egyelőre évi kettő Meki még belefér, de megértem, ha van akinek már ez is sok.
  Eközben számomra extra öröm minden olyan alkalom, amikor kóstolhatok az aktuális Wellington-ból, aminek a tálalása mindig rendkívül hívogató és legtöbbször az íze sem feltétlenül olyan, hogy azonnal kiköpném, csupán a nemes alapanyagtól remélthez képest csalódás.

 16. Lassan ott tartunk, hogy Deathstroke is kétséges lesz….F*sz kivan. Lett volna egy fasza film Géza rendezésében főszereplésével, jó kis ellenféllel, és elég volt kb. 2-3 hónap és itt tartunk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.