Legyünk a vendégük

DE azért fizessünk érte a moziban, eléggé furcsa vendégség ez. Viccet félretéve, ez tök jó poszter a Beauty and the Beastnek. Ugye kinn most nyitott, de nálunk csak a jövő héten lesz élvezhető.

8 hozzászólás a “Legyünk a vendégük” bejegyzéshez

 1. Engem abszolút érdekel ez az adaptáció. Mivel a rajzfilm is nagy kedvenc, ezt is meg kell nézni jövőhéten vagy kicsivel utána. :D

 2. A régi mesèben több 3 dimenziós karakter volt, mint ebben… azt nem lehet eldönteni, hogy a rendező bizonyított inkompetenciája miatt (twilight borzalmak) vagy mert Ms Watson képtelen több hitelességet vinni a karakterébe, mint egy amatőr színjátszó kör lelkes, de mocskosul tehetségtelen tagja.
  Egyedül Sir Ian McKellen és Ewan McGregor értékelhető a filmben. No meg Josh Gad hozza a szokásos “szerethető idióta” skatuját. (szerethető, ha nem vagy homofób)
  Azt nem értem, hogy honnan jött az ötlet egy teleportáló eszköz filmbe erőltetésére…
  Viszont a pószterrel legalább nincs gond.

 3. Miért?
  A fodrászok is vendégnek hívják a fizetős kuncsaftot.
  Egyébként, teljesen érdektelen film.

 4. Állítólag 300 millió dollárba került a film. Plusz marketing gondolom. 1 milliárd alatt bukás lesz, bár azt valszeg simán megugorja.

 5. Megnéztem a rajzfilmet (ennyi év után) és utána a trailert. Hát basszus egy az egyben viszik azt vászonra? Ez azért elég elszomorító. Jó 300 éves sztoriról van szó, szóval nem hiszem hogy ennyire önmagukat kellene másolni… Így kb annyi értelme lesz az egésznek mint az új Ben Hurnak. Az már csak az én egyéni problémám, hogy Emma Watson 20 évesen csinosabb volt mint manapság :(

 6. De,h bukás.
  160 ba került a film és marketingel 300.
  6-7-8 száz millióval sem bukta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.