Újabb előzetest kapott a Transformers: The Last Knight

Azt hiszem itt teljesen rátok hagyatkozom, mert míg a Marky Markos reboot valamennyire még érdekelt, bár moziba már nem fizettem érte, úgy ez az ötödik rész egyáltalán nem. Szerintetek nézhető lesz? De most komolyan. Mert az eddigi filmeket és a mostanihoz készült trailereket elnézve szerintem tovább folytatódik a minőség csökkenése.

Lássuk a videót Michael Bay utolsó Transformeréhez, ami persze viszonylag jó látványt ígér, de… Na, kövezzetek meg.

Inda backup.

43 hozzászólás a “Újabb előzetest kapott a Transformers: The Last Knight” bejegyzéshez

  1. Ez a szép filmbuzinak lenni… még a sokadik csapás után is reménykedik, hogy jó lehet a következő rész.
    Most komolyan? Ez halál gagyin néz ki, és most nem csak ronda cgi-ra gondolok, hanem ez a kamerába nézek stílus. Amúgy mi lett a szöszi lányával? Őt nem láttam trailerben.

    (csak az első kettőt láttam szerencsére)

  2. “míg a Marky Markos reboot valamennyire még érdekelt úgy ez az ötödik rész egyáltalán nem…”

    A negyedik rész reboot volt?

  3. Az első ami valahogy teljesen hidegenhagy..jónak jónak néz ki, de valahogy hidegen hagy..

    Még az AOE-re is rákaptam az első előzetesnél, itt meg csak annyi, hogy hát ez jól néz ki.

  4. 0:30-tól Stranger things utánérzés. Gyerekek, szintizene, stb… Lehet, hogy csak bedumálom magamnak.

  5. Ezt a gyerekvonalat szerintem nagyon nem kéne erőltetni. Bár a főszereplő kiscsaj szimpatikus. Csak számomra hiteltelen. Egy Űrdongó spinoffban jobban elférne. De számomra itt olyan bénán hat.

  6. 6. csuszu1
    Nem, nekem is ez jött le.
    Gagyi gyerek színészek, gagyi cgi, az előző Marky Mark reboot volt?! Ez meg azt folytatja, vagy ez megint más? Mi folyik itt?!
    Meg mik azok a Tie Fighter vadászok?!
    Kezd megfájdulni a fejem..

  7. What the actual fuch did I just see…

    Nem tudom milyen cuccot toltak a forgatókönyv írása során, de ez valami nagyon agyatlan módon elszállt cucc… a trailer-ből nekem az sem jött le ki kivel van, ki ellen, miért, (miért nem?)…

    Szóval… Why? Just why?

  8. nem néz ez ki rossznak egyáltalán! hagyjuk már ezt a fröcsögést, hogy gagyi CGI!!!! Mi gagyi ezen, eh…

  9. Egyszerre fogom megnézni (vagy legalább is egymás után) ezt meg az FF8(?)-at. Szupi lesz. Aztán utána majd a dokik kitalálják, hogy ébresszenek fel a kómából. :D

  10. Mindent elárul az előzetes vége. Story ötlete 4 ember, forgatókönyv 3 jó ember keze munkája. Nincs több kérdésem.

    Nem hittem volna, hogy visszasírom a Shia féle részeket, de azok legalább filmként is működtek, úgy ahogy. Itt ebben csak megy a lazáskodás, gyerekek, robbanások, semmi újdonság, amit ne láttunk volna.

    Hiányoznak a régi arcok, a katonák közül, meg az egésznek volt egy bája. Ahonnan ez indult, csak egyre rosszabb lett.

    Nincs gondom a latino kiscsajjal, biztos tehetséges, meg ügyes, de abszolút nem illik ebbe a világba, ahogy a kölykök sem igazán. Gyerekszínészt, aki eladja, amúgy is nehéz találni, de nekem innen baromira kilógnak.

    Nem tudom ki mit lát az előzetesbe bele, de nekem a negyedik részt idézi, az meg szenvedés volt. Egyszer láttam, bőven elég volt. Ezt már lehet meg sem nézem.

    Az a baj, hogy a kiindulóponttól annyira eltértek, hogy rossz nézni. Nem is a sztori a fontos. Csak az, hogy szaladjunk, meg robbanjon minden. Bay is hiába jó akciórendező, ha szar sztorit kap, csak ilyet tud forgatni. Ott volt a Bengázi meg a Pain & Gain, mindkettő megtörtént eset, nem kellett sokat hozzátenni. Jó filmek is lettek.

  11. Érdekes, ez az előzeteseknek egy újabb evolúciója, inkább olyan mint egy featurette. Elővesz egy motívumot és arra fűzi fel a kisfilm narratíváját, miközben a filmről semmit nem tudsz meg azon túl, hogy itt bizony megint verekedni fognak robotok.

    Először kitörlődott az előzetesekből a narráció (ld. “In a world…”), átvette a helyét a kiragadott soundbite, ezt cserélte le a komplett, sokszor simán, a színészek által csak az előzetesekhez írt monológ, most meg eljutott oda, hogy konkértan a nézőnek mondja el a kamerába.

    Gyanítom egyébként, hogy valami nagyon hasonló jelenet bent lesz a filmben, csak ott egyértelműen címezi valamelyik szereplőnek.

    Érdekes koncepció, vígjátékoknál pl. tök jól működhet.

  12. Én nem szeretnék megbántani senkit, de ez valami förtelemnek néz ki XD

    A rajongók ne vegyék magukra a dolgot. Szerintem ez nézhetetlen, de teljesen indifferens a véleményem, hiszen már az előzőt is csak fél szemmel láttam, mert nem tudott lekötni. Szerintem ezt ki is hagyom, whatever…

  13. Már a 4. rész is pusztítóan szar volt…
    Nem hittem, hogy lejjebb tudják vinni, de az eddigiek alapján úgy néz ki, hogy sikerült.

  14. Látom, hogy ti is szidjátok.
    Mi lehet a mérce, hogy egy ilyet megnéznek kismillióan. (A jobb CGI-t és egy-egy A listás szereplőt leszámítva akár Asylum féle szintnek is megfelel ez. Vagy egy B filmnek mint mondjuk Battle:L.A. vagy Battleship. Ezek is csak pár 100M-t szedtek össze.) Itt meg milliárdig felmegy a bevétel míg egy TMNT-t vagy akár majd a mostani Power Rangers majd csak 2-300M-t ér el. Nekem az univerzumozgatások sem jönnek be. Ha azt veszem, hogy képregényesebb a TMNT akkor az utóbb említettek sokkal jobbak.

  15. Teljesen más a hangulata ennek az előzetesnek, mint a korábbinak. Mintha más film lenne. Ott mutattak egy Hopkinst, hogy lesz időutazás, hogy Optimus vs Űrdongó. Átjött valamiféle dráma. Ez meg teljesen a gyerekekre lett felhúzva meg kölyök dínóbotok??!! WTF? Az első előzetes után azt mondtam lehet megnézném moziban, most azt, hogy tuti nem.
    Az egész sorozatból az első volt a legjobb, onnantól egyre szarabbak jönnek.

  16. Transformers: The Last Feminist

    Elozore gondolom nem ment eleg csaj Marky Mark miatt, be kellett dobni egy ilyen monologot. :-)

  17. Kene egy FF crossover is. Esetleg rendezhetne Mostmartenylegezazutolso Bay is. Vin Diesel sziporkazhatna a csaladok kozott. Transfurious. Meg jol is hangzik.

  18. Lehet hogy a film szar lesz, de a kiscsaj jól játszik… az utóbbi években egész értelmes gyerekszinészek jönnek elő, tetszik ez az irány.
    A Transformers iránya ellenben nem, moziban biztosan nem nézem meg, otthon majd egyszer talán.

  19. Látvánny ide Látvány oda ez egy ordas nagy faszság vagy csak az elözetes sikerült ennyire szarra , borzalom.

  20. Szerintem gagyi a kiscsaj. Igaz Milly Bobby Brown magasra rakta a mércét, de hát nagyon műanyag ez.

  21. Nekem bejön a kiscsaj, azok a szép szemek, jó színész lesz! A filmnek is adok esélyt!

  22. Gábor Vajda

    Én csak azon vigyorogtam, hogy mennyire szarul néz már ki, és hogy vannak, akiknek a moziban ettől fog majd leesni az álluk.

    Az első rész egész jó volt. Újdonság volt! Még egy viszonylag elfogadható történetet is kitaláltak hozzá. A látvány oda*aszott.
    De ennek már 10 éve. A második borzalmas lett, a harmadikon meg bealudtam a moziban annyira unalmas és érdektelen volt. Na itt hagytam abba. Számomra már nem létezik újabb rész. Kíváncsi vagyok mennyi bőrt tudnak még lehúzni róla.

  23. Nem tudom miért van benne a beszéd, valószinűleg jó ötletnek gondolta valaki. Szerinted ettől márl feminista propaganda?

  24. Mi mas lenne? Hallgasd vegig a beszedet, nem lepodnek meg ha Emma Watson idezne vissza nemsokara. El tudod kepzelni ugyanezt egy sraccal? “Fight like a boy? Yeah I fight like a boy. Don’t you?”

    Meg egyszer mondom a kompetens kiscsaj nem idegsit de ez a duma bele a pofadba nagyon kilog a lolab dolog sajnos.

  25. Hát ugyanezt a szöveget férfiakkal már vagy ezerszer hallottam. Harcolj mint egy férfi! Légy igazi férfi! Azt sem tartom férfipropagandának…
    Tényleg nem kellene ennyire félni a kompetens női főszereplőktől. Főleg, ha a férfiak nem zavarnak.

  26. A kiscsajszi szép és ügyesnek tűnik, persze a monológ béna, nekem nem adott pluszt a trailerhez… amiből amúgy az égadta világon semmi nem derül ki, cserébe a montázs össze-vissza kuszál mindent. Nicola Peltz hova lett? Nem emlékszem, az ő karakterét az előző részben kinyírták vagy csak elment egyetemre? :D A gyerekszál kicsit meeh… eddig a katonák is alig bírtak el a nagy robotokkal, erre most a nyolcadikosok fogják őket megrágott ceruzával meg szagos radírral meghekkelni?
    A CGI-t még nem írnám le, premierig biztos csiszolnak rajta és sztem ez az a pont, amivel az eddigi filmekben sem volt gond.
    Engem a gagyi poénkodás irritál. “Go back to your hole and think about what you did”… -_- értem én, hogy nem veszik komolyan a filmet, de ennyire? Nemár… ez a vérgagyi második részt idézi (abban is ilyen sz@rok voltak a poénnak szánt egysorosok)… nagyon rombolja az élményt.
    A transfurious ötlet viszont nagyon tetszik! :D Diesel-éknek úgyis kell valami bazinagy a 9-es filmhez, ami elől családként menekülhetnek…

  27. Agyhalál :-D okádék egy trailer,szószerint :-D
    Ennél még a AOE trailer is jobban tetszett.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.