A Life furcsa fanteóriája

A címet tízszer írtam át, mert ha igaz a tovább mögött olvasható fanteória, akkor hatalmas geciség lenne lelőni azoknak, akik nem kattintanak. Szerintem csak mosolygásra elég és semmi tényleges tartalom nincs mögötte, de annyira jó lenne, hogy muszáj szóba hozni. Ha pedig mégis bejön, akkor… Sajnálom ha máshol már a címben lelőtték, kinn ezerrel úgy hozzák le mindenhol.

Spoilerek a kép alatt.

A Sony bejelentette, hogy jövőre jön a Venom film, és pár sasszemű közben kiszúrta, hogy a Life előzetesében van egy képkocka, amit pixelre láthattunk a Spider-Man 3-ban.

Ezekről van szó: felül Spidey 3, alul Life trailere


Erre páran mit sütöttek ki? Hogy a Life tulajdonképpen a Venom előzményfilmje. Az organizmus amivel az asztronauták találkoznak az a szimbióta. Ez tényleg nagy húzás lenne, de ha logikusan nézzük, akkor valószínűleg csak egy bárki által megvehető B-roll, amit azért tettek a Life előzetesébe, hogy kevésbé tűnjön csak űrben játszódó sci-finek, mivel azzal nézőt vesztenének.

(Páran hozzátették, hogy Deadpool juttatja a földre, de ez már csak hab a fantortán??)

Azt hiszem kategóriának a kisszínest kattintom be, mert ez nem hír.

human
írta
2017. 03. 18. 04:42
megjelenés
18
hozzászolás


18 hozzászólás a “A Life furcsa fanteóriája” bejegyzéshez

 1. Hatalmas nagy baromság, mégis sok helyen lehozzák hírként. És nem ez az egyetlen eset. Sokszor olyanokat olvasok, mintha a blikk vagy a bors lenne. Minden létező szirszar pletykát meg teoriát minek közölni? Ez nem rád vonatkozik human hanem általánosságban a filmes oldalakra.

 2. A Sony embere áll emögött a képkocka és teória mögött vagy a PR-os vagy akárki csinálja ezt a fajta melót és egy zseni XD most olyan is beszél a Life-ról, aki eddig tett rá még ha vicc is

 3. Poénnak jó, de amúgy baromság. Igaz, ilyen költségvetésű filmekben nem feltétlenül szoktak élni ilyesmivel, de nem ritkaság a más filmből megvett jelenet. Most így hirtelenjében a Dark Angel szökéses része ugrik be, amit egy az egyben betettek az első Hitman moziba, illetve a Hajszál híján című Gene Hackman mozi erdei autós-helikopteres üldözése (több perces jelenetről beszélünk) ami később egy Treat Williams filmből köszönt vissza.

 4. Amúgy ez nem egy bevett szokás? Mintha a BvSben is lett volna valami hasonló nem? Régi képkockákat felhasználnak többször.

 5. Pont egy Pg13as kepregenyfilmet promoznanak egy R-horrorral? Hozzateszem ha kiderul, hogy igaz, akkor reszemrol a passzoltam a filmet.

 6. 9: Venom nem biztos h PG lesz, és miért passzolnad emiatt? Csak a Venom filmre lenne hatással ez a film ugyanúgy egy titokzatos sci fi maradt attól függetlenül h lesz e folytatása

 7. Én egy ügyes PR-húzást szimatolok! :D A crossover szinte kizárt, de ez egy tök jó népszerűsítési húzás úgy, hogy nem kell beígérni semmit! Szerintem fel lehet készülni ilyesmikre a jövőben, Hollywood ugyanis tényleg tud építeni a rajongókra, akik mindent apró easter egg-et kiszúrnak, mint ahogy ezt is!

 8. @12: Mert már piszkosul elegem van a képregényfilmekből és semmi kedvem bármilyen módon is asszisztálni a “sikerükhöz”. Ha a Venom-filmből kőkemény horrort csinálnak (illene hozzá, de valljuk be, minden producer keze megremeg, ha arról van szó, hogy PG13 vagy R legyen, ráadásul a Sony-nak eléggé kellene a pénz – főleg akkor a Spiderman Homecoming sikeres lesz [ezzel kapcsolatban mondjuk pont kétségeim vannak, lévén most rendeltek egy masszív utóforgatást, ami sose jelent jót] – pedig képregényfilmes téren pont olyan dolgokra kellene rámenni, amit még ezek nem nyújtottak; a Deadpool pont azért volt sikeres, mert ordenáré humora volt extrém erőszakkal fűszerezve, amit még széles vásznon kaptak a nézők az aranykor (2007) kezdete óta – pont ezért kellett volna kőkemény akciófilmet csinálni a Suicide Squad-ból, akkor talán értelme is lett volna…OFF vége, kicsit elkalandoztam), akkor még jó is lehet, de én erre nagyon kevés esélyt látok. A Life viszont a nyilvánvaló lopásai, akarom mondani “tiszteletadásai” ellenére is tetszik, mert végre kezdenek visszamászni a szörnyek a szélesvászonra. Ezért is remélem még, hogy Ridley nem ba5zarintotta el nagyon az Alien-t (hozzáteszem a film körüli agresszív, szinte mindent kibeszélő marketing pont a producerek félelmét tükrözi, tehát nagyon sanszos, hogy nem bíznak a sikerében) és akkor újra jöhetnek szörny-horrorok.

 9. A venom sztori h pg vagy r lesz sztem csak azon múlik h akarnak egy carnage szálat a filmben vagy sem
  Egyébként csodálkoznék ha tényleg bármikor lenne ennyire kreatív a Sony az elmúlt éveit tekintve

 10. Vox: Kb minden filmhez rendelnek utóforgatást, csak nem kapják fel hírként. Emlékszem a Deadpool is kapott. Arra is csak a paparazziknak köszönhetően jöttünk rá.

 11. Egyszer valaki vágjon már össze egy filmet csak “stock footage”-ból!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.