A Star Wars sztorik, spinoffok ismert karakterekre fognak épülni

Gary Whitta a Rogue One egyik írója sütöttel egy interjúban az igazi clickbait mágnest, miszerint a spinoffok nem ismert karakterekre fognak épülni, de igazából csak a Star Wars fan beszélt belőle. Itt van ez:

One of the thing things we really want to do at Lucasfilm is create a universe and not keep relying on old legacy characters. We’ve got Rey and Finn and Kylo Ren, they’ve already introduced a new generation of characters. Whatever kind of Star Wars films they’re making 10 or 20 years from now, I don’t think they’re going to be relying on the same legacy story elements as we have in the past.

Röviden: szerinte a Lucasfilmnél a Star Wars univerzum működtetése a cél, amiben nem lehet örökké a régi karakterekre támaszkodni, főleg nem a jövőben. Viszont utána hozzátette, hogy ezt az egészet igazából csak fanként mondja, nem tud semmit a Disney tényleges terveiről.

human
írta
2017. 03. 18. 04:49
megjelenés
14
hozzászolás


14 hozzászólás a “A Star Wars sztorik, spinoffok ismert karakterekre fognak épülni” bejegyzéshez

 1. ON: csak kár, hogy ezek a karakterek teljesen érdektelenek.

  OFF: clickbait – rohadt zavaró idegenszó, miért nem lehet pl kattintásvadást használni?

 2. Cím: “A Star Wars sztorik, spinoffok ismert karakterekre fognak épülni”

  Bevezető: “..a spinoffok nem ismert karakterekre fognak épülni”

  Zavart érzek az erőben…

 3. “csak kár, hogy ezek a karakterek teljesen érdektelenek”

  Én meg már attól vagyok torkig, hogy a régi karaktereket erőltetik, üdítő kivétel, ha néhány megmurdel. Új sztorikra, új szereplőkre vágyok, arra hogy ne legyen mindenki halhatatlan és NE csak 1 ember tudja megmenteni a világot. Nekem az lenne az érdekes, ha el tudnának szakadni a kliséktől.

 4. 1. Bobojsza
  Mert túlságosan is kacifántos magyarul, a moziban popcornt vagy pattogatott kukoricát kérsz?

 5. Kotor sztorikat én is támogatnám. Örülnék neki, ha a kedves Mikiegeres cég kihúzná a fejét a seggéből és elővenné az Old Republic-ot. Kezd uncsi lenni a Skywalker vonal számomra. Jobb lenne egy jó hatásos “vérfrissítés”.

 6. Egy újabb szavazat a KoToR-ra, nálam már csak azzal lehetne újra felkelteni a Star Wars-fanboyt úgy érzem…

 7. Mekkora beszarás lenne, ha jönne egy új trilógia, onnan számozva, hogy “Star Wars: Episode -2”

 8. Volt ugyebár az aláírás gyűjtés, hogy a netflix nyomjon az old republicból valami sorozat témát. Meg is lett a kellő aláírás, az a kérdés, hogy kezdenek-e vele valamit. De minden téren kéne valami új SW. Gondolok itt játékra, filmre, zenére.. És nem az évi 1 kötelező filmre gondolok itt..

 9. Gabor Vajda, nézd a KoToR története ugye nem kicsit megelőzi ugye a fő kánonét, szóval ha ezen múlik, felőlem számozhatják akár -98-nak is az új trilógia első részét :)

 10. Nem csak Old Republic de akár egy Dawn of the Jedi era-val is lehetne próbálkozni… Infinite Empire…Rakata…Force Hound. ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.