Új Doctor Dolittle film jön

Az 1920-as években íródott regények alapján készül majd a The Voyage of Doctor Dolittle, amiben egy állatorvos képes a pácienseivel beszélgetni. Ahogy az az Eddie Murphy filmben is volt. Hogy ki a főszereplő ezúttal? Robert Downey Jr. (Iron Man, Kiss Kiss Bang Bang). Amúgy nem annyira vígjátéknak tűnik, mármint tuti lesz benne humor, de Downey mellett a rendező Stephen Gaghan (Syriana, Gold) lesz.

16 hozzászólás a “Új Doctor Dolittle film jön” bejegyzéshez

  1. Ilyen hírektől egyébként nem esünk kétségbe? Robert Downey Jr. mint Dr. Dolittle? WTF? A fickónak illene már megfogni valami normális szerepet szerintem. Tehetsége van hozzá, mégis mi a fenét keres egy Dr. Dolittle filmben? Még ha jó is lesz a film… akkor is gyerekfilm. Nincs valaki más erre a szerepre? Mégis mennyit fizetnek neki?

    Előbb a tökéletes Kevin Spacey abban a macskás marhaságban, aztán meg Downey a Dr. Dolittle-ben… Elképesztő. Vagy ezek ilyen szívességfilmek? XD

  2. Hát ezt én se igazán tudom hova rakni. Emészteni kell még egy kicsit. Persze lehet hogy majd kellemesen meglepődünk az első előzetes után.

    bëiz: Mondjuk “normális” filmnek ott volt a The Judge, ami nem volt valami nagy siker, hiába a jó alakítások.

  3. Április elsejére tervezett reboot cikk lassan nem vicc lesz hanem maga a valóság :D

  4. De szeretem, mukor nagytudàsúak itt irkàlbak faszsàgokat, hogy megfoghatna valami jö szerepet……ember Ironman,Sherlock Holmes csak hogy két olyan szerepet említsek amit valszeg ismersz is. -.-” A màsik meg az, hogy a Dr. Dollitle egy kultfilm ami emberek milliói szivét dobogtatta meg gyerekként, lehet, hogy Robert-ét is pont ezért vàllalja.

  5. Abu25 – ne haragudj, de én ezzel most nem értek egyet. Én komoly szerepekre gondoltam, nem pedig az Ironmanre. Ha megnézed a filmes listáját, eléggé elkeserítő. Gyakorlatilag beleragadt Tony Starkba meg Sherlock Holmes-ba. Tony Stark egy ujjgyakorlat neki (Sherlock meg nagyjából ugyanaz a karakter). A jövőre nézve 5 filmből 4 valamelyik bejáratott karaktere. Szerintem ő tehetségesebb ennél. Sokkal. Ne érts félre, én nem bántom őt, sőt! Pont azt mondom, hogy komolyabb szerepekkel is elbírna.

    14-ben volt neki a The Judge, ami ordas nagy bukta lett. 2010-ben a Due Date, ami emlékeim szerint szintén zenész. A fennmaradó filmjei mind Vasember vagy Sherlock (+1 Séf, amit nem láttam, de elvileg szerethető film). Elhiszem, hogy belenyúlt a tutiba, és azt is elismerem, hogy jól áll neki mindkét szerep… de nem érzed, hogy ő többet érdemelne? Nem anyagilag, ott már megvan a jackpot, hanem szakmailag. Egy olyan emberről beszélünk, aki eljátszotta Chaplint, játszott a Durr Durr és csókban, és fantasztikusan önironikus karaktert adott a Trópusi Viharban (gyakorlatilag mémmé vált a karaktere). Wonder boys beli szerepe megvan? A kamera által homályosant láttad? Ez a csávó egy zseni egyébként, csak úgy mellesleg mondom. :D

    Nehogy már csak egy Vasember legyen a fickóban… Attól, hogy üzletileg sikeres, nincs más vágya? És akkor jön a Dr. Dolittle, mint “kultfilm”? Erre nem is igen tudok mit írni.

    Elfogadom, hogy másképp látjuk ezeket a dolgokat, azt is tudom, hogy baromi sikeres a csávó. De hogy beleragadt ebbe a körbe, az 100%.

    Megfogalmazom tisztábban a gondolatom: hű de megnéznék vele egy komolyabb drámát mondjuk! Amiben színészkedik és nem magát hozza. Ez a fickó eljátszik bármit.

  6. Puffin: nem szoktam álhírezni elsején. ellenben tényleg kicsit olyan némelyik igazi hír.

  7. Air America óta ott van a kedvenc színészeim között, de valahogy Dr. Dolittle-ként tényleg nem hoz lázba. Igaz, engem Iron Manként sem.

    De ki tudja, talán ez is az új trend szerint valamilyen darkos, letargiás Dr. Dolittle lesz, és máris meglesz a dráma az öngyilkos kóbor kutyák miatt.

  8. Alapvetően beiz, szerintem tök igazad van, én sem szeretem amikor tehetséges színészek bennragadnak ezekben a franchise-mozikban. Mmint, ilyen Chris Hemsworth féléket nyilván nem sajnálom, mert bennük ennyi van, de amikor RDJ-kaliberű figurák idejének nagy részét az foglalja le, hogy az avengers 23-at forgatják, az baj.

  9. Végre megint egy pc film, amiben egy néger szereplő játssza el egy fehér szerepét… Ja nem fordítva. Így nem értem. De bírom a fickót, elfér.

  10. @bëiz: alapvetően egyetértek azzal amit írsz, és láttam kb az összes filmjét, de én már annak is örülök, hogy nem Iron Man-like karakter lesz ismét. Gondolom, a John Brinkley életrajzban meg majd hard core színészkedést látunk.

    Btw, ha már 2 hónapon belül sikerült 3 filmet bejelenteni az Infinity War utánra, az ugye nemcsak szerintem jelenti azt, hogy búcsút mondunk a Marvelben Tony Stark-nak?

  11. Pedig a Judge szvsz kurvajó volt, más kérdés, hogy gyakorlatilag ott is ugyanezt az unalomig ismételt karaktert játszotta.

  12. lehet h a judge bukott, de a maga műfajában szerintem jó film volt.
    Meg a trópusi viharban is jót tolt szerintem :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.