A Ghost in the Shell első 5 perce

Úgy tűnik rossz a film trackinja, szóval bevetették az ultimate marketing húzás: kiadták az első 5-10 percet. Ezúttal ötöt. Nem meglepő, hogy ezt tolják, hiszen ahogy az anime, úgy a film is egy látványos akcióval kezd. Láthatjuk Major bevetését a jövő városában.

Backup:

19 hozzászólás a “A Ghost in the Shell első 5 perce” bejegyzéshez

 1. basszus az én szememben ScarJo eddig kb. egy felkapott népszerű tini színész képében tetszelgett blackwidow ide vagy oda .. itt az első 10 másodpercben inkább egy érett fénykorát élő kiegyensúlyozott felnőtt nőt láttam :)

 2. Oké. Akkor már biztos nem kell megnéznem moziban, mert ez az öt perc sem fogott meg kicsit sem.

 3. Ez csontra az anime. Nem újraforgatás/értelmezés, hanem kockáról-kockára MÁSOLÁS. Pont a GiSH az egyik legnézhetőbb darab, saját univerzummal/mitológiával/tv-sorozattal. Onnan van miből dolgozni. Ezt most így minek kellett?

 4. Baszki eddig az volt a baj, hogy eltérnek az eredeti műtől. Most meg az ha átemelik a jeleneteket. Agyfasz.

 5. @ericghar: abszolut _lenne_ ertelme egy blockbuster-szintu Ghost in the Shell-nek, amikor errol a podcastban szo volt ott le is irtam szamomra miert: mert van egy jo sztori (vegre nem egy bugyuta kepregenybohockodas), csak pl. nekem (es gondolom nem csak nekem) az anime-k latvanyvilaga egyszeruen nem jon be (amikor regen lattam, en kozben vegig ereztem hogy ez nekem nagyon sokat levesz az elmenybol. Es biztosan nem vagyok ezzel egyedul)

  A bajom inkabb az hogy a latvanyvilagot (es ez most mar nem trailer volt hanem tenylegesen a film elso par perce) hat azt nem igazan sikerult sajnos eltalalniuk… ez nem meghozta a kedvemet hanem elvette…

 6. Hú, ez nekem nagyon bejön :D

  Az animét is láttam valamikor régen, annyira nem volt rám nagy hatással, de ez most betalált. Kicsit ilyen szárnyas fejvadászos látvány, Scarlet meg úgy tűnik tökéletes.

  Köszönjük, erre vevő leszek.

 7. @Puffin jól szólt. Röhej, hogy egyesek azért rinyálnak ha változtatnak a dolgokon, ha meg nem teszik akkor meg az a baj. :D Az ilyen embereknek nem való a film nézés inkább üljenek egy sötét szobában és nézzék a falat.

 8. Anno egy filmet láttam, de hiába tetszett az is elég volt és nem is mentem tovább. Szerintem ez már túlságosan szét van lopva, hogy igazán lenyűgöző legyen. Ebben az 5 percben is van, ami tetszett, de amúgy meh… Scarjo castingja nem tetszik, nem azért mert fehér nő, bár tudom, hogy ennél a karakternél simán okés, szívesebben néztem volna meg egy japán lánykával akkor is, de már befutott színésznőből is mással, vki különlegesebbel.

 9. A hangulat nekem meg lenne, teszem hozzá még nem láttam az animét, de a világ az nagyon adja. Amikor keresztül megy az üvegfalon az baromi jól néz ki, de utána, amikor a levegőbe ugrik meg lő, meg rúg, az nekem baromi darabos volt (egy wu-xijánál simán okés lenne az a koreográfia, de ez nem az, így picit neccesnek tűnt), a Mátrixnál ezt sokkal jobban oldották meg…
  Egyébként kíváncsi vagyok rá. Jöhetne valami rendes Shadowrun film/sorozat :D :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.