Itt a Baywatch új előzetese

A youtube rövid teaser után a klasszikus Baywaaatch dallamokra mutatják a partot. Igazi nyári filmnek tűnik rengeteg szép emberrel mindkét nemből, na meg komédiával, miközben a partimentők olyan dologba ütik az orruk amibe nem kéne.

A tovább mögött extra animgif is (mobilnet figyelmeztetés) a videó mellé.

human
írta
2017. 03. 22. 16:18
megjelenés
19
hozzászolás


19 hozzászólás a “Itt a Baywatch új előzetese” bejegyzéshez

  1. -you got it, huuge dick!
    -big dick!

    itt nyomtam ki, ilyeneken nem tudok nem nevetni, moziban tali

  2. HÁt nem’tom. Erőltetettnek tűnik és van egy érzésem, hogy az összes jó jelenetet most láttuk ebben a két és fél percben. De persze ne legyen igazam, mozit meg már csak a célközönség miatt nem éri meg. Nem akarom hallgatni a nejlon hangját, mert a barma behozta a csirkecombot a moziba. (ilyen tényleg volt)

  3. 2 percet és 30 másodpercet kúrtam el az életemből…hogy elmondhassam..ez egy fos.

  4. Hát ez olyan Pumped Gabo stílus Zac Efrontól, ennyi erővel ő is eljátszhatta volna, borzalmasak a “poénok” számomra, idétlenség ez a sorozathoz képest…

  5. Annyira nem is vészes. Az előző trailer rosszabb volt. Legalábbis ez inkább néz ki egy könnyed nyári filmnek, mint a másik erőltetett előzetes.

  6. Hát öcsém, ez valami ritka fos. Ennek kéne viccesnek lennie? Amúgy Oren-nek igaza van. A régi azért volt “jó”, mert totál komolyan vette magát. Itt meg jó hogy nem szól ki a Rock Deadpool módjára, hogy: “éééérted, ez gáz volt régen, csöcsök, izmok, nagy a farkam, éééérted.

  7. Szerintem ez akármennyire foss is lesz, legalább baromi szórakoztató! :)
    Én végig vigyorogtam a trailert, a hullaházas jelenet hatalmas…

  8. Vidmáman jövök ki általában egy jó “Dwaynes vigjátékról “.

    Ez a lényeg a szórakoztatás….depressziós magyar testvéreimenk ajánlom szeretettel.

  9. Milyen sok arisztokrata humorú emberke van, aztán meg úgyis megnézi, mert csak itt jó elszidni mindennek a filmeket :D

  10. Nyilvánvalóan egy orbitális nagy f*szság lesz, és különösebben nem is érdekel, de azon az undorító hullaházas jeleneten elmosolyodtam :)

  11. ,,arisztokrata humoru” a meg milyen?
    én nem vagyok konzervatív (erre gondolhattál tizenötöske) de rühellem Johnson-t… akárhányszor meglátom ezt a faszit, mindig a kis dzsonzonom jut eszembe ott alul
    amugy alant az a nösténysegg nekem bejön

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.