Michael Shannon lehet Cable

Alakul a Deadpool 2 forgatókönyve, és jelenleg úgy néz ki, hogy a legendás szerepre nem Stephen Lang lesz a befutó, hanem Michael Shannon. Ő keltheti majd életre Cable-t. Még nem írt alá, de jelenleg is tárgyalnak vele.

Deadpool humoros figurája mellett ő lesz a kőmacsó mindent komolyan vevő. Legalábbis a forgatókönyvíró szerint.

human
írta
2017. 03. 23. 04:28
megjelenés
16
hozzászolás


16 hozzászólás a “Michael Shannon lehet Cable” bejegyzéshez

 1. Jó, simán jöhet! :D Eszembe nem jutott volna, de egy kicsit fantáziálva ez nagyon jó casting lehet.

 2. Rohadtul nem birom a csàvot, de ha tényleg ö lesz, lesz egy esélye, hogy megggyözzön.

 3. Nem értem ezt. Shannon jó színész de én nem látom benne Cable-t. Stephen Lang, Ron Perlman, Kevin Nash mind jó választás lenne és lobbiztak is a szerepért, erre ilyen totál más kinézetű “cingár” embereket akarnak. Miért?

 4. akinek Zod jut eszébe Michael Shannon-ról az nem is értem mit csinál ezen az oldalon.. :O

 5. Tipik álomgyári húzás amikor adott egy karakter akire a tömegeknek lenne ideális jelölt + a színész is benne volan, erre egy teljesen másik kalibert választanak. Sajnálom nagyon, hogy nem Lang a #1 választás.

 6. Lang lehet, hogy kinézetre közelebb van egy-egy képen, de jelenleg 64 éves, és terveznek X-Force filmet is, maradjon meg még sokáig jóegészségben, de rá aligha lehet hosszabb távon számítani.

 7. @7. imarcello: Az acélemberben szvsz. ő volt a legemlékezetesebb, pozitív irányban.

  @ Zero: Egyetértek. Tényleg nagyon jó Cable lenne, de 70+-osan már kicsit érdekesen festene a Deadpool nyócban’.

 8. Nem ismerem a képregényeket, de amiket láttam belőle abba el tudom képzelni őt (mindig csak Deadpool ellenében láttam). Zod mikor dühös, vagy magabiztos, az szerintem jó alap.

 9. Fura, hogy nem kötik ki a szerződésekben, hogy nem szerepelhetnek a legnagyobb konkurencia filmjeiben. Zöld Lámpás és Zod lesz Deadpool és Cable, remek. Szerintem legközelebb vezesse Harrison Ford az Enterprise-t, Csubakka meg legyen Spock.

 10. Csak arra szerettem volna utalni, hogy Shannon-ról előbb jutba eszembe még a Night Before Mr. Green-je is, nem beszélve a Boardwalk Empire Nelson Van Alden-jéről vagy az Iceman-ben, Take Shelter-ben, Midnight Special-ban való alakításai is mind-mind emlékezetesebbek.. persze ez teljesen szubjektív. Én inkább felejteném Zod-ként úgy, hogy a Man of Steel-t kedveltem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.