Fejlemények a Han Solo-filmnél

Kiderült Woody Harrelson karakterének a neve. Persze semmi extra, de hihetetlen clickbait cikkeket tudtak páran írni róla. Ja igen, Beckett az, és Woody megerősítette azt is, hogy amolyan mentor figura lesz Han karakterének.

A Disney fejes Bob Iger pedig elejtette, hogy Han 18 és 24 éves kora közötti életét fogja bemutatni a film, plusz megtudjuk honnan kapta a nevét. Avagy lehet nem is Han Solo-nak fogják hívni eleinte. Vóóó. Meg persze benne lesz, hogy miképp szerezte meg a Millenium Falcont és ismerkedett össze Csubival. De ez nyilvánvaló volt.

15 hozzászólás a “Fejlemények a Han Solo-filmnél” bejegyzéshez

  1. Miben kell mentorkodni Han Solo felett, aki egy nárcisztikus, fanyar humorú, öntörvényű személy? :) Az, hogy pl. parádésan lő, sosem derült ki igazán, ahogy az sem, hogy annyira jól vezetne űrhajót. Persze rá lehet húzni ezekre egy sztorit. Nem tudom. Boba Fett története érdekesebbnek tűnik, Han Solo karaktere jobban összefort Harrison Forddal mint bárki más a saját karakterével az SW univerzumban.

  2. Jyn Erso felbukkanása mennyire esélyes? (Elvileg ügye Felicity Jones-nak van még egy szerződése, megaztán Han Solo is összefuthatott vele fiatalabbkorában …)

  3. Bírom Hant és Harrisont is, de ez a film totál hidegen hagy. Persze megnézem majd, val’szeg moziban, minden szart megnézek a moziban, de semmi pozitív érzelmet nem vált ki belőlem ez az egész már. El kéne szakadni már ettől a Luke és családja száltól. De ez csak az én személyes véleményem.

  4. Azért Han Solo-ból ki lehet hozni jó filmeket, amolyan “Indiana Jones in space” jelleggel. Ha lopnak egy keveset Brian Daley regényeiből akkor kb meg is vannak. :)

  5. Nekem is fáradt dolognak tűnik, olyasmi mint az AAA filmek folytatása sorozatban fiatal színészekkel. Olyan meh.

  6. Bobafett szerintem is érdekesebb téma……..de Jedi vonalról pl. szívese megnézném, hogy Yoda honnan indult.
    Sőt simán megnézném Sidius cseperedését is Darth Plagueis mellett egészen annak “haláláig”. Vagy Darth Bane-ről egy filmet……… Han Solo-ról már úgy érzem tudom, amit tudnom kell ……….nem igénylek róla több infot. Nem is beszélve arról, hogy Ford nélkül nekem jellegtelen a karaktere.

  7. Engem pont az nem érdekelt Han Solo-val kapcsolatban, hogy hogyan ismerte meg Chewit, hogyan szerezte meg a Falcont és hogyan kapta ezt a nevet. Ő úgy volt jó, ahogy megismertük az első három filmben.

  8. Igazából Ford nélkül engem hidegen hagy Solo. Nélküle egyszerűen nem az igazi. Tudom, hogy máshogy nem lehet megoldani egy előzmény filmet, de itt mondjuk nyomhatnák full CGIbe az egészet és ő adná a szinkront. Na az inkább érdekelne, mint egy újabb polkorrekt félig kihagyott ziccer. Tudom, tudom, nem tudunk semmit róla, minek ítélkezni és ígérem, ha jó lesz a film, minden bűnömet megbánom. De én már nem bízom egyáltalán az évenkénti SW filmekben.. Yo-ker ,egy húron pendülünk. Btw, nem te írtad az Expendables kritikákat?

  9. Szerintem Han Solo önmagában nem valami érdekes karakter. A szövegkönyv, meg a cselekedetei alapján, egy egyszerű, sokszor látott kalandor. Ford miatt lett legenda, mert olyan pofákat vág végig a mondandója melké, hogy az utánozhatatlan. XD

    De tényleg, emlékezzetek csak vissza. Mikor Lejjával oltják egymást állandóan grimaszol. Vagy amikor szóba kerül az erő xd Szerintem emiatt k*rva jó. Ezt a viselkedést kellene átvennie ennek a fiatal színésznek.

    A film nem izgat, mondjuk én a rugó egyet is baromira untam.

  10. bëiz: Ford pedig pont azt javasolta a srácnak, hogy ne próbálja utánozni hanem legyen egyedi inkább.

  11. “plusz megtudjuk honnan kapta a nevét”

    Gondolom, ő is egy Skywalker volt, csak nagyon titkolta. Vagyis egy Palpatine, mivel rebesgetik, hogy a későbbi császár nemzette szűznemzéssel (sic!) Anakint. Apropó, Michael Shannont nem kasztingolták véletlenül?

  12. Lesz benne azért Kessel futam? Életem első moziélményből az mindig érdekelt volna. :)

    Kár, hogy nem olyan keretes sztori lesz, mint az Ifjú Indiana Jones első változata (amiben a félszemű öreg, akit később kivágtak belőle, sajnos ma már Ford is lehetne).

  13. karit: lehet azt meghagyják a folytatásra, de szerintem lesz, viszont ezt még nem fedték fel hivatalosan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.