Flash is befutott

Még egy Justice Leage karaktert bedobtak a hype train kazánjába. Ezúttal Flash jött egy rövid videóval, a szombati trailert reklámozandó, na meg poszter is járt neki.

26 hozzászólás a “Flash is befutott” bejegyzéshez

 1. Erre így hirtelen nem emlékszem, viszont nem ismerjük időrendileg hogy az SS hol játszódik az idővonalban. Vagy legalábbis én nem vágom.

  Bár a sorozatból kiindulva lehet hogy neki is van egy kis tudós csapata és ők pakolták össze neki.

  Én am a trailer miatt gondoltam, hogy Batmantől kapta, mertamikor meglátogatta Barry-t h beszervezze nekem ebből a jelenetből az jött le.
  Mert Bruce se a ruhára mutogatott hogy te vagy az mert itt a jelmezed hanem azt úgy a háttérben mutatták, és inkább a bat csillaggal tesztelte a gyorsaságát.

  De simán lehet h csak én gondolom túl :)

 2. Cataflam, gratulálunk te vagy az első fosozó, nyereményed egy “Én meg mondtam kupon”, amit majd, ha bukik a film, akkor beválthatsz egy ingyen ölelésre és egy vállveregetésre.

 3. mondjuk szerintem is bőven elég lett volna egy olyan ruha, mint a sorozatban ….
  De a jelenlegi ruha kinézete miatt is gondoltam fentebb hogy lehet h batman csinálta neki … :)

  Mivel ez inkább egy testpáncél mintsem ruha.

 4. Akkor en most valahol a ket tabor koze lonnem be magam… Mersekelten varom a filmet, mert 3 ev alatt azert hozzaszoktam a TV-s Flashhez, es Ezra Millert valahogy sose csiptem. A TV-s ruha nekem is jobban bejon, de a film nem ezen fog allni, vagy bukni. Legyen vicces, de azert ne fullba nyomja a kretent, legyen benne kello mennyisegu technohablaty, mert meg ha nincs is ertelme, akkor is menon hangzik :D

  Huskar: Az SS a BvS utan jatszodik, nem figyeltel a filmre? :D Elmondjak benne, hogy Superman nincs tobbe, ergo ott mar megvolt a temetes :)

 5. Abu: Suicide Squadban Sups temetése után, Remember pólókat árulnak stb, BvS után vagyunk…a végefőcímben Amanda Waller átadja a Brucenak az argus aktáit AquaMomoaról és Flashről …meg még ki tudja mi volt benne. Időrendileg ott van a Squad ahol filmileg is, ahogy a napjainkban rész is a WWben a SS film után és JL előtt lehet.
  Ez ugyanaz a ruha, amut saját magának rakott össze mindenféle összeszedett alapanyagból, azt amit Batmantől kap, még nem láttuk, és remélhetőleg a filmig nem is fogjuk.

 6. @Soldierdsgn

  A Rotten 30 bukásnak számít, vagy a box office-ban kéne szarul muzsikálni? Előbbi esélyesebb.

 7. Amúgy én is inkább páncélozott Flash párti vagyok, mint sima ruha, csak a páncél legyen még simulósabb, légellenállóbb. Szerintem ez lesz az, amiben majd másabb lesz egy picit a Batmantől kapott jelmez, hogy jobban egységben lesz a ruci, nem ennyi részből fog állni, de lesz páncélozott része szerintem annak is.

 8. Nekem abszolut nem jön be ez a ruha, minek a Flashnek pàncél, az a lényeg, hogy gyors nem? Ezzel max felesleges sulyt hordoz. Mondanàm, hogy oké, ha “megmagyaràzzàk” vmi technobullshittel, de a Terrio-Snyder szuperpàrostol ezt màr el se vàrom.
  Ezeket a kizàrolag éjszakai/sötét, füstös harcokat meg jo lenne màr kicsit feldobni, valahogy a X+100000. ugyanolyan fight màr nem üt akkoràt egy ideje.
  Mindenesetre ha ezt is sikerül elkurniuk a következö univerzum-rebootig tuti nem nézek még otthon se DC-filmet.

 9. JackPackage: Képregényben is viselt ilyen ruhát. Legtöbben egyébként az Injustice-ból ismerhetik.

 10. Anno ár elmondták hogy ezt a ruhát direkt így építette magának Barry azért vannak a fém drótok rajta mert jobban vezeti a villámokat vagy mi és így még gyorsabb.

  Amúgy ne a ruhák legyenek már a legnagyobb rinyálni valótok bakter. A film legyen jó a ruha nem érdekel. Jól néz ki mind.

 11. hát a ruhán meg az effekten kívül mást még nem láttunk, az effekt rohadt jó, úgyhogy marad a ruha a legnagyobb probléma egyenlőre, ami egy rakás szar. lehet a film kijön, akkor nem a ruha lesz a legnagyobb probléma, de ha mégis, akkor meg annak örülni kéne, nem?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.