24 hozzászólás a “És akkor a fullos Justice League” bejegyzéshez

 1. Az új háttérképem. Superman rajta van, az nem a nap, az ő szeme csillog a távolban.

 2. Ahogy nézem a posztok több mint 50%-a képregénymarhaság. Még jó hogy nem szorítják ki a nem képregény alapú közönségfilmeket. Belegondolni is irtózatos mi lenne ha még ki is szorítanák…

 3. Pizsamás bohócok…

  Nekem ez jut eszembe az ilyen együttállásról.

  Gyerekeknek jó lesz.

 4. Nem vágom mit keresnek itt olyanok akik pizsamás bohócoknak titulálják az ilyen filmeket. :D

 5. Leginkább filmeket keresnének, ha már ez egy filmes oldal, ugyebár. Pillanatnyilag azonban az oldal több mint 50%-ban teret enged a vásári komédiának, és akkor a fennmaradó halálos iramban n+1-ről póver réndzsörszről meg a többi érdektelen marhaságról nem is beszéltünk.

 6. jama speciál: Most meg kéne hajolnunk rendkívüli ízlésed és nagyságod előtt és, hogy milyen különleges ember vagy mert nem szippant magába a szórakoztató ipar eme mocska? Vagy mit vársz ettől? Merthogy azt, hogy ez milyen felnőtt, toleráns dolog és jobb is, ha nem megyünk el rá hiába várjuk, mert te megmondtad a tutit… azt nem tudom ki fogja így gondolni emiatt. Ezek is filmek, és mi se csak ezeket nézzük. Az, hogy még az emberek járnak moziba és nem ment csődbe az összes stúdió és mozi azt ezeknek a filmeknek is köszönhetjük többek között. Hogy a képregényekről és azok a karaktereiről milyen alja dolgot képzelsz, az meg már nem is érdekel, te gondolom túl jó vagy hozzájuk én meg megyek elolvasom újra a Long Halloweent…

 7. Mekare

  “Az, hogy még az emberek járnak moziba és nem ment csődbe az összes stúdió és mozi azt ezeknek a filmeknek is köszönhetjük többek között”

  Nem, szerintem akik ezekre befizetnek, azok bármire befizetnek. Kevesebb pizsamaparádé könnyen lehet hogy több minőségi darabot eredményezne, amiből a pizsamaparádék törzsközönsége is profitálhatna, hisz végre tágulna a filmes horizontjuk. Ne vedd magadra, hisz elmondásod szerint mást is nézel, de meggyőződésem, hogy sokan nem. Egyébként nem gondolom, hogy tragédia lenne, ha a jelenlegi mozis szisztéma csődbe menne. Egy normális világban utólag, elégedettség alapján fizetne a jónép, így nem lehetne csőbe húzni a kész termékben fel nem lelhető jelenetekkel operáló parasztvakító előzetesekkel.
  A long halloweent én is olvastam, meg még pár másikat is, attól még áll a véleményem, hogy ami papíron jól mutat, az a mozivásznon röhejes. Főleg ilyen mennyiségben.

 8. jama speciál: sőt, ma Life kritika jön! Ez a site többnyire a blockbusterekkel foglalkozik, és a héten nagyon nyomultak a képregényfilmek, így az volt többségben.

 9. human

  Csak részben kritizáltam az oldalt, az elégedetlenségem inkább szól az uralkodó filmes trendnek, meg annak a közönségnek, amely nélkül mindez nem működhetne.

 10. Mekare
  attól még hogy valaki szereti a képregényeket utálhatja a filmeket, amik abból készülnek. ugyanúgy valaki imádhatja a mitológiákat, és közben utálhatja a titánok haragját meg egyiptom isteneit.

 11. jama speciál:
  “Nem, szerintem akik ezekre befizetnek, azok bármire befizetnek.”
  Saját tapasztalat alapján ez nincs így, én is szerettem volna, ha tavaly több embert látok magam körül a Nice Guys-on vagy a Nocturnal Animalson, de ez nem fog megtörténni. Nem véletlenül az elégíti a tömeget ami, ha annyi ember áradna azokra a filmekre, amiket te erre értékesnek tartasz, hogy trend legyen, akkor az lenne a trend (és talán másnak pont abból lenne elege így, de az mindegy most). Ha a stúdiókat teszem azt a hardcore sci-fi tartaná el így, akkor azokból lenne ennyi, ha az életrajzi dráma akkor azokból. Ez a trend amúgy is mindig változik, western, szandálos, fantasy valakinek mindig utálni fogja valamelyiket az egyiktől valaki meg várja a reneszánszát. Uhh franc most el kell sietnem. örülök, hogy olvastad a Long Halloweent, a filmre való adaptálhatóságával tisztelettel nem értek egyet. Baromi jól meglehetne csinálni csak a médiumra kell formálni, ebben sok “fan” pont, hogy nem segít.

  Cardas:
  Szerintem joggal vontam le következtetés a képregénymarhaság szó használata után.
  Mondjuk nem tudom, hogy hogy lehet elérni azt az állapotot, amit említesz, részemről ha szeretek valamit azt szívesen fogyasztom minden médiumban, de nem mindenki ugyanolyan ugyebár, szóval oké.

 12. Mekare

  “…ha annyi ember áradna azokra a filmekre, amiket te erre értékesnek tartasz, hogy trend legyen, akkor az lenne a trend (és talán másnak pont abból lenne elege így…”

  Mivel nincs küldetéstudatom, nem akarok megváltani senkit, kizárólag önző érdekből kampányolok a jelenlegi trend ellen, mert szeretnék nekem tetsző filmeket nagyobb mennyiségben látni. Ha pl. hard sci-fi lenne az új trend annak én nagyon tudnék örülni, akkor is ha elképzelhető, hogy mások ugyanúgy unnák (akkor majd szót emelnek ők), bár szerintem nem, hisz tematikailag és a megvalósítás szabadsága miatt is sokkal több lehetőséget rejt, mint a sablon alapján sorozatgyártott képregényfilmek, amelyeket egyformaságuk ellenére még mindig nem unnak elegen.
  Nyilván meg lehetne csinálni a long halloweent mondjuk sorozat formátumban, az én problémám ott kezdődik ha egy élő embert denevérnek öltözni látok azt nehezen tudom komolyan venni, ezért a “képregénymarhaság” megnevezés, noha a rajzolt verzióval nincs különösebb problémám.

 13. Én rengeteg filmet megnézek egy évben, szerintem a képregényfilmek nem teszik ki a 10%-át sem mindannak, amit látok. A legtöbb szuperhős film nem tetszik túlzottan, ilyen álmos 6/10 a legtöbb (kategórián belül), de szerintem ezek sem rosszabbak, mint egy mesefilm. Pl. inkább ülök be a Justice League-ra, mint a Szépség és a szörnyre. Az én szememben nagy különbség nincs a két film között. Fontos, vagy korszakalkotónak egyiket sem gondolom. Miért lenne baj, ha én a ligát választom? Miért fáj ez egyeseknek? Ugyanúgy lehet várni egy denevér kosztümbe öltözős marhaságot, mint egy komolyabb filmet. Helyén kell kezelni ezeket, nem kell folyton nagy gondolatokkal megváltani a világot. Hogyha megnézel heti 3 filmet, akkor havonta miért ne férne be 1-2 ilyen könnyed képregénymozi? Ettől nem leszel igénytelen, ezek csak könnyed kis fantáziafilmek. Képregények. Annyira hihetetlenül sokat nem kell ezektől várni. Az meg külön öröm, amikor a sok 5-6 pontos film közül rábukkansz egy gyöngyszemre (TDK, Watchmen, Logan). Ez is egy műfaj… képregényfilm. Ennyi. Most van az aranykoruk. Egy idő után (mondjuk 10 éven belül) le fog ez csengeni, és majd évente kapunk egy-két ilyen filmet.

  Hard Sci-fi tényleg jöhetne, a sok limonádéval tele a padlás.

 14. Reméltem, hogy nem egy két órás zúzda lesz a JL, de az előzetes is csak arról szólt. Superman meg sehol, kezdek aggódni.

 15. Ez valami rettenetesen gyengenek igerkezik. Mondom ugy, hogy szerintem a BvS egyaltalan nem volt rossz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.