Holnap jön a Spider-Man: Homecoming új előzetese

Természetesen a múlt heti poszterek mellé most kiadtak egy coolnak szánt 6 másodperces trailer tease-t, hogy az új Pókember előzetest felvezessék. Közben az USa Today-ben a film rendezője, és Michael Keaton is ejtetett pár szót. Az szűrhető le, hogy az átlagemberből-szupergonosz tematikát vették elő a film gonoszának megalkotásakor.

És akkor a rövid videó, trailer részlet a tovább mögött.

26 hozzászólás a “Holnap jön a Spider-Man: Homecoming új előzetese” bejegyzéshez

  1. A cikk alapján lehet hogy megkapjuk az első igazán kézzelfogható Marvel villaint. Ha az lesz, amiről itt beszéltek, akkor jöhet!!

  2. “átlagemberből-szupergonosz” legfeljebb átlagemberből szuperidióta. mao, sztálin, hitler, az szupergonosz. már a “lore-tól” ha létezik még ilyen a szuperhősök világában, ilyen 2 féle zombie univerzum, meg pocket meg alternate baromságok, senki nem hal meg, vagy ha netán mégis akkor ilyen dragonball szindrómások a filmekben/sorozatokban is hogy visszajön 6x, kezd tikkelni a szemem. egy olyan világban ahol a vezető tudósok garázsban dolgoznak meg ilyen csúcs-teches ruhát össze tudnak dobni 2 banánból és a legnagyobb elmék, nem hogy lemásolni nem tudják de megmondani sem hogy mi az, nem hogy valami szuper-nukleáris bombákat csinálnának azt felrobbantani a nagyobb várokokat meg ilyenek, neem ahoz nem értenek, de madárjelmez meg a faszom. egyszerű fizika, ilyen cuccnak a meghalytása hogy szofisztikáltan fogalmazzak, geci sok energiába kerül, ha megsérül az energiacelleakkumlátortöltő, akkor a fél város eltűnik. vagy csináljanak valami vegyi fegyvert, keverjék a vízbe meg ilyenek, azt pusztuljon el fél manhattan, na ez egy jó alap az eseményeknek, nem ilyen baromságok, már tököm kivan. szupergonosz ja persze “jajj meghalt az anyukám brühühü”

  3. Már el is felejtettem, hogy benne lesz Keaton is. Ez szuper!! Mindenbe tegyék bele, jobb lesz tőle a film.

  4. human, Superman: Az elmúlt 1+ év rám is hatással volt na… ott volt az a ;D azért a biztonság kedvéért.
    Fogyasszátok egészséggel amúgy az érkező előzetest, biztos lesznek benne jó dolgok.

  5. Mekare nem vagyok vevő Peter Parker tinidrámájára a pattanásokkal.
    Ezt én kihagyom majd.Garfield Spidermant viszont szerettem

  6. “átlagemberből-szupergonosz tematikát vették elő” – mint az esetek felében…vagy többen…

  7. Superman: Engem se, nekem ez a verzió a Civil Warban se jött be, pedig Tom Hollandot tehetségesnek tartom, legalábbis az Impossible alapján. Garfield nekem is tetszett, visszafogottan. Nekem az első Toby-s, Sam Raimis tetszett nagyon, és az a mai napig újranézhető számomra. De mondom vagy 2 sztorit kivéve, sose tudott megnyerni magának a figura. Viszont az a rajzfilmje,a mi volt az nagyon bejött…szerintem azért is mert mintha abban idősebb lett volna. Azt hiszem az volt a sztori, hogy átkerült ilyen alternatív univerzumba és ilyen állat ember “keverékekkel” volt tele az a világ. Az tök jó volt. Egy olyannal lehet, hogy megtudnának nyerni egy Pókemberes mozizásra, de nem ezzel a fiatal verzióval.

  8. Ez jó film lesz amúgy,nem ám ilyen márta nénis drámázós sötétképernyős baromság….

  9. Keatonnal minden jobb lesz, ez tény:) Megint micsoda jó casting ez is. Trailer meg jöhet!

  10. Kicsit off, de örülök, hogy Keaton az utóbbi években blokbászterekben is szerepet kap (pl múltkor a RoboCop, most ez, stb.).

  11. Lehet sokakat meglep majd de ez tuti veri box office-ban a GotG2-t es szerintem a JL-t is szorongathatja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.