Ősszel forog a Venom-film

A Sony tényleg megpróbálja Pókember nélkül? Mivel elvileg azt tudni róla, hogy nem fog kapcsolódni az MCU-hoz. A besorolása horror sci-fi lesz elvileg, és fast-tracken van, ami azt jelenti, hogy a stúdió nagyon felpörgette a produkció menetét. Tippre a Logan sikere játszhat közre, és hát Venomról egy jó R film még üthetne is, de sajnos a Sony-ról van szó.

human
írta
2017. 03. 27. 04:17
megjelenés
21
hozzászolás


21 hozzászólás a “Ősszel forog a Venom-film” bejegyzéshez

  1. Egyik kedvencem a venomos szál. Baromi erős a történet is, érdekes is, tuti elcseszik. Mi jött a Sonytól mostanában ami annyira ütött volna? Kb semmi.

  2. zsozso

    A sony megtette ezt helyettünk az utóbbi időben. Alig van normális elképzelésük, totál szét vannak csúszva.

  3. Inkább a Sony csinálja meg, ilyet a Marvel sose vállalna be. Nekik maradnak a gyerekes poénok meg a műanyag látvány.

  4. Gepi: Nem védem a Sonyt, mert nekem sem a kedvenc stúdióm, de nem kell átesni a ló túloldalára sem. The Shallows, Money Monster, Fury, The Equalizer, Captain Phillips. Csak pár Sony film az utóbbi évekből. Bőven nézhető volt mind.

  5. Pókember és az univerzum nélkül mégis mi a f@szról fog szólni, most őszintén? Két órán át fogják mutatni, hogy Eddie Brockra random rámegy a szimbióta, holott sehol egy ellenség? Vagy ezt hogy? Ez már most katyvasz……

  6. Az Uratok: Ha tényleg ez lesz a filmben kapsz egy kekszet. Retardáltnak azért ne nézd a stúdió fejeseit.

  7. Ez olyan mint Doomsday Superman nélkül, Pingvin Batman nélkül. Vagy ő lesz a jófiú. BUDGET Pókember.

  8. 1. Akármit csinálnak Pókember nélkül szar lesz.
    2. A Disney később nem fogja újra használni a karaktert.

  9. “Nekik maradnak a gyerekes poénok meg a műanyag látvány.”

    Ugyanez volt a JL trailerben.

  10. Ezt most mégis hogy? Venom Pókember nélkül totál értelmetlen. Persze, ha már bevezették, van létjogosultásga Póki nélkül is, de az egész Titkos Háború, Battleworld, szimbióta téma olyan mélyen gyökerezik a Marvel univerzumban, hogy Venomnak semmi értelme nincs ezek nélkül.

  11. Én arra tippelnék, hogy nemfognak azzal foglalkozni, hogy Brock hogyan találkozik a szimbiótával. Inkább belecsapnak a közepébe. Vannak Venom képregények, amik abszolút nem foglalkoznak Pókemberrel és nem is hiányzik beléjük. Azok a képregények sokkal sötétebbek.

  12. 11. Az Uratok:

    Segítek: MCU = Marvel CINEMATIC Universe
    Tehát lesz benne ellenség, csak az eddig kijött Marvel Studios filmekhez nem fog kapcsolódni.

  13. Köszike fishi, nélküled teljes és abszolút tudatlanságba burkolózva tengettem volba tovább napjaimat bazmeg. A véleményemet továbbra is fenntartom: venom film pókember nélkül nem lesz egy túl értelmes jelenség. Ez olyan, mintha csak egy facehuggerre terveznének egy egész alien filmet. Wtf

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.