Star Wars mindörökké, de még vagy vagy 15 évig legalább

We’re starting talk about what could happen after Episode IX. About what could be another decade-and-a-half of Star Wars stories.

A fentit a Disney CEO-ja, Bob Iger ejtette el. Hát ennyi, ha valakinek nem lett volna egyértelmű, akkor most már az: másfél évtizednyi Star Warsról ötletelnek.

human
írta
2017. 03. 27. 04:28
megjelenés
36
hozzászolás


36 hozzászólás a “Star Wars mindörökké, de még vagy vagy 15 évig legalább” bejegyzéshez

 1. akkor az kb 14-15 SW film! :D Legyen csak ne spin off -ok legyenek!! Talájanak ki egy új trilógiát új karakterekkel! Én imádnék egy régi köztársaság trilógiát!

 2. Azaz Régi köztársaságot a népnek.
  Az erről szóló MMO-nak pl remek cinematic “kisfilmjei” vannak, az jó is alapanyagnak.

 3. Én még az első három rész világából is szívesen néznék spin offot, persze normálisan megcsinálva. Clone wars – ban nagyon jó történetek voltak…

 4. A Sith – Mandalori háborúk idejéből szívesen látnék egy két jóféle filmet. Vagy fiatal Yoda történeteit. Csak ne legyen minden film ugyan arra a sémára felépítve, és akkor nem lesz unalmas.

 5. Amikor a SWTOR-al jatszottam, ott emlitettek meg a Force Wars-t. Az elso brutalis csata az erot hasznalok kozott. Na, azt megneznem.

 6. A Disney-nek itt tényleg totálisan szabad keze van, hiszen a Star Wars idővonala és univerzuma mondhatni végtelen…Revan, Bane történetét simán be lehetne mutatni egy trilógiában…:)

  Engem a Boba Fett, Han Solo filmek abszolút nem hoznak lázba, de a Disney tutira megy az elején.

  Ideje lenne új vizekre evezni. Én még akár évente 2 filmet is el tudok tőlük képzelni… 1 önálló (spin-off) és egy új trilógia egyik darabja. Mondjuk nyáron és decemberben:)

  Csak végre szakadjanak el Solo-éktól és a Skywalkerektől:)

 7. Így van, legyen Régi köztársaság, lehetne egy Darth Plagueis vs Darth Sidious story és akár egy nagyobb ugrás a jövőben, ahol minden ismeretlen még. De még egy Darth Maul életét feldolgozót is megnéznék. 9 film volt és lesz a Skywalkerekkel és korszakukkal kapcsolatban, most jó lenne egy kicsit kalandozni már más irányba is :)

  Annyit még megengednék Skywalker szinten, hogy egy Darth Plagueis vonalon, amikor Sidious megöli, akkor az utolsó leheletével még csavar egyet a midikloriánokon és ezáltal egy távoli bolygón Anakin anyja terhes lesz és megfogan a kiválasztott :)

 8. kár a gőzért disney. a a zsivánnyal túl magasra tettétek a lécet. a rogue one possibly the most important star wars film. this is a film that won’t be forgotten for the next fifty, maybe even one hundred thousand years.

 9. És vajon fogunk kapni valami újat is vagy megint ugyanazt a sztorit fogják lenyomni a sok elvakult rajongó torkán akik milliárdokat fizetnek érte?

 10. Herceg: Jó volt a RO de azért amit irsz az köszönő viszonyban sincs a valósággal.

 11. Akkor egészen tutibiztos lesz mit nézni a családdal 15 évig! :D Persze azért legyen jó is…

 12. herceg tippre csak idézett valahonnan, képzeljétek oda az idézőjelet, meg a kacsintós szmájlit.

  felőlem jöhet bármennyi, csak szedjék már egy kicsit össze magukat. mondjuk a dömpingben talán csak becsúszik majd egy-két igazán jó film is, akkor már megérte.

 13. valóban idéztem, a Red Letter Media professzionális és exkluzív Rogue One reviewjából. ezúton is szeretném kifejezni örök hálám humannak, amiért anno megosztotta velünk, filmbuzikkal, ezt a csodás videót (The Nerd Crew: A Pop Culture Podcast by Red Letter Media).
  nekem a rogue one nagy pofáraesés volt, így sajnos már alapból szkeptikusan állok a spin-off filmekhez, márpedig úgy tippelném, hogy inkább azokra fognak koncentrálni. én is csak abban bízom, hogy vak tyúk is talál szemet, szóval ha moziban nem is, de itthon még szívesen csalódnék egy kellemeset pl. egy ewan mcgregoros obi-wan filmben.

 14. Kivéve persze ha földbeáll pár év múlva a nézettség, öö mármint a mozibevételek. Illetve fenéket, mer úgy is a merchandise szarok a lényeg. A múltkorl Láttam a penny-be star warsos tejet. TEJET B*ZM*G

 15. Amúgy szép dolog ez az előre tervezés, de tényleg olyan távlatok mennek már, hogy lassan már az unokáinkra tervezik a filmeket.

 16. Jah Old Republic meg Darth Plagueis…
  Jönnek majd a Bobba Fett meg a 68. mellékszereplőről szóló filmek, az eredeti idővonalról nem mernek elmozdulni
  a Rouge Onennak is 2 épkézláb jelenete volt, az 1. amikor Vader elbeszélget az igazgatóval, a 2. amikor Vader megprobálja visszaszerezni a terveket
  Biztos találnak olyan részeket a sztoriban ami halál egyértelmű, csak nem vitték a filmvászonra, na majd azokból csinálnak 15 filmet

 17. “a Disney tutira megy az elején.” és a végén is, ők a legkevesebbet kockáztató stúdió, és ömlik nekik a pénz.

 18. Ami azt illeti, nekem van egy olyan érzésem, hogy a Solo film kritikailag bukta lesz. A fősztorihoz nem nagyon tudják kötni, nincs is kapcsolatban se a Birodalommal, se semelyik főszereplővel a New Hope-ot megelőzően, teljesen önálló sztorihoz meg ez a karakter -főleg Ford nélkül- szerintem kevés. Ha csak nem írnak neki átlagon felüli sztorit és forgatókönyvet, amire sajnos nem tennék nagyösszegü fogadásokat.
  Ebből a szempontból Fett karakterében is több van. Ha ő lesz a következő spi off,őt legalább a jedivadászos tisztogatós birodalomnak dolgozós dologgal meg lehet fogni, csak vajon mernek-e egy negatív karakterre filmet alapozni a SW univerzumban?
  Ami engem illet én Fettre nem vagyok kívàncsi…

 19. Egyszer csinálnának egy Republic Commando filmet, mindent megbocsátanék Lucasnak meg a Disneynek is.

 20. Vader film ütne, hiába ismert idővonal, bla bla. Egy kis Jedi vadászatot a népnek.

 21. 25. Piemaker
  Könnyes szemekkel fogod nézni, hogy miért nincs még vége a történetnek. Szerintem ezt a saga-t sose fogják befejezni. Legnagyobb frencsájz a világon kb. Remélem azért megint lesz idő, mikor majd mernek újat csinálni.

 22. én csak azt nem értem ez miért érdemel külön poszt. Nyilvànvalo volt, hogy nem fognak most egy évtizedig rajta ülni ezek utàn.
  Toljàk a szekeret amig meg nem bukik 3-4 film sorozatban, aztàn talàn polcra teszik, hogy 5 év utàn megint elöjöjjenek vele.

 23. Akármilyen szar film lesz, elég vágják a beúszó szöveget (múltkor az se kellett) és úgyis mindenki megnézi. Ma már mindenki Star Wars fan, csak nem tudom eddig hol bujkáltak.

 24. Én is ismerek olyan embereket, akik még nem látták a klasszikus trilógiát se, nemhogy a többit. Olyat is ismerek aki gyűlöli a SW-t és idegbeteg lesz ha előtte beszélnek ezekről a filmekről. :) Szóval nem mindenki rajongó. Igazából én sem. Ellenben remélem a Marvel filmek is jönni fognak még vagy 15 évig. :)

 25. Én félek az új részektől és új karakterektől. A Rogue One jó volt. NEm volt akkora bomba jó film, de nagyon jó élmény volt. Inkább azt mondanám nagy kő esett le a szívemről. MÉGIS. A VII. rész akkora szar volt, hogy a félsz bennem is maradt…nekem az új karakterek nagyon nem működnek gyengék…csak az a gondolat nyugtat, hogy kisrác koromban a Mark Hamil féle Luke-ot se szerettem a Jedi visszatérre meg KB ő lett a kedvencem :)
  Hátha Rey is így lesz.
  Spin-off-ok abszolut feleslegesek ugyan, de élmény lesz nézni (ha jól sikerül) egy fiatal Han Solot vagy Boba Fett sztoryt. Mégis ahogy Human mondta ezek nem fognak kockáztatni. Pedig ott a nagy ziccer a kezükben pl. Vader (ha csak fele olyan jó lenne mint a MARVEL Star Wars képregényének a storyline-a kaszálna a Disney), vagy Republic Commando stb a fent említett fan art ötletek.
  Ezeke itt ki maxolják az SWt pár év alatt, amit lehet és könnyű eladni aztán reboot…vagy semmi

 26. “Jönnek majd a Bobba Fett meg a 68. mellékszereplőről szóló filmek, az eredeti idővonalról nem mernek elmozdulni”

  Ezt én sem értem. Ott van a Republic majdnem 20! ezer éves története a Mandalori Háborúk a Sith Háborúk, Revan, Bane stb…

  Erre folyamatosan ebbe a nyamvadt szűk 30 évbe van beleragadva minden film.

  Bár már a Rogue One-val is megmutatta Disney hogy már próbálgat lassan LASSAN más irányokat is kipróbálni szóval hátha idővel láthatjuk az Old Republic eseményeit is.

 27. Ez szép és jó csak felejtsék már el a régi szereplőket és hagyják békén őket…a fiatal Han filmtől nagyon félek, fölösleges, inkább mennénke old republic vagy más időkbe. Vagy ott van még Evan McGregor, esetleg egy Obi Wan film. Akár Vaderről…

 28. Nem tudom valaki nézi-e a SW Rebels sorozatot, de ott a második évad végén Malachoron volt egy harci templom körülötte ezernyi szénné sült sithel és jedivel… Na azt a csatát és az arra felvezető eseményeket szívesen megnézném Old Republiccal vagy akár a mostani eseményektől pár ezer évvel későbbi történetekkel karöltve

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.