Holnap jön az It trailere

Természetesen egy poszterrel és egy rövid videóval próbálnak minket rápörgetni a Stephen King mű új feldolgozására.

human
írta
2017. 03. 28. 18:33
megjelenés
14
hozzászolás


14 hozzászólás a “Holnap jön az It trailere” bejegyzéshez

 1. A Stephen King sztorik eléggé tv-film színvonalúak, valahogy ennél is ilyen megérzésem van. Azert vicces lesz a moziban jegyet kérni rá.

 2. Hát azert a Ragyogás meg a Remény rabjai meg a Tortúra meg a Stand by me nem az a tipikus TV-film színvonal ;-)

 3. A Ragyogás pont TV filmként működött jobban szerintem :P De amúgy egyetértek veled :)

 4. Ott volt a Halálsoron is, azért az sem volt TV-film színvonal…de részben egyetértek. Lehet ebbe belejátszik az is, hogy King sztorijai könyvben működnek csak igazán jól, ahol “bele lehet látni” a karakterekbe. “Kivonatolt” filmes formában pedig marad egy B kategóriás horroro, vagy misztikus thriller.

 5. A “B kategóriás” feldolgozások viszont valamelyest jobban kötődik,hűebb az adott műhöz.Jobban tükrözik helyenként,ersze ott is van kivétel bőven.
  Nagyon várom, kíváncsi leszek,hogy mennyivel lesz bátrabb,vállal többet a könyvből esetleg. (Ma beszéltük haverral,hogy sok érdekes,lényegbeli részt kihagytak anno is, viszont ha teljesen,tükörképet kap(tunk volna)nánk a műről nagyon tömény,súlyos,sokaknak emészthetetlen film lenne. :D Nem mellesleg anyagilag sem biztos,hogy nyereséges lenne stb..
  részemről alap.

 6. Esetleg összekapcsolhatnák a Setét toronnyal…legalább utalás szintjén
  SK világépítés jöhetne 😃

 7. Azért azt ne feledjük, hogy IT nem egy bohóc, hanem King egész univerzumának az egyik legerősebb és leghatalmasabb entitása. Simán össze lehet kapcsolni a Setét Toronnyal.

 8. King sokmindent belekapcsolt a Setét torony univerzumába. Volt egy korszak, mikor minden regényében volt utalás rá, konkrét történetek is épültek erre (Atlantisz gyermekei, A fekete ház, stb).
  A Borzalmak városát (Salem’s lot) pedig egy az egyben behúzta a Setét toronyba, a vámpírokat is egy fajjá teszi valamelyik párhuzamos világból, a pap, Callahan atya pedig több ST regényben is együtt tolja Rolandékkal.
  Hál’istennek aztán King leállt ezzel, mert szerintem a Borzalmak vàrosa nyomasztó ezzel konkréran kinyírta.

 9. Meghát ugye a fia, Joe Hill össze is kapcsolta majdnem az egész King univerzumot a NOS4A2-ban látható “természetfeletti” térképpel :) szóval minden lehetséges :)

 10. A könyv fasza volt, a film gyenge de szódával elment. Ettől az újköntösös verziótól én nem várok semmit. Remélem nem szarták tele jump-scare faszságokkal.

 11. Anno az IT könyvben nagyon tetszett hogy valami ZS-kat szörnyet vártam erre lassan kiderült hogy ez lény valójában, már majdnem egy Lovecrafti szintű ősi entitás.

  Hogy SK univerzum egyik legnagyob hatalmú gonosza lenne azt kétlem (az valószínűleg a Crimson King)de mindenesetre a nagyfiúk közé tartozik.

  Abban is biztos vagyok hogy a Setét Torony-ban emlegetett “Külső Sötétség” azonos lehet azzal a térrel amiből AZ is érkezett annak idején-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.