14 hozzászólás a “Fantastic Beasts & Where to Find Them őszintén” bejegyzéshez

  1. nem emlékszem, én egyszerűen csak elaludtam közben, a végét pedig öhm, szerintem láttam.

  2. A film nem volt annyira rossz, pont az tetszett benne hogy nem erőlködnek, mire is ha rögtön kaptak 5 részt.
    Ez a Honest viszont elég gyengusra sikerült, meg se mosolyogtam.

  3. Honest Trailerst nem nézek, mert full gagyi mind, de megragadom az alkalmat és elmesélem, hogy számomra a Fantastic Beast is full gagyi volt, és csalódás. :) Nyomába sem ér Potteréknek.

  4. Nekem tetszett a film, szerintem rendben volt. De az Honest Trailer epizód is elég jól sikerült.

  5. Honest trailer má jó ideje nem vicces. Nekem a film lényegében tetszett, de leginkább a karatkterek miatt. Queenie meg a dagi pali marha jó casting volt. Nagyon tetszett a rendőr csaj is, tök aranyosan játszott, kíváncsi vagyok mit aprít majd Alienben. Most hogy belegondolok nem akartam izzó sajtreszelővel ritmusra csapkodni magam akárhányszor Redmayne feltűnt, úgyhogy valami különlegeset már hozott a film.

  6. Abszolút nem hibátlan a film, de nekem a világ meg a karakterek messze eladták már régen. Kétszer már láttam és meg fogom még nézni eredeti nyelven is, ha végre kijön dvd/bd verzióban.

  7. nem vagy egyedul Human, en si es szinte minden ismerosom aki nekikezdett abbahagyta 20 perc utan

  8. Nem rég néztem újra a Potter filmeket és igen kellemes csalódás ért mert amennyire nem jöttek be anno most annyira élveztem őket. Naná, hogy utána ez következett. Egynek elment de nyomába sem ér a Potter filmeknek. Egyedül a világ adja el, hasonlóan a Star Warshoz ebben a világban is rengeteg lehetőség lapul. Honest Trailer vicces mint mindig.

  9. 4x láttam eddig. Még eredetin is megakarom nézni. Szal jah tetszett de én alapból potter fan vagyok a könyveket is 2x olvastam el mimd a 7et.

  10. Nem rég néztem meg, de szerintem elég gyenge film. Alapjában az egész egy idegesítő kétbalkezes féleszű varázslóról szól aki elhagyja az állatkáit, majd összeszedi őket. Ennyiből simán lehetne egy jó gyerekmese, de az obskurus szál meg inkább ijesztő lehet a számukra, viszont egy felnőttnek az előbbi miatt inkább gagyi. Amikor pedig már romokban áll a fél város, még mindig csak azt hajtogatják, hogy majdnem lebuktak, szóval logika sem sok volt benne. Full csalódás volt.

  11. Borzasztó film volt. Brrrr. :( Kár érte örültem hogy kapunk valami Harry Potter minőségű és tartalmú cuccot. Közelében sem volt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.