Valerian and the City of a Thousand Planets-előzetes

Time flies when you’re having fun.

Luc Besson (5th Element, Lucy) új űrkalandfilmje, amiben két ügynök megmenti a világegyetemet. Odáig rendben, hogy a CGI nem tökéletes, hiszen cserébe rengeteg helyszín és érdekes lény lesz a filmben. Már csak a hangnemet kellett volna jobban belőniük, mert az eleje tényleg fun, de utána meg túl komolynak tűnik. Ellenpéldának ott az Ötödik elem a rendezőtől, ami jó üzenettel, de végig végig erős komédiával működött.

A friss előzetes a tovább mögött.

human
írta
2017. 03. 29. 16:43
megjelenés
46
hozzászolás


46 hozzászólás a “Valerian and the City of a Thousand Planets-előzetes” bejegyzéshez

 1. Star Wars elmehet a ..csába, ebből nagyon árad a hangulat. Viszont akkorát nem fog dobbantani szerintem, vagyis nem tudom mekkora fanbázisa van a régi képregényeknek.

 2. A WW után egy hónap múlva csak magamhoz térek majd, nem emlékszem mivel lesz egy hónapban ez, de kedvet kaptam, ha nincs ütközés simán mozis.

 3. jól néz ki, moziban nézős :)
  vajon mennyibe kerülhetett elkészíteni? (gondolom nem 50 misi :D )

 4. Nem hiszem, hogy olyan klasszikus lesz belőle, mint az ötödik elem volt, de basszameg, milyen jól néz már ki ez az egész

 5. De miért az Ezeréves Sólyommal járkálnak? Egyébként tetszetős, ha fele olyan szórakoztató lesz mint az Ötödik Elem már egy kiemelkedő blockbustert kaphatunk

 6. OH yeah, ez igen szépen néz ki! Imádom az ilyen elszállt űrben játszódó cuccokat.

 7. csak nehogy a Jupiter Felemelkedése sorsára jusson, annak is látványos volt a bemutatója, olyan világokat mutatott, mint amilyet a Dune óta nem láttam, aztán mi lett belőle

 8. Meggyőző, de franc se tudja igazán a mai filmeknél. Mert az előzetesek úgy hazudnak, ahogy kell. Azért az biztató, hogy a rendező előző munkája [igen a Lucy] nekem nagyon tetszett.

 9. Hogy miért ezt a két “színészt” erőltették bele azt nem tudom. Ritka ellenszenves arcok. Egy normális párossal tényleg siker lehetne ez a látvány.

 10. Érdekes, mindenki a látványt dicséri, nekem túl rikító, zsúfolt, szivárványos minden. Nem inkább kaotikus, mint stílusos. De ez lehet csak az én ízlésemnek sok.

 11. Nekem ez sok, ennyi cgi-tól kifolyik a szemem. Bár az tény, hogy ötlet az van benne. Viszont az elején a zene tiszta ternimátor nyúlás, vagy csak nekem tűnik annak?

 12. Az elején azt hittem valami új Terminátor film jön.
  Nagy scifi rajongó vagyok, ez nekem nagyon nem tetszik.

 13. Az rendezők nem változnak. Már az Ötödik Elem se tetszett tőle, ez se tetszik. Talán majd ha nagyon nem lesz mit nézni otthon télen. Talán.

 14. igen, kötelező összehasonlítani az SW-vel… :D Az egy másik univerzum és más elképzelés az úgy jó, ahogy van.

  Ez a GotG és a Jupiter felemelkedésének a szerelemgyereke az univerzumot elnézve :) Nézős, várós!

 15. -GotG és a Jupiter felemelkedésének a szerelemgyereke-

  Az ilyen mondatokkal vigyázni kell, még valaki elhiszi. Besson szerintem nem ezekből merített. Van ott elég fantázia, minthogy két közepes blockbusterből koppintson.

 16. A CGI már kezd hányásig sok lenni, átesik a cartoon kategóriába. De legalább Valeriannak annyira táskás a szeme, hogy elhiszem rajta van a galaxis megmentésének a súlya.

 17. “….a CGI nem tökéletes” :D azt a vájtszemű szakértő mindenit :D Azt ugye szögezzük le, hogy Tarkin és Lea CGI-je sem volt “tökéletes” pedig arra azt mondani, hogy nem tökéletes, hát azért elég nagyképűnek hangzik :D Igazából mit vártok a CGI-től? Én azt, hogy olyan dolgokat jelenítsenek meg vele, amit legmerészebb álmaiban képzel el az ember. És azt kell mondanom, hogy hiába “hiányos” a CGI ennél a trailernél én megrögzött CGI imádó vagyok és ez a film is felkerült a megnézendők listájára :D

 18. “A CGI már kezd hányásig sok lenni”

  A jó cégéíből sosem elég, csodákat lehet vele művelni. :)

 19. Watchmen: ez egy képregényfeldolgozás, tehát Besson az eredeti képregényből merített. Ami szintén francia, és gyönyörű grafikákkal rendelkezik, scifi témában alapműnek számít, mármint annál aki olvas ilyesmit. Sok lényt egyébként nem cgi-vel, hanem maszkokkal vettek fel, de gondolom a tiritarka világ miatt rásegítettek picit számítógépesen.
  És nyilván a GotG sikerén felbuzdulva vágott neki, bár a nyilatkozatai alapján már régóta tervezi a filmet.

 20. MStipee: Igen, ezzel tisztában vagyok. Azért is írtam, hogy nem hiszem, hogy ez a két film lenne az inspiráció. Lehet, hogy egy-két ötlet hasonló, de a lényeg úgyis a képregényből van.

 21. Fasza meg minden de manapság már tucat szám jönnek ki cgi orgiás filmek , van ennek értelme.

 22. Hát én óvatosan állok hozzá, úgy érzem feledhető alkotással van dolgunk. De ne legyen igazam.

 23. az egész faszányos, de ez a két főszereplő nem túl szimpi arc. A csávónak eszméletlen paraszeme van, a lányka meg túl komolyra van húzva (akkor jó, amikor mosolyog a trailerben).

 24. Mi a baj a CGI-jal? Szerintem baromi szép a látvány. Egy pillanatra azt hittem Mass Effect adaptációt látok. :D

 25. Ez a CGI a közelében nem jár annak, hogy egy pillanatig is bele tudjam élni magam. Szépnek nevezhető olyan szinten mintha mesefilmet néznék vagy valami játék trailert. Csakhogy ez mozifilm lenne, annak viszont elég sovány. Emellett elég inkonzisztens a látvány, néhol szépen kivitelezett jelmezek meg makeup, máshol meg kb jarjarbinks szintű animáció.
  Egyébként egy normális sztorival egy kényelmes esti filmnek jó lehet.

 26. majsz: Hidd azt, hogy az a világ olyan, mint, ha cgi lenne vagy a lény bőre, mintha animált lenne a “valóságban” is és máris beleéled magad :D

 27. Csak azt a szemöldököt tudnám feledni. Szólhatna valaki Delevingne kisasszonynak, hogy kurva szarul néz ki vele.

 28. Ennek a filmnek, ha mar ilyen szuperlatívuszokban beszél róla Luc, iszonyat nagy marketing kampány kell, h rögzüljön az olyan emberekben, mint pl én, aki sose hallott errol a képregényről. Ha ez meglesz, borítékolható a siker, én bízok benne!

 29. Már csak alig 4 hónap van hátra, és szerintem borzasztó kevés a marketing, így esélyes a hatalmas bukta. Most már igazán elkezdhetnék nyomni orrba-szájba. Egyszerű a recept, szólni kell a két nagy, közösségi médiában komoly háttérrel rendelkező szereplőnek (Delevingne + Rihanna), hogy kezdje el fosni magából az anyagot a rajongóiknak, és akkor még lehet esélyük. Lásd az idei rekordert…

 30. Hát én ezt a csávót nem tudom komolyan venni. Olyan mintha egy 17éves végigripacskodná tudom hogy nem annyi de akkor is úgy néz ki pl az 5. elem felnőt férfiaihoz képest.

 31. DeHaan szerintem nagyon rossz casting volt erre a szerepre. Egyszerűen nem hiszem el mint világmegmentőt

 32. Látványosnak látványos, de a két főszereplő nem vett meg, olyan semmilyenek. Ráadásul volt szerencsém látni az animációs sorozatot (ami egyébként nagyon jó, nem gyerek, hanem felnőtt-téma, szóval nem rajzfilm), és az alapján elég komoly eltérések vannak itt . . . pl. Laureline anno egy szabadszájú, házasságba kényszerített parasztlány volt a középkorból gyorstalpalú agytágító űrhajós-tanfolyammal és időutazással megspékelve, Valentine meg időutazó, ebből itt mi lesz?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.