12 hozzászólás a “A kör közepén állok” bejegyzéshez

  1. Egyik kedvenc filmem azóta… És bizony Colin Firth neve a legtetején, ez bizony nem csak cameo lesz…

  2. Ezek szerint tényleg golyóálló volt a szemüveg, amit Colin Firth karaktere viselt a filmben?! :D
    Várjuk a filmet ezerrel! ;)

  3. Nem semmi névsor a poszteren. Már ez becsábítja az ember a moziba. És még azt mondják, hogy nem a névvel adják el a filmeket.

  4. Engem nem fogott meg az első rész,sőt,kifejezetten nem kedveltem.Egerton meg nagyon idegesített,taszított.De az Eddie the Eagle-ben viszont szépített,pedig pont miatta hosszú ideig tologattam a megnézését.Ez meg tényleg olyan szereposztás,hogy félreteszem az első részes élményt,és kap egy esélyt a folytatás,hátha jobb lesz.

  5. Nekem az első rész egy évtizedre bőven elegendő csalódást okozott, de ismerve magam, ez nem tántorít el a második felvonástól. Meglátjuk…

  6. Ez szerintem egy pocsék film volt. Nem is értem mi volt benne szerethető! Nem különösebben érdekel a folytatása.

  7. Nem értem miért kell egy halott karaktert visszahozni. Meghalt! Pont! Csak azért, hogy a nevével egy rakás pénzt bezsebelhessenek. Van még egy csomó jó színész, miért nem lehetett hívni egyet? Imádtam az első részt, de ez a töketlenség lehangoló. Bevállalta egy film hogy kinyírja a főszereplőjét, úgy, hogy (!)FEJBE LŐTTÉK(!), erre most beszari módon visszahozzák, hogy csilingeljen a kassza.
    Amúgy a Crank 2-t juttatja eszembe, ahol a Statham az első rész végén kizuhan egy helikopterből és túléli…, de legalábbis egy darabban marad. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.