Batgirl film Joss Whedontól

Erre mondják, hogy sz*pni jársz ide? Whedon az Age of Ultron közben eléggé összeveszett a Marvellel, erre átmegy a másik rendezőket mostohán kezelő stúdióhoz. Legalábbis a Warner eléggé beleszólogathat a képregényfilmjeikbe az utóbbi évek alapján.

Joss Whedon az Avengers miatt nagyon ismert, de ugye a tévéből érkezve elég sok fanja van a Buffy és a Firefly miatt. Általában vicces dialógokat ír, és a női karaktereket is egész jól kezeli, szóval elég jó választásnak tűnik Batgirlhöz. Amúgy nem aprózza el, hiszen írja és rendezi is.

Update: a The New 52 alapján készül.

Érdekes ez a Warner/DC amúgy, hiszen ugye a harley köré épülő filmet is tervezik, a Suicide Squad 2 is alakul, erre szinte a semmiből (elvileg az utóbbi hónapban alakult ki ez a project) befut egy Batgirl? Mindeközben a The Flash film körül meg síri csend.

human
írta
2017. 03. 30. 21:12
megjelenés
33
hozzászolás


33 hozzászólás a “Batgirl film Joss Whedontól” bejegyzéshez

 1. Egy kajacsekk fedőlapjába, hogy ebből rövid úton “kreatív nézeteltérések” lesznek!

 2. Buffy-fanként azt mondom, jól hangzik, jöhet, de félő, hogy nem azt fogom kapni, amit várok.

 3. Ha annyira gyenge lesz mint az avengers 2 akkor jó helyen van snyder mellett

 4. A Buffy és a FireFly miatt örülnék az Avengers1-2 miatt aggódnék, de még túl messze van az egész. Azért remélem ha megegyeznek minimum tanácsadónak felveszik mondjuk Gail Simone-t vagy társírónak.
  Ha Jason már halott és Bruce mellett nem volt senki, akkor szerintem már tolókocsival nyomulhat jelen időben. Szóval úgy tudnám elképzelni kicsit, mint a Wonder Woman filmet, hogy flashback a nagy része, amolyan Killing Joke-osan, de nem teljesen ugyanúgy…eleve nagyobb tisztelettel bánva Barbarával. Aztán a jelenben azért is flashbackelne, mert ez még nyilván trauma, de túljutna rajta és Orákulumként újra segíteni kezdene a hősöknek, ha már ő maga fizikailag nem lehet ott, és a végére hivatalosan is megalakulna a Birds of Prey.

  A Flash film körül lesz is még csend, ha Ezra elkezdi forgatni a Harry Potteres bigyót. Legalább dolgoznak addig is a forgatókönyvön stb.

  Még csak közelítenek a megegyezéshez, szerintem ha nem ugyanúgy akarják megcsinálni a filmet jobb is ha szétválnak, illetve ebben az esetben össze se jönnek. Reeves se nem akart Batmant rendezni,azért ment úgy a tárgyalás ahogy, mert az ügynöke jó, és nagyobb hatalmat meg valszeg pénzt is hozott neki össze. Majd kiderül, de ez nem egy cgi orgiát kívánó film. Belefér. Ahogy kb a Sirens is csak ott legalább Ivynak ugye illik valami effektet összehozni és nem cserepes muskátlit dobálgatni.

 5. Amúgy (bocs a dupláért) szerintem pár DC filmet az újabbakból ugyanúgy kiosztanak a New Linehoz.
  Úgy látom nem volt lista CinemaCon-on, de Szombaton vagy Vasárnapra virradva lehet, hogy többet tudunk már a filmes listáról, hiszen erősen jelen lesz a WonderConon a WB/NewLine/DC. Ha ott nem akkor köztes hírek kivételével a legközelebbi esély a frissített listára talán az SDCC.

 6. Nos ha abból indulok ki, hogy a DC jelenlegi leggyengébb füzete a Batgirl köszönhetően a beleerőszakolt “progresszív” vonalnak… és Whedon… nos, maradjunk annyiban, hogy én várok még egy darabig azzal a hype-al…

 7. Hát a Harleys témát meg a Suicide 2-t tőlem dobhatják, mert ez a felvezetés gyenge lett. Robbie meg nem annyira jó színész, hogy cipelje a filmet, ha meg is tolják Letoval, nekem ő is egy túltolt műfigura lett. Whedon meg jól ráérzett az Avengersre, az Ultronnal rá akart kontrázni abba tört bele, egy kisebb volumenű szóló filmből még jól kijöhet.

 8. Halle Berry Macskanője és Jennifer Garner Elektra-ja után simán “karrierívelős” szerep annak a csajnak, aki ezt bevállalja. Habár, ma már Rocco is rátud venni mindenre csajokat pár százasért, akkor lehet itt sem lesz gond :D

 9. Ez elég meglepő hír. Bár megmondom őszintén, hogy önmagában Batgirl engem nem nagyon érdekel. Kíváncsian várom, hogy hogyan teszik érdekessé ezt a dolgot. Itt nagyon fontos lesz a jó casting…
  Arról lehet valamit tudni, hogy a Gotham City Sirens-ben fel fog-e tűnni Batgirl? Vagy az a film csak az antihősnőkről fog szólni?

  Whedon “leigazolása” viszont nagy húzás. Remélem megújul kicsit és felrázza a DC-s univerzumot.

 10. Egy szó:vicc
  Ki a tökömet érdekelnek ezek a filmek?A DCEU csak batman univerzumból áll?
  Flash al mi van már?Superman?Shazam?

 11. Azért, mert be lett jelentve még nem azt jelenti, hogy már jövőhéten nézhetjük, még jóval a flash előtt. Főleg, hogy előbb szerintem belógatják őt meg kanáriékat a Sirens filmben.
  Amúgy az EW lehozta, hogy elvileg a Simone által írottakat vinnék vászonra, szóval nem lenne komédia.
  Amúgy engem érdekel, meg világszerte még embereket bőven, plusz nem tartom nagy bajnak, hogy ugyanúgy kapunk sok cgi-t alkalmazó filmeket, mint az Aquaman, GL Corps, Flash amiket nem lehet anélkül megcsinálni, meg az ilyen utcai szintű filmeket is, amik jóval olcsóbban is kijönnek.

 12. #12 Superman: Biztos vagyok benne, hogy elvégzik a felmérésket vagy valamilyen adatokra támaszkodnak, amik megmutatják hogy több embert érdekel a Batman környezete, mint akiket felsoroltál.

 13. Egy olyan helyzettel szerintem mindenki elégedett lenne, ha Whedon ezzel nagyon befürödne, ráunna a filmezésre és menne vissza újraéleszteni a Firefly-t.

 14. Ez igazolni látszik a gondolatot, ami érlelődik bennem egy ideje. Szerintem a bajok Géza háza táján kérdésessé tették, hogy meddig lesz ő Batman. Úgyhogy amíg szerződése van bele kell szuszakolni sok helyre mint vasbácsit, mert mindenki szerette a BvS-ben. Erre pedig a legegyszerűbb, ha egy csomó hozzá köthető filmet csinálnak.

  Szóval van nekünk egy Robin, akiről annyit tudunk, hogy halott. Van egy másik, akiből azóta Nightwing lett. Most jön egy Batgirl, aki már nincs Batman mellett. Nem vagyok egy képregényfan, de annyit még én is tudok, hogy ezek a karakterek fontos szerepet töltenek be Batman életében, erre csak így bedobálják őket oszt max flashback-ben megtudod azt, amire egy egész filmet kellett volna szánni. Aztán ott a Sirens, ami megint egy tök más felállás. Ez nekem így rohadt értelmetlennek tűnik.

  Whedon abszolút jó választás és szerintem a DC nem kereste volna meg, ha nem lennének hajlandóak szabadabb kezet adni neki.

 15. Szerintem ott bukott a Warner, hogy egy sztárt igazolt le Batman-nek, miközben – manapság már csak a franchise miatt is – elég lett volna egy kevésbé ismert arc is (= kevesebb fizetés:)

  Marvel:
  RDJ – Ironman 1(2008) = $500 000

  Ezzel szemben a Warnernél:
  Christian Bale- Batman (2005) = $9 000 000
  Henry Cavill – Man Of Steel (2013) = $14 000 000
  Afflek-et pedig leszerződtették az Oscar-díja után, nyilván nem kis pénzért.

  A Warner-nél még mindig hisznek a sztárrendszerben(?), miközben nekik kellene tudni igazán, hogy nem a sztárszínész hanem a sztori a fontos (lásd Harry Potter)

  Hogy ne legyek teljesen off:
  Hogy írtátok ezt az április elsejei dolgot, elbizonytalanodtam a hír valóságtartalmán…

 16. mit idézőjelezel? éjjel nem ment a site most meg nem voltam még gépnél, de engedélyeztem. legit linkes posztok mindig kikerülnek.

 17. Nem úgy volt, hogy a Marvelnél nem tetszett neki, hogy beleszólnak? Ezek szerint tényleg megígérhették neki, hogy szabadkezet kap! Mondjuk jó próbálkozás a Warnertől, hogy végre olyan valakit tesznek a rendezői székbe, aki tényleg szereti is a képregényeket!

  Valamit azonban be kell valljak: bár nagyon szeretem Whedont , mint írót, rajongót és rendezőt azt, ahogyan a női szereplőit írja már nem annyira! Szerintem hatalmas hiba pont a Batgirl-t neki adni, hozzá jobban illet volna a Flash, a Nightwing vagy akár a JL-film is! Már most látom, hogy a Killing Joke-féle fordulat benne lesz a film végén, mert ő egyszerűen elélvez a tragikus fordulatoktól. Nem baj, mert énis, csak én jobban titkolom! :D

  A film egyébként nem lesz rossz még így se!

  Van hír a Nightwing catingjáról? Minél többször emlegetik, annál többször gondolok valamiért Adam Driverre (valami régi pletyka miatt, ami még arról szólt, hogy a Warner őt nézte ki). Eddig esélytelennek éreztem, mert most már mindenki Darth Vader unokájaként fogja felismerni de hát sose gondoltam volna, hogy a DC pont Whedont fogja megbízni DC-film rendezésével, szóval ezek után már ezen se lepődnék meg!

 18. “Nem úgy volt, hogy a Marvelnél nem tetszett neki, hogy beleszólnak?”

  de hát ezzel kezdem a posztot?

 19. Azért azt szögezzük le hogy a papus már dolgozott a Warnerrel szóval ja. :D Nekem nagyon gyanús ez a dolog amúgy mintha tudatosan építenék a Birds of Preyt.

  Bár már most olyan hírek jönnek hogy valami fekete csaj lesz Barbara de akkor tökön szúrom magam az tuti. Ha már van filmben egy Gordonunk aki fehér ne adjunk neki egy feka lányt. Bár igaz az anyját még nem láttunk de örülnék ha nem minden filmben lenne PC casting.

  Magának a papus castingolásának örülök de aztán majd úgyis kiderül mi lesz ebből. Azt már tudjuk hogy egy jó rendező nem sokat ér ha közben a Warner baromkodik. WW-nél és a JL-nél úgyis kijön majd mennyire változtak meg.

 20. Kellett már a DC-nek egy Whedon szintű rendezö.
  A JLA-t neki adnák egyböl elkezdene érdekelni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.