Berlin Syndrome-előzetes: a veszélyes alkalmi kaland

Na lányok, így pasizzatok be idegen földön valami helyivel. A főszereplő berlini tartózkodása alatt összemelegedik egy sráccal, az ágyig vezet a kaland, ahol álmodozva azt mondja, bárcsak ott maradhatna örökre. A szerető ezt komolyan is veszi, mivel sorozatgyilkos, és be is zárja hősnőnket a lakásba. A cím gondolom a stockholm-szindróma átírása, és már a videóban is látszik, hogy furcsán alakul a “kapcsolatuk”.

A főszerepben Teresa Palmer (Warm Bodies, Lights Out) és Max Riemelt (Sense8), az egész jó trailer pedig a tovább mögött nézhető.

6 hozzászólás a “Berlin Syndrome-előzetes: a veszélyes alkalmi kaland” bejegyzéshez

  1. Human, berlini kis betű
    Nem mozis nézős, de azért egy szombat délután szívesen összebújva a megkötözött barátnőmmel akit felengedtem a pincéből :)

  2. Na így kell filmet csinálni kevés pénzből,gondolom a nagy része lakásban játszódik…

  3. Teljesen a The Fall jutott eszembe, ami egy szempontból pozitív, de ugyanakkor eléggé hasonszőrű, így nem túl eredeti, nekem. Kár, hogy megkötözős, elrablós, futós sorozatgyilkos pasiból volt nekem most 17×1 óra,mert ha azt nemlátom, ez nagyon bejött volna elsőnek – de tényleg a The Fall az egyik legjobb BBC-sorozat, amit az elmúlt 35 évben láttam.

  4. Amúgy is érdekesnek találom a sztorit, de Max Riemelt-et nagyon csípem a Sense8-ben, úgyhogy tuti nézős.

  5. T: “Nem mozis nézős, de azért egy szombat délután szívesen összebújva a megkötözött barátnőmmel akit felengedtem a pincéből :)”

    Nagyot nevettem a kommenteden :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.