War for the Planet of the Apes-előzetes: na most már tényleg háború van

Woody Harrelson és a katonái összecsapnak a majmokkal. Vajon mi lesz a végeredménye a harcnak, ahol Caesar és az ezredes összecsap… hahah. Hát igen, ez egy picit aláássa a feszültséget, viszont ezek a majmok bolygója előzmények mégis jó blockbusterek, szóval valamit csak tudnak a készítőik.

A poszter alatt van ez a trailer is.

32 hozzászólás a “War for the Planet of the Apes-előzetes: na most már tényleg háború van” bejegyzéshez

 1. Második rész felénél kb bealudtam, nem is néztem végig soha.
  Ez most Woody miatt várós…majd kiderül.

 2. Nagyon király, nekem a régi első film volt az egyik nagy kedvencem kiskoromban, utána burtoné nagyon nem tetszett és ahogy újraindították ezt az nagyon bejön ismét. Az első rész kellemes csalódás volt, a második egyenesen kinyírt, ez nem tudom mit fog csinálni, de nem úgy tűnik, hogy Reeves bácsi elvesztette volna a varázst, amit összehozott a másodiknál is.

 3. Szerintem meg az egyik legepicebb mozi lesz idén. Baromi jól néz ki.
  Minden tekintetben.

 4. hú én kíváncsi leszek, eddigieket is megmagyarázhatatlan módon szerettem:D körberöhögés tárgya leszek, de Franco azért hiányzik..

 5. az első rész is fasza volt,a második mégjobban tetszett..remélem folytatódik a sorminta

 6. Nem néz ki rossznak, de a második tényleg nem volt olyan nagy szám.
  Azonban az utolsó jelenetért kár itt is, meg az előző trailerben is, mert nagyon finálé “szagú” a dolog… Itt ráadásul, még tovább mutatták azt a bizonyos jelenetet.

  A CGI tökéletesnek tűnik, a legszebb, amikor lassítva látjuk a lövések fényét a majom arcán villogni. Az szerintem bámulatos.

 7. Miközben Hollywood össze-vissza kapkod a Star Wars, Alien és képregény részekkel, éppen annak a történetnek jön össze egy normális trilógia, amelyiket a régi Majmok Bolygója folytatások és a Tim Burtonös reboot után szerintem mindenki eltemetett már akkor, amikor a Lázadásnak a híre kijött. Nagyon Várós, de remélem, akkor tisztességes lezárást is kap, nem ilyen nyitott valamit, hogy aztán még több bőrt húzzanak le erről is.

 8. Rohadt jól néz ki az egész. Iszonyat várós. És ha jó lesz bizony jöhet majd a négy, a lepusztult Földel és a visszatérő űrhajóval…

 9. “Roli” Abszolút egyetértek ! Az első részben ugye volt egy nyúlfarknyi utalás a feketelyukban eltűnt űrhajósokra, kíváncsi vagyok majd a 4.-ben hogyan oldják meg a visszatérésüket.

 10. Azt a végső jelenetet nem igazán értettem, ahol a majom tölti a fegyvert és védekeznek emberek+majmok, de helikopterekkel az emberek támadnak! :D

 11. én most azt nem értem csak az egésszel kapcsolatban, hogy ezt hogy nem tudták megakadályozni? Hisz ez csak San francisco-ban történt és egy nem teljes USA haderővel is, de egy filmmel ezelőtt már kiírthatták volna őket, még az apokalipszis cucc előtt. :/

 12. Woody Harrelson olyan mint egy ugyeletes bohoc,mindehol cintanyerozik!!!Annyira nem kellett es annyira nem hianyzik ebbe a kozegbe!!!Alakitasa kb,mint egy falusi szinesz pffff!!

 13. Soldierdsgn: a vírus amitől a majmok okosak lettek az emberekre halálos. Az első rész végén mutatják is, hogy a fertőzött pilóta “terjeszti el” a kórt világszerte.

 14. Nagyon jól néz ki a trailer.
  Alap,hogy ott éleszek a harmadik résznél is.
  Eléggé csúcsra pörgették a motion capture-t ennyi dő alatt.
  Elképesztő és még normális szorit is írtak hozzá jó karakterekkel.
  Jöhet!

 15. @Megalodon: sokan (köztük én is) pont Woody Harrelson miatt fogják megnézni ezt a majomparádét. :)
  Szíved joga, ha nem csíped, de egy pár perces bemutató és néhány snitt alapján minősíteni az alakítását elég komolytalan…

 16. Nekem nagyon bejött ez a majmok bolygója széria. Ezt a részt sem fogom kihagyni :D :D

 17. Azt értem, hogy a majmok okosak lettek.
  Azt már nem annyira, hogy az emberétől eltérő anatómiájuk ellenére hogyan tanultak meg beszélni, de legyen.
  Lovagolni is nyilván tudnak, mert miért ne.
  De a hideget hogyan tudják ennyire ignorálni? Mezítláb a hóban, ne már. Ha meg tudtak tanulni lovagolni meg fegyverekkel bánni, ruházkodni miért nem sikerül?

 18. A második részben már lett volna kezdetleges ruházatuk, koncepciós rajzokon mutatták is (A bd kiadáson megtekinthető), de végül nem került bele a filmbe. Lehet, hogy itt már lesz, csak az előzetesbe nem mutatták. Amúgy meg az állatok jobban bírják a hideget.

 19. Jó lesz ez, az eddigiek is jók voltak, én az összes létező majmok bolygója filmet láttam többször is, viszont a nagy kedvencem, a sokak által szidott Tim Burtonös reboot! Azt bármikor megtudom nézni, és nagyon sajnálom hogy annak nem készült folytatás, pláne amilyen vége van… Soha nem fogom megérteni miért fikázzák azt a filmet…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.