The Nerd Crew Episode 3: Justice League and Star Wars news!

Amikor azt hiszed, hogy RedLetterék már nem tudnak odab*szni, akkor szállítják a legújabb Nerd Crew epizódot, amiben a youtube filmes híreivel foglalkozó showit szedik szét. A vistas, a rengeteg “elszólás”, a kicsit lassú kezdés valami eszméletlen rész kerekedett ebből.

human
írta
2017. 03. 31. 12:52
megjelenés
13
hozzászolás


13 hozzászólás a “The Nerd Crew Episode 3: Justice League and Star Wars news!” bejegyzéshez

  1. még mindig zseniàlisak :D “while the footage was very difficult to see, dour, depressing, dark, uninspired, monochromatic and sickening, it is one of the best trailers I’ve seen in my whole life” XD

  2. “They wise enough to see the criticism of their films and then keep the things that are criticized and change other things.”
    Ezt én se bírtam volna ki nevetés nélkül :D

  3. A star warsos nekem nagyon cringy volt, de Justice League-es baromi jó :D mondom ezt DC párti-ként :D

  4. Még mindig azon a véleményen vagyok, hogy először ők csináljanak valami normálisat a half in the bag helyett, és utána fikázzanak.

  5. a half in the bag a legnormálisabb review sorozat az egész világon. de ha neked az nem elég normális, gondolom nem hallottál még… A SPACE COP-ról!!

  6. szpojleres mókus: a te logikád szerint akkor pedig te csinálj ennél jobb podcastot, hogy bármit is mondhass rájuk.

  7. én azon döbbenek meg folyamatosan, hogy mindig van bennük valami új, vagy ötlet, vagy hülyülés, amivel folyamatosan szállítják a jó kritikákat és úgy egyáltalán nem hagyják abba a francba. pedig nem ma kezdték.

    nekem van még egy személyes kedvencem, akik szerintem elég pártatlanok, de itt inkább egymást oltják ki az ellentétes vélemények, nagyon más karakterek ülnek össze filmekről beszélni. thefilmstage, így keressétek és a podcastot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.