Április elseje van, vigyázzatok a kamukkal

Gondolom lesz pár “érdekes” hír ma, pár olyan bejelentés, ami túl jónak hangzik ahhoz, hogy igaz legyen. Na azok valószínűleg szívatások lesznek. Viszont közben meg zajlik a WonderCon, ami azt jelenti, hogy igazi hírek is akadhatnak.

Mondjuk az még tegnapi újdoság, hogy Stallone dobbant az Expendables-ből, szóval az még lehet igaz. Bár nélküle meg mi értelme lenne folytatniuk? Na mindegy, a lényeg, hogy reméljük túléljük ezt a napot is.

human
írta
2017. 04. 01. 04:13
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “Április elseje van, vigyázzatok a kamukkal” bejegyzéshez

 1. Na a netflix engem már meg is vezetett :D pedig nagyon örültem, hogy épp elcsíptem az új live programjuk indulását (Will Arnett többek közt egy mikrózást narrál, fergeteges)

 2. Engem ezzel vertek át keményen, aztán az Adam Sandleres résznél néztem rá a kurva naptárra hogy mi a fa :D

  Robert Downey Jr otthagyta a 2018. május 3-ára tervezett Bosszúállók: Végtelen Háborút kreatív nézeteltérésekre hivatkozva a film rendezőpárosával! Joe és Anthony Russo csupán annyit reagáltak a közösségi médiában, hogy “Már ideje volt”, ami elég komoly problémákra adhat gyanakvást.

  A stábtagok szerint is hatalmas volt a feszültség a színész és a produkciót jegyző testvérpár között. Egy meg nem erősített információ szerint az utolsó csepp a pohárban az volt, amikor Robert egy olyan jelenetet követelt, ahol pórázon sétáltathatja Mordályt egy Batman Superman ellen dizájnú pólóban. Egyes híresztelések szerint szerette volna, ha bekerül a szkriptbe egy csók vele és Scarlett Johansson karakterével, de makacs módon javasolt egy Pókember 3-féle táncjelenetet is a Tom Holland alakította falmászónak, ezt ráadásul a végső összecsapás közepére.

  Egyelőre nem tudni, hogy színészváltással vagy CGI használatával fejezik-e be a filmet, de a méltán híres Adam Sandler neve máris felmerült Vasember szerepére.

  Savage Marvel Magyarország :D

 3. Nemtudom az még tegnapra esett-e vagy mára, remélem Nicole Kidman nem csak vicceskedett mikor megerősítette, hogy tényleg ő lesz Aquaman anyja.
  Aztán tényleg gáz, hogy ma vannak a WB paneljei is a Wonderconon, mikor a DCEU amúgy is az a franchise amiről divat minden szart kitalálni hiszen ömlik majd rá a klikk, erre most még itt a bolondok napja is. Kíváncsi vagyok mennyire lesznek legalább kreatívak.

 4. Nem tudom, ki, hogy van vele de én baromira utálom ezt a napot, mert nem lehet normálisan használni weboldalakat, híreket olvasni mert a 90%-uk kamu mert tönkre van vágva. És akkor ez csak a netes része. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.