Alien: Covenant a tévében

Mit jelent a cím? Természetesen a FOX által kiadott Tv-spotokat, amik a májusban érkező Alien-filmhez készültek. Már ha valaki még nem várja, azt talán most győzték meg.

16 hozzászólás a “Alien: Covenant a tévében” bejegyzéshez

  1. A Szövetség gondolom a space jockey testből kikelt alien “korcs” lesz… :)

  2. A 3 keppel arra probaltam ravilagitani , hogy ez a cucc ez kozelebb kerult a Resident Evil szinvonalhoz , mint az Alien(s) -hez .

  3. Most komolyan…Xenohoz képest ? Az micsoda mesterdesign, ilyet meg láttunk már több tucatot…én nekem abszolút nincs elvárásom a filmmel kapcsolatban az alien alapfilmet úgy sem lehet űberelni én eddig az összes filmhez így álltam és soha nem kellett feleslegesen bosszankodnom vagy csalódnom :)

  4. A xeno már unalmas. Amúgy imádok őket is, de szerintem jól néz ki ez is. Elég beteg kinézete van. A film képi világa és az eddig látottak hangulata is tetszik. Az igaz, hogy nagy alien buzi vagyok és a két fospisztol avp-on kívül mind tetszett.

  5. Már rég megmondta Scott, hogy a klasszik Alien-en kívül lesz még 1-2 új faj. Teljesen rendben van ez így. Nekem tetszik.

  6. Volt már predalien is. Ha már valaki felhozta az avp-t. Nem az a baj. Sőt az egész univerzum erre épül ami jó …hogy mindig a gazdatest határozza meg milyen lesz a lény. Ami a történetből számomra unalmas, hogy ezeket a képkockákat már láttam a többi filmben.
    Jobban érdekelne az SJ-k kiséretezgetése a trutyival. Vagy a genesis terv kibontása. Kis moralizálás egy két brutál horror jelenettel.
    De tuti megnézem… Itthon.

  7. Már abból lehetett tudni, hogy neomorph-ok lesznek benne, amikor a trélerben a hátából tört elő….

    Nem értem a csodálkozást :D

  8. 30 éves fejjel még mindig ráz a hideg bármilyen Alien képkockától.De tudom h az első 2 rész sejtjeimbe vájt hangulatát nem lesz képes visszahozni semmi.Ettől függetlenül 2 öcsémmel kiló popcornnal besüppedünk a premier imax vetítésre és pislogni is csak akkor fogunk ha Scott megengedi

  9. és hozzátenném h az utolsó katartikus élményem az Alien:Isolation volt álló fasszal vaksötétben full hangerőn végigjátszva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.