Podcast: Nyilvános vetítés 606: A megfáradt szuperhősök

Na összekaptam magam, újra csinálom a youtube feltöltéseket is. De itunesra és a nyilvanosvetites.hu-ra folyamatosan kerültek fel a részek, oda érdemes feliratkozni a podcastért, hiszen annak én és a filmbuzi csak 1/3-a. Meg jó látni a statokban a konkrét adásoknál, főleg, hogy mostanában 80 percesek. A lényeg:

Látjátok miről dumálunk. Letöltés, RSS, iTunes itt van.

8 hozzászólás a “Podcast: Nyilvános vetítés 606: A megfáradt szuperhősök” bejegyzéshez

  1. Anno a Vasember 3-nál rohadt sokan kiakadtak a 0 karakter és világ fejlődésen. Tony legnagyobb baja az volt, hogy meghalt pár percre… bazz! Az, hogy az ateista világképe dőlt meg skandináv istenségekkel, idegenek támadták meg a Földet és dúlták szét New York-ot, vagy hogy mekkorát fordul a világ a szuper képességűek megjelenésével valahogy smafu volt…

    A Winter Soldier egyik erőssége pont az univerzum fősztori sodronyában tapasztaltak tovább vitelében rejlett. Ezt faszán vitték a Civil War-ban is.

  2. Új podcast, szuper! Mindjart hallgatom is :)
    Most hogy van kibeszelo is, majd “visszamenolegesen” is beirom a kommentjeimet ha lesz ra idom (a korabbikat egy gmail draftban irtam (marmint csak vazlatpontokban, azert is kell hozza ido) mert hat regebben is mindig volt par nap amig itt is lett belole poszt es addig mindig elfelejtett mar miket akartam irni :))

  3. Pedig pedig a “hűtsük le magunkat egy szopással” szép keretet adhatott volna az egésznek :)

  4. Polgárháborúhoz: nem kell fejlődés, mert szinte mindenkit láttunk már,honnan érkezik ebbe a filmbe. Ennek ellenére van benne két minieredet – Pókember, Párduc – utóbbi ráadásul végig is jár egy utat bosszúvágytól igazságosztóig és segítőig, plusz ugye az özvegy is változik a filmben. Konkrétan benne van amit human hiányol és amit wayne mond.

  5. Az Assassin’s Creed folytatás a bukta miatt már tuti felejtős? Mert az elsőt nem tervezem megnézni, de egy hibákból tanultunk folytatásra beneveznék, lehet tőlem Velence, Karib tenger, London… akármi.

  6. Reflektálva a játék részére, a MOBA és a reflex shooter műfaj ilyen. Toxic 14 évesek 60%ban , akik akkor is szidnak, ha a saját killedet húzod be. Amúgy a matchmaking system meg sehol se jó, van ahol kevésbé szar, de a rankedről ezért szoktam le. Mindig volt 1 gyerek, aki elcseszte az egészet. Na meg persze anno 18 évesen nem akartam stroke-t kapni. Persze ez visszafelé is igaz, 10ből 2x mindig olyan teambe kerültem, akiknek a szintjét nem ütöttem meg. Ajánlom a simulátor alapú pvp játékokat, Foxhole, Rising Storm, Arma1-3 stb és persze a crew alapú játékokat, mint a Blackwake vagy a Guns of icarus. Ahol te is csak egy fogaskerék vagy a gépezetben, ott nem tudsz balfasz lenni és a játékélmény is megmarad. Minden másra pedig Skyrim. (és Rockstargames játékok)

    Sajnálom amúgy a Bélához hasonló embereket, akik nem viselik el az anime stílust, remek történetek vannak és a kidolgozások is szerintem jók tudnak lenni, persze no offense, megértem ha valaki nem szereti ezt.

    Mozi részére meg, nekem ez már kb több mint hobbi. Személy szerint én szeretek moziba járni, többet is vagyok ott, mint kocsmában(pub) a hétvégén. Remélem nem indul meg az a lavina, mert végképp betesznek akkor az iparnak.

  7. Tetszett hogy első felében nem is volt filmről szó, de mint a mozi megújításáról azért lehet beszélgetni.
    Az való igaz hogy az LCD tv-k megjelenésével biztos csappantak a bevételek, de ugyan akkor jóval több is a Blockbuster ami azt eredményezte hogy vannak sikerek meg irgalmatlan bukták.
    10-15 éve a 60 centis max síkképernyős tévék nem voltak alternatíva a mozinak. Azonban most már 100-ért hozzád vágnak egy “minőségibb” 100 centis tv-t mellé raksz egy normálisabb hangfalat és lehet jobb mint moziban. Legalábbis Miskolc plázánál lehet jobb ahol a hangfalak nagy részre ki van ütve :(

    Max az Imax maradna húzó erőnek de az meg csak Pesten van.

    Múltkor kiszámoltam hogy elmegy vele 4-5 órám és ha bnőmmel megyek + kóla popocorn úgy is kell, mert az adja a feelinget. Simán elmegy 4-5 ezer forint a mostanában egyre valószínűbb csalódásra.
    Utóbbi 1-2 évben már nagyon megfontolom mire menjek el.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.